Hovedsiden

Liten annonse  Spillselskap vant ikke fram i ankesak – må ut med millionbeløp til danske idrettsstjerner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:10.37)
  christian eriksen og 22 andre danske idrettsutøvere har rett på erstatning fra spillselskapet bet365 for ulovlig bruk av bilder, mener retten. i alt dreier det seg om rundt 7,2 millioner kroner, skriver nyhetsbyrået ritzau. det er manchester united-stjernen eriksen som er tilkjent den største summen på 2,23 millioner kroner, ifølge ekstra bladet. saken har vart over lang tid etter at idrettsutøverne saksøkte bet365 etter at selskapet hadde brukt bilder av dem uten godkjenning. det er over ett år siden dommen falt i sø- og handelsretten i københavn. mandag var ankesaken oppe for landsretten, men heller ikke der fikk spillselskapet medhold. far og sønn-duoen peter og kasper schmeichel, pernille harder, simon kjær og mikkel hansen er flere som har fått tilkjent penger etter søksmålet. i 2022 måtte spillselskapet trannel, som eier unibet, betale 1,8 millioner kroner i erstatning til norges fotballforbund for å ha brukt et bilde av landslagskaptein martin ødegaard og erling braut haaland i et innlegg i sosiale medier. (ntb)

  Keepertabbe forlenget KFUMs fryktelige hjemmerekke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.00)
  emil ødegaard ble syndebukken da kfum tapte 1-2 hjemme mot viking i eliteserien søndag ettermiddag. dermed fortsetter «kåffa» uten seier på eget gress i eliteserien. oslo-klubben rykket for første gang opp til øverste nivå forrige sesong, og står med fire uavgjort og tre tap på hjemmebane denne sesongen. petter nosa dahl sendte kfum i ledelsen etter 22 minutter, før sander svendsen og harald nilsen tangen snudde kampen i sluttminuttene. svendsens mål gikk via keeper ødegaard, som dyttet ballen inn i eget nett. nilsen tangen headet på sin side ballen forbi en feilposisjonert kfum-målvakt. dermed klatrer viking opp på 4.-plass på tabellen, to poeng bak molde på bronseplass. det var imidlertid et lite skår i viking-gleden. kaptein zlatko tripic fikk en kjenning i returløpet på kfum-scoringen og måtte byttes ut. – det er tidlig å si (hvor alvorlig det er), men jeg kjente at det nappet da jeg tok det lange returløpet. det betyr ikke nødvendigvis at det er noe veldig alvorlig, sa tripic til tv 2 og fortsatte: – jeg kjente at det nappet litt og jeg er veldig stiv der nå, så for sikkerhetens skyld er det ikke vits å ta noen sjanser. (ntb)

  Mot ny kontrakt for Arsenal-sjef Arteta: – Ser ikke for meg at det blir noe problem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:10.37)
  mikel arteta går langt i å bekrefte at han forlenger sin trenerkontrakt med arsenal. spanjolens nåværende avtale løper ut om ett år. i et intervju med espn, gjengitt av reuters, forteller arteta at han ikke ser for seg noen hindringer i prosessen mot en ny kontrakt. – ting skjer på en naturlig måte og vårt forhold er veldig bra. derfor ser jeg ikke for meg at det blir noe problem. ting må utvikle seg på rett måte, og det kommer det til å gjøre, sier spanjolen. arteta har vært hovedtrener for arsenal siden desember 2019. de siste to sesongene har han ledet london-klubben til 2.-plass i premier league, like bak pep guardiolas manchester city. etter en krevende start har den tidligere arsenal-spilleren gjort seg svært populær i trenerstolen i nord-london. – jeg føler meg veldig verdsatt her og jeg elsker å representere klubben. det er ingen oppdateringer på den nye kontrakten, men det endrer ikke det faktum at jeg er veldig fornøyd, sier arteta videre. spanjolen utpekte martin ødegaard til klubbkaptein i 2022, og nordmannen har ved flere anledninger uttrykt at han har et spesielt bånd til arteta. (ntb)

  Arsenal hentet Raya permanent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:17.31)
  david raya (28) skal være lagkamerat med martin ødegaard også i årene som kommer. den spanske keeperen skrev torsdag under på en permanent avtale med arsenal. raya ble hentet fra brentford på en låneavtale i fjor sommer. etter en strålende sesong for arsenal har klubben valgt å signere ham permanent, opplyser de på sin nettside. – det er en drøm å være her, sier raya. det er ikke kjent hvor lang kontrakten er annet enn at klubben omtaler det som en «langtidskontrakt». spanjolen fikk i alt 41 kamper for arsenal som lenge kjempet om premier league-tittelen. den gikk til slutt til manchester city. raya holdt nullen 16 ganger, noe som var mest blant pl-keeperne sist sesong. – han hadde en fantastisk sesong med oss der han vant gullhansken. han er svært talentfull, sier sportsdirektør edu om keeperen. raya ble hentet til blackburns akademi i 2012. der gikk han gradene og ble i 2019 hentet til brentford. der var han i fire år før overgangen til arsenal. (ntb)

  Nytt NFF-grep for å skape framtidens landslagsspillere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:07.15)
  denne sommeren skal norsk fotballs største talenter mellom 13 og 16 år teste ut vr-briller for å bli bedre til å ta raske og gode valg ute på banen. håpet er at det på sikt skal bidra til norsk landslagssuksess. det er det norske selskapet be your best som har utviklet en test av spilleforståelse i såkalt virtual reality (vr). den går ut på at spillerne går gjennom ulike spillsituasjoner og blant annet får tilbakemelding på valgene de tar og måten de orienterer seg på fotballbanen. norges fotballforbund (nff) har inngått et samarbeid med selskapet, finansiert av sponsor equinor. – det er et samarbeid som gir spennende muligheter. orientering og evnen til å ta raske og gode valg er helt avgjørende for å lykkes på det øverste nivået. det er viktig for oss i landslagsskolen å konstant jakte etter måter å utvikle bedre spillere på, og vi er nysgjerrige på og har tro på at dette tiltaket kan bidra positivt i utviklingen av morgendagens landslagsspillere, sier fagansvarlig for prosjektet talent id i nff, thomas brantsæter. landslagskaptein martin ødegaard er blant spillerne som tidligere har brukt vr-brillene, og teknologien er også blitt tatt i bruk av enkelte aldersbestemte landslag. internasjonalt står klubber som borussia dortmund, fc københavn og wolverhampton på kundelisten. (ntb/nrk)

  haaland og ødegaard starter mot danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:18.22)
  erling braut haaland får med seg stortalentene oscar bobb og antonio nusa på kantene i landskampen mot danmark. ståle solbakken gjør fire endringer. ved siden av nusa kommer også julian ryerson, marcus holmgren pedersen og morten thorsby inn i det norske laget tre dager etter 3-0-seieren over kosovo. ut går andreas hanche-olsen, david møller wolfe, kristian thorstvedt og jørgen strand larsen. det blir første gang både 19-årige nusa og 20-årige bobb starter for norge. de har blitt publikumsyndlinger og produsert mange målpoeng siden begge debuterte i fjor høst. ryerson har vært et spørsmålstegn. han kom til samlingen med en liten skade etter mesterligafinalen forrige helg, men har ristet den av seg. slik blir laget på brøndby stadion (4-3-3): ørjan nyland – julian ryerson, kristoffer ajer, leo østigård, marcus holmgren pedersen – martin ødegaard (kaptein), sander berge, morten thorsby – oscar bobb, erling braut haaland, antonio nusa. kampen starter 19.30 og sendes hos tv 2. du kan også høre den på radio og følge den direkte i livesenteret til nrk. (ntb)


  martin ødegaard kåret til sesongens spiller i arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:18.14)
  norges landslagskaptein martin ødegaard er kåret til sesongens beste arsenal-spiller. 25-åringen gikk til topps med en tredel av stemmene. arsenal-kapteinen ledet klubben til 2.-plass i premier league for andre sesong på rad. hele 33 prosent av stemmene gikk til den kreative nordmannen. (ntb)

  Kanskje vi heller skal krangle litt mer

  Kilde: VG Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:14.32)
  det er interessant at både ledere og spillere på herrelandslaget snakker om hvor fantastisk miljøet er - det har aldri vært bedre, skal vi tro kaptein martin ødegaard. men kan det bli for snilt, for jovialt?


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »