Hovedsiden

Liten annonse

  Strengt tatt flaut

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:19.49)
  fotball-em i tyskland neste sommer går sannsynligvis uten erling braut haaland, martin ødegaard, oscar bobb og antonio nusa. det er strengt tatt flaut. i kveld glitret bobb da norge slo færøyene 2-0.

  Endringer i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:16.28)
  landslagsspillerne osame sahraoui, ørjan nyland og antonio nusa melder forfall til landlagets to kamper. de blir erstattet av aron dønnum, mohammed elyonoussi og viljar myhra. – vi visste at ørjan var usikker da vi tok ut troppen, og nå viser det seg at han trenger mer tid før han er klar for spill. antonio sliter med den samme skaden han har hatt før og er dermed uaktuell for denne samlingen. det samme er osame som skadet seg på trening, sier ståle solbakken i pressemelding. landslagssjefen har følgende å si om erstatterne: – forfallene gjør at vi henter inn viljar, som har stått bra for strømsgodset den siste tiden. aron har fått mye spilletid og vist god form, mens moi har hatt fin stigning i høst og prestert bra i champions league. det er fremdeles knyttet usikkerhet om landslagskaptein martin ødegaard blir klar til kampene. solbakken sier de avventet situasjonen. – hva gjelder martin ødegaard, så avventer vi situasjonen. blir det slik at han må melde forfall, vil det ikke bli kalt inn erstatter for ham, da dette ble tatt høyde for i uttaket  Nusa «ute i lang tid» – mister trolig landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:14.57)
  antonio nusa (18) sliter igjen med en skade i ryggen. det bekrefter club brügges norske trener ronny deila overfor het nieuwsblad. deila kunne ikke nøyaktig slå fast hvor lenge driblefanten blir satt på sidelinjen av skaden. – men han vil være ute i lang tid, sier treneren, ifølge nettstedet. kommunikasjonsansvarlig i club brügge kirsten willem bekrefter skaden ovenfor nrk og skriver: «jeg vet ikke om han vil bli klar for landslagssamling nå ... vi får se.» skaden fører trolig til at nusa mister de kommende landskampene mot færøyene og skottland, 16. og 19. november. hverken landslagslege ola sand eller nusa selv har besvart nrks henvendelser tirsdag. ståle solbakken sier til nrk at han ser an situasjonen med tanke på kommende landslagssamling. i slutten av september var nusa ute i to uker med en ryggskade. den norske landslagsspilleren har fått et gjennombrudd denne sesongen, og har blant annet vekket interesse fra gigantklubben chelsea.

  Nusa «ute i lang tid» - mister trolig landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:14.57)
  antonio nusa (18) sliter igjen med en skade i ryggen. det bekrefter club brügges norske trener ronny deila overfor het nieuwsblad. deila kunne ikke nøyaktig slå fast hvor lenge driblefanten blir satt på sidelinjen av skaden. – men han vil være ute i lang tid, sier treneren, ifølge nettstedet. skaden fører trolig til at nusa mister de kommende landskampene mot færøyene og skottland, 16. og 19. november. verken landslagslege ola sand, club brugge eller nusa selv har besvart nrks henvendelser tirsdag. i slutten av september var nusa ute i to uker med en ryggskade. den norske landslagsspilleren har fått et gjennombrudd denne seseongen, og har blant annet vekket interesse fra gigantklubben chelsea.


  ELN-geriljaen: Bortføringen av Liverpool-stjernes far var en feiltakelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:09.42)
  eln-geriljaens leder innrømmer at gruppen hans gjorde en feil ved å bortføre liverpool-spilleren luis diaz` far. han sier det jobbes med å sette ham fri. diaz` foreldre ble kidnappet i hjembyen barrancas i colombia nær grensen mot venezuela forrige lørdag. ekteparet skal da ha vært ute for å handle inn meloner. diaz` mor ble reddet noen timer senere. men faren er fortsatt ikke kommet til rette. colombianske styrker, avbildet under, har lett både med soldater på bakken og fra luften. det jobbes fortsatt med å sette ham fri, opplyste eln-geriljaens leder antonio garcia i et innlegg på meldingstjenesten telegram lørdag kveld norsk tid. han skriver at bortføringen var en feiltakelse. – lucho er et symbol på colombia. det er slik vi i eln ser på ham, uttaler garcia, som bruker den 26-årige fotballstjernens kallenavn.

  Supertalentet Wembanyama strålte for Spurs – ny bestenotering i NBA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:09.45)
  victor wembanyama viste fram sitt vanvittige repertoar da san antonio spurs slo phoenix suns i nba natt til fredag. 19-åringen bidro med 38 poeng, og var dermed svært delaktig i lagets 132-121-seier. det er ny bestenotering for det franske stjerneskuddet. spurs styrte begivenhetene i lange perioder av kampen, før suns var à jour på tampen av oppgjøret. da tok wembanyama ansvar og grep dirigentpinnen i sluttminuttene. – han er en utrolig spiller som enkelte ganger gjør helt utrolige ting. dessuten har han masse selvtillit, og den kombinasjonen er ganske viktig, sa hovedtrener gregg popovich etter kampen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »