Hovedsiden

Liten annonse
  Karlsson fikk covid på ferie: – Jeg trodde det var over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:09.15)
  den svenske langrennsstjernen frida karlsson fikk korona da hun var på ferie etter sesongslutt. torsdag kveld stilte karlsson, sammen med store deler av det svenske landslaget, opp på skånemila under landslagets «kick off» i södertälje. 23-åringen, som stort sett alltid har vært best i alle løp hun har stilt opp i, var imidlertid rimelig anonym torsdag kveld. – i dag satset jeg ikke i det hele tatt, sa karlsson til expressen etter å ha klokket i mål på knappe 58 minutter. grunnen var at løpet var karlssons første denne sesongen etter hun pådro seg korona på ferie til den karibiske øya curaçao. – nå som «coviden» var over, ville jeg nyte det litt. feire sesongen, sa karlsson og fortalte at hun ikke ble syk før hun kom hjem igjen til sverige. – jeg trodde det var over, la hun til om covidsmitten. de siste ukene har karlsson kommet seg tilbake i trening igjen. først i form av en sykkelleir på mallorca, før hun denne uken er på sognefjellet sammen med resten av kvinnelandslaget. ebba andersson var raskest av landslagsjentene på skånemila med tiden 37.17. (ntb)


  Jeg savnet dem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:07.58)
  den svenske langrennsløperen ebba andersson gleder seg over at flere av langrennsprofilene returnerer til det svenske landslaget foran den kommende sesongen. forrige uke ble det kjent at langrennsstjernene frida karlsson, maja dahlqvist og linn svahn vender tilbake til det svenske landslaget. trioen sto utenfor landslaget forrige sesong. andersson er godt fornøyd med å få lagvenninne tilbake. – det er veldig kult og etterlengtet å få dem tilbake, sier andersson til det svenske nyhetsbyrået tt. – jeg savnet dem forrige sesong, legger hun til. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »