Hovedsiden

Liten annonse
  Molde-profil mister trolig resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:12.03)
  martin linnes må opereres i ankelen, og dermed ryker trolig resten av sesongen for 32-åringen. – dette er selvfølgelig et tungt slag før alle de viktige kampene som kommer framover. det er en stor, stor nedtur, sier linnes til rbnett.no. det er en ankelskade det er snakk om. linnes var tilbake mot strømsgodset i helgen, men måtte gi seg etter 44 minutter på banen etter en takling mot en fra før trøblete ankel. han var hos en spesialist i tromsø onsdag, og det ble konstatert at et leddbåndene var revet av. det betyr at operasjon er nødvendig. molde har mange kamper å spille framover. ved siden av seriespill er det også spill i europaligaen og cupfinale i desember.
  Malmö-stjerne utestengt for å ha hetset dopingkontrollør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:16.26)
  pontus jansson, stjernestopper i malmö, er av sveriges fotballforbund utestengt i to kamper for å ha forulempet en dopingkontrollør. 32-åringen ble anmeldt for å ha ytret seg på forulempende og utilbørlig måte mot en dopingkontrollør, og for ikke å ha etterkommet kontrollørens anvisninger. – vi konstaterer at pontus jansson gjennomførte dopingkontrollen i tråd med gjeldende regler, men hans oppførsel mot kontrolløren utgjør en straffbar forseelse, står det i disiplinærutvalgets avgjørelse, ifølge fotboll skåne. – vi er ikke enige i beskrivelsen av hendelsen, og vi har levert en anke, sier malmös sportssjef daniel andersson. om straffen blir stående, må den tidligere torino-, leeds- og brentford-spilleren stå over kamper mot brommapojkarna og kalmar. (©ntb)


  Nusa fortsatt skadeplaget – mister ny Brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  antonio nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. han går glipp av brugges kamp mot serieleder gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med a-landslaget. han storspilte og sjarmerte ullevaal-publikummet med mål mot jordan og to assister mot georgia. torsdag mister han sin tredje strake kamp for brugge med en ryggskade når serieleder gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. tidligere i uken uttalte trener ronny deila at han venter nusa tilbake om ikke så lenge. – det er ingen alvorlig skade. vi tar det dag for dag. jeg forventer at han snart er tilbake, sa deila på en pressekonferanse tirsdag. oppgjøret mot gent er viktig for brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. hugo vetlesen er med i brugges tropp. (ntb)

  Djokovic peker på Alcaraz som arvtaker: – Fremtiden ser lys ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:07.17)
  når novak djokovic (36) legger racketen på hylla, er carlos alcaraz (20) den beste til å lede tenniseliten inn i en ny epoke, mener den serbiske verdenseneren. djokovic vant tre av fire grand slam-finaler i 2023. alcaraz snøt ham for den fjerde i wimbledon-finalen. selv om djokovic nå har tangert margaret courts rekord på 24 gs-titler, vil han ikke stoppe karrieren ennå. 36-åringen er likevel klar på at når det en gang skjer, vil alcaraz lede verdenseliten inn i den neste epoken. – tennisfremtiden ser veldig lys ut med carlos som den sterkeste spilleren, sa djokovic til sky sports i roma onsdag. der var serberen på plass for å spille en oppvisningsturnering i golf. djokovic og alcaraz har hatt flere jevne kamper seg mellom og står med to seirer hver på fire oppgjør. – vi har hatt noen spennende kamper, spesielt i år med kampene i wimbledon, roland-garros og cincinnati, sa den serbiske verdenseneren. djokovic hadde i flere år roger federer, rafael nadal og andy murray som sine argeste rivaler. nå har federer lagt opp, mens tiden til murray (36) og nadal (37) på toppnivå nærmer seg slutten. (ntb)

  «Moi» scoret i rekordseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:22.23)
  mohamed elyounoussi scoret ett av målene da fc københavn vant hele 9-0 over lyseng i den danske cupen tirsdag. nimålsseier er ny klubbrekord for fck. den ble oppnådd mot et lag som leder sin avdeling på nivå fire i dansk fotball. elyounoussi var en av de erfarne spillerne i et fck-lag der mange unge talenter slapp til. tenåringene noah sahsah, orri oskarrson, roony bardghji og victor froholdt sto for fem av målene. birger meling var ubenyttet reserve for fck onsdag. (ntb)
  Rivalkampen mellom LSK og Vålerenga utsolgt på én time

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:14.02)
  billettene til derbyet mellom lillestrøm og vålerenga den 22. oktober ble revet bort tirsdag. det er knyttet spenning til geir bakkes åråsen-retur. i juli sendte nemlig 53-åringen sjokkbølger gjennom eliteserien da han ga seg som trener i lillestrøm til fordel for tilsvarende jobb hos erkerival vålerenga. de gulkledde la ikke skjul på hva de mente om den kontroversielle overgangen. tirsdag startet billettsalget til rivalkampen. om lag én time etter salgsstart var alle billettene solgt ut. det betyr at 10.540 tilskuere har sikret seg plass til storkampen. det første kvarteret etter at billettene ble sluppet tirsdag ble det solgt 7000. – dette er tidenes billettsalg på åråsen. det har vært utsolgt mange ganger før også, men aldri har billettene blitt revet bort så fort. vi kunne lett ha solgt det dobbelte, sier billettansvarlig jørgen heen enger i en uttalelse på lsks nettside. vålerenga har trøblet seg inn i nedrykkskampen i eliteserien, og rivaloppgjøret på åråsen i oktober blir én av flere nøkkelkamper for oslo-laget denne høsten. bakke retur til gamleklubben er omgitt med spenning.

  Målvakt forlenget med Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:13.42)
  rosenborg-målvakten sander tangvik har forlenget sin kontrakt med trønderklubben med ytterligere to år. det melder rosenborg på sin klubbside. dermed vil 20-åringens kontrakt med rbk vare ut de neste fire kalenderårene. – grunnen til at jeg skriver en ny kontrakt med rosenborg, er at dette er klubben jeg har lyst til å spille for. jeg har veldig troen på framtiden og det som skjer i klubben akkurat nå. det har jeg veldig lyst til å være en del av, sier tangvik. tangvik debuterte for rosenborg mot orkla i cupen for to år siden og fikk seriedebuten mot jerv i grimstad for snart et år siden. nå satser han å kapre en fast plass mellom stengene så fort som mulig. (ntb)


  Rapinoe i tårer – takket av med seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:09.01)
  megan rapinoe (38) rundet av sin imponerende usa-karriere med 2-0-seier over sør-afrika i sin 203. landskamp. det ble en følelsesladd kveld for rapinoe og hennes støttespillere. 38-åringen spilte 54 minutter som kaptein og ble hyllet av publikum etter kampen. – det gjør meg skikkelig stolt å tenke på at vi har hatt så mye suksess på fotballbanen, men også at vi har bidratt til å gjøre verden til et litt bedre sted, sa rapinoe. hun har ved siden av innsatsen på banen markert seg gjennom sitt arbeid for lhbt+-rettigheter og likelønn. (ntb)


  Ohi-scoring holdt ikke for Brøndby – 17-åring vendte til FCK-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:16.08)
  svenske roony bardghji (17) ble den store helten for fc københavn i 3-2-seieren over brøndby i toppkampen i dansk fotball. ohi omoijuanfo scoret for brøndby i derbyet. nordmannens mål kom etter 69 minutter, og han sendte da vertene opp i 2-1. han lå an til å bli matchvinner da han ble byttet ut i det 80. minutt, men med seks minutter igjen utlignet bardghji før han fem minutter senere avgjorde. den svenske 17-åringen ble byttet inn bare fire minutter før den første scoringen. josip radosevic scoret også for brøndby, mens diogo gonçalves sto for det første fck-målet. fck leder serien med fire poeng ned til brøndby på tredjeplass. det var dermed en toppkamp i københavn-forstaden søndag. silkeborg slo viborg 2-0 og er på annenplass, tre poeng bak fck. birger meling og mohamed elyounoussi spilte begge hele kampen for fck, mens omoijuanfo og henrik heggheim ble byttet ut for brøndby. håkon evjen ble dyttet inn på overtid i jakten på utligning. sebastian sebulonsen forble ubenyttet reserve for brøndby. (ntb)

  Strand Larsen-scoring mot Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:20.30)
  jørgen strand larsen så lenge ut til å bli matchvinner mot gigantklubben barcelona lørdag kveld. den norske landslagsspilleren sendte ballen elegant i det lengste hjørnet bak marc-andré ter stegen etter 19 minutter og ga gjestene 1-0. dette var strand larsen andre mål for klubben denne sesongen. like før pause var han nære å doble ledelsen, men denne gangen fikk barcelona-keeperen stoppet headingen med en imponerende redning. den norske 23-åringen ble byttet ut etter 65 minutter. etterpå tok det helt av på camp nou. først økte anastasios douvikas ledelsen for celta vigo, men med en enorm sluttspurt snudde barcelona til seier. først scoret stjernespissen robert lewandowski to ganger på fire minutter, før joao cancelo sikret seieren i det 89. minutt.

  Superløp av Fjeld Halvorsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.02)
  andreas fjeld halvorsen har vist enorm form den siste tiden. lørdag fortsatte oppturen for 18-åringen, som hadde bursdag 14. september. da løp han 1500 meter på brandbu og satte personlig rekord med 3.40,33. det skriver norsk friidrett på twitter. tiden er tidenes nest beste av en norsk 18-åring. ikke overraskende er jakob ingebrigtsen historiens beste i denne aldersklassen. han løp 3.30.16 som 18-åring. fjeld halvorsens tid er også årets nest beste i europa i år i denne aldersklassen. her er det bare nederlandske niels laros med 3.31,25 som har vært sterkere. andreas fjeld halvorsen med ny pers 3:40,33 på 1500 meter på brandbu i dag. tiden er nest beste av en 18-åring igjennom alle tider i norge og også nest best av en 18-åring i europa i år. kilde: hans jørgen borgen på facebook.

  Reagerer: - Ufortjent

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:22.55)
  caroline graham hansen mener norge viste et annet ansikt etter vm-nedturen. - jeg føler at vi kanskje har fått et ufortjent stempel på oss for at vi klager og syter, sier 28-åringen.

  Julian Nagelsmann ansatt som tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.39)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, bekrefter det tyske fotballforbundet. 36-åringen skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. – vi går mot et em i vårt eget land. det blir noe helt spesielt, noe som skjer med noen tiårs mellomrom. jeg har et stort ønske om å ta denne utfordringen, sier nagelsmann i en uttalelse. nagelsmann ledet bayern münchen fra sommeren 2021 og fram til han fikk sparken i mars i år. i den tyske storklubben var han blant annet med på å vinne den tyske serien i 2021/22-sesongen. tidligere har han også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet nylig jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan på hjemmebane. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)

  Martin Ødegaard signerte ny kontrakt med Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:10.02)
  martin ødegaard blir værende i arsenal. han har undertegnet en ny avtale med premier league-klubben. det er arsenal som bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag. ødegaard ble hentet til arsenal på permanent basis i 2021, etter å ha vært på lån i klubben fra real madrid samme år. siden har han blitt en av manager mikel artetas aller mest betrodde menn. denne sesongen er han kaptein. ødegaard begynte seniorkarrieren i strømsgodset, før han ble hentet til real madrid på en høyprofilert overgang i 2015. deretter ble det utlån til heerenveen, vitesse og real sociedad. midtbanestjernen står bokført med 53 landskamper og tre mål for norge. tidligere denne uken var 24-åringen toneangivende da arsenal rundspilte psv eindhoven med 4-0 i mesterligaen. ødegaard scoret det siste målet. han ble i etterkant nominert i kåringen av rundens spiller i champions league av det europeiske fotballforbundet (uefa). (©ntb)

  Kure med ekstrasjanse i bryte-VM tross tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:17.40)
  per anders kure får en ny mulighet i bryte-vm etter at hans overmann vant kamp etter kamp torsdag. dermed kan nordmannen sikre seg medalje og ol-plass. kure møtte akzjol makhmudov fra kirgisistan i 16-delsfinalen i 77-kilosklassen. 25-åringen startet bra og jobbet seg raskt opp en 3-0-ledelse, men måtte til slutt se seg slått 3-4 etter en fantastisk avslutning av makhmudov. kirgiseren vant så flere kamper på rad og gikk til finale. suksessen hans gjør at kure får muligheten i rekvalifisering. det betyr at han med maks klaff kan kjempe om en bronsemedalje. de fem beste i vektklassen kvalifiserer for neste års ol i paris. (ntb)


  Messi ut med skade da Rosteds Toronto ble knust

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:06.12)
  lionel messi ble byttet ut med skade i første omgang da hans inter miami slo sigurd rosteds toronto 4-0 i mls onsdag kveld. det var fortsatt målløst i miami da den argentinske superstjernen gikk av banen etter 37 minutter i onsdagens kamp mot toronto fc med sigurd rosted i startoppstillingen. inn kom finske robert taylor, som satte inn 2-0 før det var spilt ti minutter av annen omgang. før det hadde messis landsmann facundo farias gitt miami ledelsen etter 45 minutters spill. benjamin cremaschi satte inn 3-0-målet, før taylor ble tomålsscorer da han fastsatte sluttresultatet til 4-0. messi var ikke i troppen da inter miami spilte mot atlanta united lørdag. da slet laget og tapte 2-5. mot toronto gikk det langt bedre uten 36-åringen på banen. sigurd rosted spilte hele kampen for toronto fc. (ntb)

  Ødegaard med praktmål i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:22.53)
  martin ødegaard viste seg virkelig frem da han dunket inn arsenals fjerde scoring fra langt hold mot psv i mesterligaen. london-laget var overlegne på eget gress, og bukayo saka scoret allerede etter ni minutter. 10 minutter senere doblet leandro trossard, før gabriel jesus sikret 3–0 til pause. arsenal, anført av kaptein ødegaard, styrte resten av kampen og 24-åringen fikset sluttresultatet 4–0 etter 70 minutter med sin første mesterligascoring. – vi er med i denne turneringen for å kjempe og gå hele veien. det er en fantastisk start, så nå må vi jobbe hardt videre så får vi se, sier ødegaard i seiersintervjuet. lens og sevilla spilte 1-1 i gruppe b.  Piastri forlenger med McLaren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.47)
  det australske motorsporttalentet oscar piastri (22) har skrevet under på en ny kontrakt med mclaren. den nye avtalen strekker seg til 2026. det bekrefter laget i egne mediekanaler. – jeg ønsker å kjempe helt i toppen med dette laget, og jeg liker visjonene og grunnlaget som blir lagt for at vi som lag skal kunne klare det, sier australieren. piastri signerte for mclaren i forkant av årets formel 1-sesong, og 22-åringen ligger på en foreløpig 11.-plass sammenlagt i førermesterskapet. tidligere i karrieren har australieren vunnet både formel 3- og formel 2-vm. (ntb)

  Nadal står fast ved planen om karriereslutt i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:08.00)
  den spanske tennisstjernen rafael nadal tviholder på planen om å komme tilbake i konkurranse neste sesong. 37-åringen rehabiliterer etter en hofteoperasjon. nadals foreløpig siste grand slam-tittel kom på grusen i roland-garros i fjor. i juni gjennomgikk spanjolen en operasjon som ville holde ham ute av spill i om lag fem måneder. da den offisielle atp-rankingen ble oppdatert kort tid senere, var nadal utenfor topp 100 for første gang siden april 2003. den spanske veteranen står likevel fast ved planen om å komme tilbake og ende en svært merittert karriere etter neste sesong. – planen er fortsatt at 2024 blir mitt siste år på tennisbanen, men jeg kan ikke si det med hundre prosent sikkerhet, innrømmer 37-åringen. (ntb)

  Karlsson vil ha Johaug tilbake i langrennssirkuset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:07.59)
  svenskenes langrennsyndling frida karlsson gleder seg over therese johaugs mulige planer om å entre langrennsscenen på ny. i et intervju med expressen forteller karlsson at trondheim-vm i 2025 «klinger bra» for johaug, og den utholdenhetssterke svensken håper å se 35-åringen fra dalsbygda tilbake på toppnivå. – vi yngre langrennsløpere har tatt steg det siste året, så det hadde vært gøy å få therese som målestokk igjen. det hadde vært veldig kult å få henne tilbake, sier karlsson til avisen. (ntb)

  Niemann må takke nei til Kramnik-møte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:06.33)
  tidligere denne måneden kom vladmimir kramnik med antydninger om at hans niemann er en juksemaker. den unge amerikaneren svarte med å invitere russeren til treningsleir, slik at han kunne studere niemanns spill på nært hold. målet for 20-åringen var å bevise sin uskyld. neste kapittel i det nye sjakkdramaet var at kramnik ville ha niemann på besøk til amsterdam, slik at de kunne diskutere saken nærmere. unggutten skriver på twitter at han må takke nei til dette, da han skal spille junior-vm på det foreslåtte tidspunktet. – kramnik er fortsatt en av mine sjakkhelter og det ville vært en ære å møte ham for å diskutere ting når jeg har tid, skriver niemann på x/twitter.

  Høie (20) i tårer etter VM-bronse: – Ikke forventet det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.58)
  den norske bryteren othilie høie sikret seg en vm-bronse i 59-kilosklassen i beograd tirsdag kveld. motstanderen, tyske elena heike brugger, tok det første stikket, men så viste høie seg å være overlegen. til slutt endte det 5–1 til den norske 20-åringen, som tok til tårene over medaljen. – det er helt vilt. jeg hadde ikke forventet at jeg skulle ta bronsemedlaje i mitt første senior-vm. jeg hadde ikke sett for meg det i det hele tatt, forteller høie til nrk. høie tapte 0–5 mot julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, gikk høie en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men siden høie tok kampens siste poeng, sikret hun plass i bronsefinalen. bryteren tok også em-bronse tidligere i år, og er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som selv har fire vm-gull. 59-kilosklassen er ikke en ol-klasse.

  Høie (20) tok VM-bronse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.58)
  den norske bryteren othilie høie sikret seg en vm-bronse i 59-kilosklassen i beograd tirsdag kveld. motstanderen, tyske elena heike brugger, tok det første stikket, men så viste høie seg å være overlegen. til slutt endte det 5–1 til den norske 20-åringen, som tok til tårene over medaljen. høie tapte 0–5 mot julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, gikk høie en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men siden høie tok kampens siste poeng, sikret hun plass i bronsefinalen. bryteren tok også em-bronse tidligere i år, og er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som selv har fire vm-gull. 59-kilosklassen er ikke en ol-klasse.

  Brentford-back ute for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.46)
  brentfords venstreback rico henry må opereres for en alvorlig kneskade og mister trolig resten av sesongen. det opplyser london-klubben på sitt nettsted. 26-åringen falt forkjært etter en duell med kieran trippier i helgens 0-1-tap for newcastle i premier league, og nå er det klart at skaden er alvorlig. – rico må opereres i løpet av nærmeste framtid, og deretter følger dessverre en langvarig periode med restitusjon, sier brentfords medisinsk ansvarlige neil greig. (ntb)

  Hodgson (76) tilbake på treningsfeltet etter sykdom

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:16.04)
  crystal palace-trener roy hodgson var tilbake på treningsfeltet tirsdag, etter at han måtte stå over premier league-møtet med aston villa lørdag som følge av sykdom. – vi er glade for å kunne bekrefte at roy hodgson ledet crystal palace-treningen i dag, skriver klubben på sin nettside tirsdag ettermiddag. der bekrefter de også at 76-åringen er klar for å lede laget mot fulham kommende lørdag.

  Newcastle-supporter knivstukket i Milano

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:13.38)
  en newcastle-supporter ble knivstukket i milano mandag kveld i forkant av tirsdagens kamp i mesterligaen mellom newcastle og milan. sky sports er blant mediene som melder at 58-åringen var sammen med sin sønn og en kamerat da de tre ble angrepet av en gruppe på sju eller flere personer rundt midnattstider. ifølge den knivstukne var samtlige angripere maskerte. offeret skal ha blitt stukket i ryggen og i armene da han falt i forsøket på å rømme unna situasjonen. 58-åringen ble fraktet til et sykehus etter hendelsen, og tilstanden hans skal være stabil. – vi er dypt bekymret over rapportene som forteller om at en supporter ble overfalt, og vi er i kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva som er skjedd, heter det i en uttalelse fra newcastle. newcastle spiller sin første champions league-kamp på 20 år tirsdag kveld. (ntb)

  Positive nyheter for Manchester United – nøkkelspillere tilbake i trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:12.56)
  stjerneduoen raphaël varane og mason mount gjorde begge comeback på manchester uniteds treningsfelt før onsdagens storkamp mot bayern münchen i mesterligaen. det skriver den engelske storklubben på sine hjemmesider. nysigneringen mount har fått en tøff start i manchester united-trøyen etter overgangen fra chelsea, og 24-åringen har ikke vært på banen siden han pådro seg en skade mot tottenham i andre serierunde. varane måtte på sin side forlate banen midtveis i hjemmekampen mot nottingham forest runden etter. i fraværet av franskmannen har united hatt trøbbel defensivt. de rødkledde fra manchester har slitt i sesonginnledningen, og fasiten etter sesongens fem første seriekamper er kun seks poeng. opp til byrival manchester city på tabelltopp er avstanden allerede ni poeng. mandag ble det klart at aaron wan-bissaka mister flere uker med en hamstringskade. også luke shaw (skadd), antony (midlertidig pause etter voldsanklager) og jadon sancho (disiplinærtrøbbel) er blant nøkkelspillerne som er for øyeblikket er utilgjengelige. (ntb)

  Vingegaard svever videre på suksessbølgen – kun Pogacar foran seg på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:10.27)
  jonas vingegaards fabelaktige sykkelsesong fortsetter i uforminsket styrke. dansken har bare tadej pogacar foran seg på den offisielle rankingen til uci. på den ferske listen til det internasjonale sykkelforbundet (uci) klatrer den danske fjellkanonen forbi både remco evenepoel og landsmann mads pedersen. vingegaard ble nylig nummer to sammenlagt i vuelta a españa, og kombinert med seier i tour de france gir det mange verdifulle rankingpoeng for 26-åringen. danmark og belgia har begge tre representanter inne topp 10. slovenia (2), nederland og storbritannia er de resterende nasjonene med ryttere i toppen av rankingen. vuelta a españa-vinner sepp kuss klatrer imponerende 101 plasser, og 29-åringen ligger plassert som nummer 14. alexander kristoff er den best plasserte norske rytteren på ucis ranking på 50.-plass. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »