Hovedsiden

Liten annonse
  Rasende Rubljov røk ut av Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:16.28)
  en frustrert andrej rubljov tapte mot matteo arnaldi i 3. runde av tennisturneringen roland-garros fredag. verdenssekseren risikerer å falle flere plasser på rankingen. ved neste oppdatering av rankingen vil rubljov stå bokført med 4810 poeng. hele seks spillere som ligger bak ham, deriblant casper ruud, har muligheten til å ta ham igjen med suksess i paris. rubljov tapte fredagens kamp mot arnaldi med settsifrene 6-7 (6-8), 2-6, 4-6. sistnevnte skal opp mot enten zhang zhizhen eller stefanos tsitsipas i 4. runde. rubljov har variert mye i prestasjonene denne sesongen, men russeren gikk til topps i masters 1000-turneringen i madrid for under en måned siden. underveis i fredagens kamp lot han frustrasjonen gå utover racketen ved flere anledninger. lørdag kveld skal casper ruud i aksjon i 3. runde av grusturneringen i paris. nordmannen har så langt tatt seg forbi felipe meligeni alves og alejandro davidovich fokina. (ntb)

  Ruud før krevende møte i Paris: – Jeg skal jobbe med noen småting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:07.13)
  han heter tomas etcheverry, og ruud har kommet seirende ut av de to foregående og tette møtene med argentineren, som er ranket som nummer 29 i verden. torsdag kveld kjempet ruud seg videre femsettskampen mot spanjolen alejandro davidovich-fokini i 2. rundekampen i roland-garros. kampen varte i 4 timer og 9 minutter. – jeg får en treningsdag i morgen (fredag), der jeg skal forsøke å jobbe med noen småting og forhåpentligvis finne storformen, sier ruud til ntb. han erkjenner at kampen mot den jevngamle argentineren blir vanskelig. – han har tatt voldsomme steg på få år og blitt en veldig god og etablert spiller. vi hadde en tøff kamp i barcelona tidligere i år, en kamp jeg heldigvis vant. jeg får ha den litt i bakhodet. ruud var tydelig sliten etter torsdagens oppgjør. – når du går rundt en hel dag og ikke vet når du skal spille, er det litt vanskelig å vite når man skal spise og når man skal varme opp, sier ruud. det har vært mye regn i paris de siste dagene og mange avbrudd og utsettelser. ruuds kamp ble til slutt flyttet til en bane med tak. ruud og tomas etcheverry spiller sin 3. rundekamp i paris lørdag. (ntb)

  casper ruud til 3. runde i roland-garros etter maratonkamp mot alejandro davidovich-fokina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:23.21)
  casper ruud fikk det tidvis tøft mot alejandro davidovich-fokina, men var best da det gjaldt og fikk spanjolen forbanna i det avgjørende settet. ruud kunne til slutt juble for at han er én av 32 igjen i turneringen med sifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-3, 4-6, 6-3. avgjørelsen kom da ruud brøt davidovich-fokina i det fjerde gamet. spanjolen svarte med å slenge racketen i bakken. intensiteten på stadion økte for hvert game som gikk nærmere en avgjørelse. ruud beholdt kontrollen og vant. – han er så skarp. jeg synes han skrur opp tempoet et lite hakk i forehandene utover i femte (sett), sa discoverys kommentator ola bentzen. – det krever mye selvtillit å banke på i sånne situasjoner med så mye press, la han til. nå venter vinneren av tomas etcheverry fra argentina (29 i verden) og franske arthur rinderknech (69) i 3. runde. novak djokovic er også videre og er potensiell motstander for ruud i kvartfinalen. nordmannen er på jakt etter å nå finalen i roland-garros for tredje år på rad.
  Ruuds kamp i Paris flyttet innendørs

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:18.07)
  casper ruuds kamp i 2. runde av roland-garros er flyttet til arenaen suzanne-lenglen som har tak. kampstart er klokken 18.45. det opplyser far og trener christian ruud til ntb. motstander for ruud er spanske alejandro davidovich-fokina. oppgjøret skulle i utgangspunktet bli spilt på simone mathieu-arenaen utendørs. regn har preget innledningen av grand slam-turneringen i den franske hovedstaden. flere kamper er flyttet på, og også torsdag har kamper blitt utsatt.

  Casper Ruud slapp unna regnkaos i Paris – enkelt videre i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:16.18)
  casper ruud ruud (25) fikk en behagelig vei til 2. runde i grand slam-turneringen roland-garros tirsdag. felipe meligeni alves (26) ble slått i strake sett. ruud avanserte med sifrene 6-3, 6-4, 6-3. i kampens siste game vartet ruud blant annet opp med et slag mellom egne bein og en stoppball motstanderen var sjanseløs på å nå. etter en time og 55 minutter var han videre til 2. runde. der venter vinneren av oppgjøret mellom valentin vacherot og alejandro davidovich-fokina for ruud. deres kamp er en av mange som er forsinket av regn. mange av tennisstjernene har måttet smøre seg med tålmodighet tirsdag på grunn av regnværet i paris. det slapp ruud, for hans kamp gikk på philippe-chatrier-banen. der er det tak, og kampen startet da den skulle. – det føles flott å være tilbake her. dette er en fantastisk bane med fantastiske fans, og jeg føler meg velkommen her, sa ruud til applaus fra tribunene. ruud har tatt seg til finalen i paris to år på rad og har mange poeng å forsvare på atp-rankingen. han har tre grand slam-finaler på cv-en. alle har endt med tap. (©ntb)

  Ruud åpner Roland-Garros mot tsjekkisk stortalent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:16.34)
  casper ruud skal opp mot tsjekkiske jakub mensik i første kamp av grand slam-turneringen roland-garros. 18 år gamle mensik er nummer 76 på verdensranking, og med det den høyest rangerte spilleren under 19 år. han har aldri møtt ruud tidligere. ruud e 7.-seedet i roland-garros. alejandro davidovich-fokina blir trolig motstander i 2. runde om det blir seier for ruud over mensik. han møter en kvalifiseringsspiller i 1. runde. det blir sjette gang ruud setter føttene sine på grusen i den første runden i paris. de to siste årene har han tatt seg til finalen. rafael nadal har vunnet roland-garros rekordmange 14 ganger. årets utgave blir 37-åringens siste, og han får en knalltøff kamp i 1. runde mot fjerdeseedede alexander zverev. 1. runde vil også inneholde en kamp mellom veteranene andy murray (37) og stan wawrinka (39).


  Djokovic med sjokktap i Roma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:16.27)
  tennisstjernen novak djokovic er ute av storturneringen i roma allerede i tredje runde. alejandro tabilo slo verdenseneren i strake sett. djokovic har vunnet turneringen seks ganger, men i årets utgave ble det tidlig hjemreise. serberen var sjanseløs og tapte 2-6, 3-6 for 32.-rangerte tabilo. den canada-fødte chileneren står med én tittel på atp-touren. den kom i newzealandske auckland i januar. søndag fikk han et møte med tennisens ener, og i roma spilte han djokovic av banen. han brukte bare 68 minutter på å sende serberen hjem. tabilo har bare én gang før tatt seg til fjerde runde i en masters1000-turnering. han møter karen khatsjanov i neste fase. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »