De mest populære artiklene:   |   Idag - Igår - Siste 7 dagene - 2021 - 2020 - 2019 - Alle
derfor ble det slutt
«The Bachelor»-stjerna avslører detaljer om bruddet i ny bok.
Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: Idag. 25.01.2021 16.57.29
Krisemøte i Halden
mandag ettermiddag er halden kommunes kriseledelse i møter for å beslutte nye smitteverntiltak.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Idag. 25.01.2021 15.26.56
Tilbake på hjemmebane
frida karlsson tilbake igjen i konkurranse når verdenscupen flytter seg til falun førstkommende helg. karlsson fikk problemer med å fullføre tour de ski etter at hun skadet setemuskelen sin etter å ha falt ned fra et provisorisk treningsapparat på hotellrommet. hun måtte til slutt bryte touren. nå er hun klar for å ta opp kampen igjen med therese johaug og resten av de norske kvinnene. 21-åringen er tilbake i sveriges tropp sammen med blant andre linn svahn, maja dahlqvist, oskar svensson og calle halfvarsson som også har tatt seg konkurransefri etter tour de ski. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 25.01.2021 13.55.39
Førte laget til historisk Superbowl
quarterbacklegenden tom brady førte tampa bay buccaneers til 31-26-seier over green bay packers og er klar for superbowl om to uker. det blir 43-årige bradys 10. finale i nfl-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med new england patriots, som han førte til seks titler. i sin første sesong som bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille superbowl på sin egen arena. – hvem ville trodd at vi kunne greie dette? men vi gjorde det, sa brady etter kampnen. motstander i superbowl i tampa 7. februar blir tittelforsvarer kansas city chiefs. om brady vinner, vil han alene ha flere nfl-titler enn noen av ligaens klubber.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. 25.01.2021 06.28.11
har sluttet å tvile på solskjær
Ole Gunnar Solskjærs jobb har lenge vært et hett diskusjonstema. BBCs fotballekspert Ian Wright innrømmer nå at det ikke lenger er noen grunn til å sette spørsmålstegn til jobben Solskjær gjør i Manchester United.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Idag. 25.01.2021 06.27.26
Innrømmer at Høie hadde rett
samme uke som en samlet opposisjon gikk mot helseministerens råd og trumfet gjennom forslaget slutt på nasjonal skjenkestopp, ble det påvist villsmitte av den britiske mutanten. både ap og frp står fortsatt fjellstøtt ved vedtaket, mens sp tar selvkritikk.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Idag. 25.01.2021 05.55.35
Mener Høie hadde rett
samme uke som en samlet opposisjon gikk mot helseministerens råd og trumfet gjennom forslaget slutt på nasjonal skjenkestopp, ble det påvist villsmitte av den britiske mutanten. både ap og frp står fortsatt fjellstøtt ved vedtaket, mens sp tar selvkritikk.
Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Idag. 25.01.2021 05.55.35
Thingnes Bø fikk revansj
det ble seier til johannes thingnes bø på fellesstarten i anterselva, det siste rennet før vm. etter å ha tapt sluttspurten mot franske emilien jacquelin i går, smakte det trolig ekstra godt med 19 treff og god fart i sporet på fellesstarten. på siste skyting stod seieren mellom ham og en annen franskmann, quentin fillon maillet. begge måtte gå en strafferunde, men nordmannen var sterkest på sisterunden. – det var en veldig fin seier. det var masse følelser som skulle ut. jeg slapp litt byrden i dag og hadde det veldig moro, sier han. dette var thingnes bø sin fjerde seier for sesongen, hans første på et 20-skuddsløp. fillon maillet sikret andreplassen, mens jakov fak fra slovenia ble nummer tre. vetle sjåstad christiansen gikk inn til nok en fjerdeplass, hans fjerde for sesongen. – fyttikatta, jeg er lei av å komme på fjerdeplass. men jeg er utrolig fornøyd med å klare å ta peiffer de siste femti. jeg har ikke sett mange tilfeller av noen som klarer å gå forbi på dette korte oppløpet, og det var bare så vidt det gikk, sier christiansen om spurtduellen mot tyske arnd peiffer som ble nummer fem. erlend bjøntegaard viste at han endelig er i form igjen etter ryggtrøbbelet og endte på sjetteplass.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 24.01.2021 15.41.56
FHI om Nordre Follo-utbrudd: – Nesten det verste stedet vi kunne fått et slikt utbrudd
ifølge risikorapporten til fhi er det usikkert om vaksinering egentlig kan stanse mutasjons-utbruddet. lørdag ble det besluttet å ikke endre vaksinestrategi for nordre follo.
Kilde: VG Innenriks | Publisert: Igår. 24.01.2021 14.48.34
Gjeldsordningshopp: – Et symptom på gal utlånspraksis
antall gjeldsordningssaker skjøt i været mot slutten av fjoråret. Økningen vi ser nå er eksempler på hvor galt det kunne gå mellom 2012 og 2019, sier økonomiekspert hallgeir kvadsheim.
Kilde: E24 | Publisert: Igår. 24.01.2021 13.31.01
Norge vant med «feil» ankermann
søndagens stafett for herrene ble en seiersparade for norge. det skjedde til tross for at norge ikke brukte løperne på sine beste etapper, da emil iversen ikke gikk sisteetappen. – jeg er egentlig klassiskløper, så det kan vel ha noe med det å gjøre, sa emil iversen før start. det kunne trener nossum bekrefte. – tankene mine er først og fremst på vm-stafetten. der skal han gå klassisketappen. hadde jeg kun hatt tankene på dagen i dag hadde emil vært på siste, men jeg prøver å tenke lenger enn min egen nesetipp. pål golberg sprengte feltet på første etappe og fikk kun med seg russernes andrelag. på andre etappe holdt emil iversen resten av feltet på avstand, men til veksling hang fortsatt russlands reservelag på, med førstelaget ti sekunder bak. men en sjur røthe i storform satte alle spørsmål om hvor seieren skulle ende til side. han gikk rett ifra hele verdenseliten, og simen hegstad krüger kunne gå ut til slutt med 40 sekunder ned til finland og de russiske lagene. han holdt lett unna, og vant med 40 sekunder til finland, som gikk inn like foran russland i spurten.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. 24.01.2021 11.49.35
ingrid slutter med hobbyen etter 15 år – lei av at høyreekstreme holdninger får stadig større plass
ingrid galadriel aune falch synes rasistiske og nasjonalistiske holdninger i vikingmiljøet er blitt for heftig å takle. nå slutter hun å være viking.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 23.01.2021 22.01.36
Sensasjonsseier til Argentina
argentina sto for en av håndball-vms største overraskelser noen gang med 23–19 over kroatia i hovedrunden. kroatene, som tok em-sølv så sent som for et år siden, kan vente seg tidenes slakt i hjemlige aviser etter fiaskoen. laget slet i alle deler av spillet på vei mot et ydmykende tap. søramerikanerne tok tidlig en 6-1-ledelse, men kampen jevnet seg så ut. midtveis i andreomgangen rykket argentina fra til en 20-16-ledelse. seieren gjør at argentina har en stor mulighet til å spille kvartfinale. laget avslutter hovedrunden mot qatar mandag og trenger ett poeng for å nå cupspillet. argentinas hittil beste vm-innsatser er 12.-plassene fra 2011 og 2015.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.01.2021 19.35.45
Norge vant laghopp etter spenning
det ble jevnt til siste slutt i dagens laghopp fra lahti. norge stilte med marius lindvik, daniel-andré tande, robert johansson og halvor egner granerud. norge ledet etter første omgang med 9.5 poeng og det ble spenning helt til siste slutt med granerud som sistemann ut. han flakset nærmest ut fra hoppkanten, men klarte å hente seg fint inn utover i svevet. granerud fløy ned til 122.5 meter og med det var seieren sikret 5.9 poeng foran polen og 9,8 foran tyskland. – jeg synes johansson gjør en formidabel jobb i andre omgang og granerud klarer seg meget godt i tøffe forhold. en meget fin lagseier, sier alexander stöckl til nrk rett etter laghoppseieren.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.01.2021 18.06.09
Stans i all idrett i Oslo-regionen
norges idrettsforbund ber alle medlemmer om å stenge ned alt av idrett i kommuner som er berørt av tiltakene rundt det muterte koronaviruset. det omfatter all organisert trening og konkurranse, også innenfor toppidretten, presiserer nif i en pressemelding. – vi ser ingen annen løsning enn å be organisasjonen om en full nedstengning av all idrettsaktivitet, også toppidretten, i oslo-regionen. situasjonen er svært alvorlig, og norges idrettsforbund har derfor besluttet å ta dette grepet. nedstengningen skal skje umiddelbart og varer til og med 31. januar, sier idrettspresident berit kjøll. også olympiatoppens toppidrettssenter er stengt lørdag
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 23.01.2021 15.17.17
Mikkelsen leder sin klasse
andreas mikkelsen leder wrc2-klassen klart etter fredagens etappe i rally monte-carlo. totalt er elfyn evans i ledelsen, men sébastien ogier kjører fortest. mikkelsen er på 7.-plass i sin skoda fabia, men han er klart best av deltakerne i wrc2-klassen. – jeg nyter dette. jeg har en god luke nå, og det gir en god følelse, for vi føler ikke at vi presser særlig hardt. jeg synes bilen er fantastisk under disse forholdene, sa mikkelsen ifølge wrcs nettsted etter fullført dagsetappe. oliver solberg, som konkurrerer på svensk lisens, er på 13.-plass totalt etter fredagens kjøring. rallyet fortsetter lørdag og avsluttes søndag.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.01.2021 21.23.46
Ingen hjelp for Norge fra Sveits
for norge ville det vært best om sveits slo portugal med tanke på kvartfinaleplass, men portugiserne ble for sterke for vm-reserven. selv om det var jevnt lenge, og med fire minutter igjen skilte bare ett mål. men så dro portugal ifra til slutt og vant 33-29. frankrike møter island kl. 18.00 og der er islandsk seier å foretrekke for norge, som møter algerie klokken 20.30.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.01.2021 17.09.04
Warholm avlyser eget stevne
karsten warholms planlagte innendørs elitestevne i friidrett er besluttet avlyst. det skulle vært arrangert 29. januar i ulsteinvik. «innendørssesongen er relativ kort, og med dagens smittesituasjon og gjeldende retningslinjer så finner vi det mest fornuftig å avlyse», heter det der i en pressemelding. – vi skulle jo så gjerne ha fått det til, men vi ønsker ikke å ta risikoen på vegne av utøverne, lokalsamfunnet eller andre, sier karsten warholm. – vi ønsker å følge de nasjonale anbefalingene med å unngå unødvendige reiser også innenlands, dette er til det beste for alle slik situasjonen er nå, sier han videre.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 22.01.2021 16.04.09
Folk er i gang med fredagspilsen
flere valgte å ta seg en pils til lunsjen etter at den nasjonale skjenkestoppen ble avslutta i dag.
Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: 22.01.2021 15.32.42
Warholm avlyser eget stevne: – Ønsker ikke å ta risikoen
karsten warholms planlagte innendørs elitestevne i friidrett er besluttet avlyst. det skulle vært arrangert 29. januar.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 22.01.2021 14.59.55
olaf thommessen slutter i smb norge
Den tidligere Venstre-toppen takker av som leder for interesseorganisasjonen for små og mellomstore bedrifter.
Kilde: E24 | Publisert: 22.01.2021 14.02.10
Spania og Danmark i rute til VM-kvartfinaler
spanias håndballherrer, som er potensiell kvartfinalemotstander for norge, leverte en imponerende sluttspurt og slo tyskland 32-38 i vm torsdag.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 21.01.2021 21.03.27
slutten på den usiviliserte krigen
USAs nye president er dømt til å lykkes. Dagbladet ønsker ham lykke til.
Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: 21.01.2021 21.02.34
Carlsen med nok en remis
magnus carlsen måtte vinne mot alexander donchenko for å beholde tabelltoppen i sjakkturneringen i wijk aan zee. men han klarte ikke å overliste tyskeren. i dag spilte carlsen med hvite brikker, og utfordringen var å finne veien gjennom et solid forsvar. carlsen klarte å sette donchenko under et lite press, men til slutt holdt tyskeren stand. etter dagens remis falt carlsen ned på en delt andreplass i turneringen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 19.55.50
Søkte om totalt 1,3 milliarder
idrettsaktører og frivillige organisasjoner søkte om å få dekket drøyt 1,3 milliarder i tapte inntekter gjennom kulturminister abid rajas (v) tredje krisepakke. det viser den oppdaterte søkerlisten og nøkkeltall fra lotteri- og stiftelsestilsynet , som har administrert ordningen. fristen for å søke utløp 15. januar. totalt kom det inn 6595 søknader. disse knytter seg til 25.153 ulike arrangementer. i alt har 5891 organisasjoner kommet på banen for å få kompensert tapte inntekter som følge av viruspandemien. den største enkeltsøknaden står norges håndballforbund bak. den lyder på i underkant av 39 millioner kroner og relaterer seg til de økonomiske tapene som følge av at norge måtte si fra seg sin del av em-sluttspillet for kvinner før jul. (ntb)
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 21.01.2021 12.31.03
Equinor kuttar siste band til kontroversiell oljeutvinning
equinor slutta som oljesand-operatør i 2017. no sel dei også dei siste aksjane dei hadde i næringa.
Kilde: E24 | Publisert: 21.01.2021 10.04.44
Sørloth målløs i seier
alexander sørloth fikk sjansen fra start for rb leipzig hjemme mot union berlin. trønderen spilte hele kampen, men klarte ikke å tegne seg på scoringslisten. han var nære en målgivende pasning etter 37 minutter, men christopher nkunku blåste ballen over mål. sørloth selv var nærmest scoring like før slutt, men avslutningen gikk skled av foten og forsvant langt til side for mål. kampens eneste mål ble scoret av svenske emil forsberg 20 minutter før slutt. kveldens seier befester rb leipzig som nummer to på tabellen, fire poeng bak ledende bayern münchen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 22.24.43
Drama mot Portugal - Norge vant skjebnekamp
norge kunne ikke tape mot portugal for å holde liv i kvartfinaledrømmen. det ble nerveprirrende fra start til slutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 22.01.49
Drama mot Portugal – Norge vant skjebnekamp
norge kunne ikke tape mot portugal for å holde liv i kvartfinaledrømmen. det ble nervepirrende fra start til slutt.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 22.01.49
Norsk sliteseier over Portugal: 29-28-seier i VM etter drama
de norske håndballgutta måtte grave svært dypt for å slå portugal 29-28 i håndball-vm. det ble svært spennende sluttminutter.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 20.01.2021 21.04.58
Norge tok viktig seier i håndballdrama
norge fikk slite mot portugal, men dro i land en viktig seier til slutt. dermed lever håpet om vm-kvartfinale i egypt videre.
Kilde: Nettavisen - Sport | Publisert: 20.01.2021 21.01.50
City kjempet seg til seier
kampen mellom manchester city og aston villa ble en eneste stor sjansefest. begge lag hadde enorme sjanser til å score, men scoringen kom ikke før i det 79. minutt. bernardo silva skrudde ballen vakkert i mål fra 16 meter. aston villa ville ha offside på scoringen, men det ble det ikke. manageren til aston villa, dean smith, var såpass misfornøyd med avgjørelsen at han pratet på seg et rødt kort. ilkay gündogan satte 2-0 fra straffemerket rett før slutt. dermed topper manchester city tabellen foran leicester, før manchester united skal møte fulham senere i kveld.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 20.56.10
Sævik ble matchvinner
wolfsburgs damelag slo eintracht frankfurt 3-2 i dag. der ble norske karina sævik avgjørende, da hun scoret det avgjørende tredjemålet tre minutter før slutt. sævik spilte hele kampen, mens ingrid syrstad engen satt hele kampen på benken for de hvite- og grønnkledde.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 20.34.10
«Hva nå Vipers?»
kommentar: jeg frykter terje marcussens avgang kan bety starten på slutten på vipers-hegemoniet, skriver sportsleder pål…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.01.2021 20.00.07
Nesten-blemme for Frankrike
frankrike fikk ingen lett kamp mot algerie i den første kampen i hovedrunden i vm, og lå bare ett mål foran med to minutter igjen av kampen. men norges overmenn vant til slutt med tre mål - 29–26. med det er frankrike oppe i seks poeng i gruppe 3, den samme norge spiller i. de norske håndballherrene møter portugal senere i kveld, og må vinne for å holde liv i kvartfinaledrømmen.
Kilde: NRK - Sport | Publisert: 20.01.2021 19.31.23
Vekker oppsikt: Sjekk forvandlingen
fernando torres (36) har ikke sluttet å trene etter at han la fotballskoene på hylla.
Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: 20.01.2021 19.09.48
nav avsluttet xxl-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit
XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av…
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.01.2021 18.50.47
nav avsluttet xxl-samarbeid etter avsløringer – nå får de ny tillit
XXLs store inkluderingssamarbeid med Nav ble lagt på is etter E24s avsløringer som førte til gransking av arbeidsforholdene i kjeden. Nå har Nav bestemt seg for å slippe sportskjeden inn i varmen igjen etter forsikringer fra Arbeidstilsynet.
Kilde: E24 | Publisert: 20.01.2021 18.50.45
nå er joe biden president: – vi må gjøre slutt på denne borgerkrigen mellom rødt og blått
WASHINGTON D.C./OSLO (Aftenposten): – La oss begynne på nytt. Høre på hverandre. Se hverandre.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.01.2021 17.11.15
tvilsomt selvskryt og benådninger. slik avsluttet trump fire års kaos.
Presidenten brukte sine siste dager i Det hvite hus til å benåde enda flere kriminelle venner, forbindelser og kjendiser.
Kilde: Aftenposten - innenriks | Publisert: 20.01.2021 14.06.33
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »