Hovedsiden

Liten annonse
  Norsk 19-åring klar for Aston Villa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:17.07)
  den norske 19-åringen ethan amundsen-day har skrevet under for premier league-klubben aston villa. forsvarsspilleren hentes fra fc københavn. birmingham-klubben bekrefter signeringen i sine mediekanaler tirsdag. – vi er veldig fornøyde med signeringen. han er en spiller med flott mentalitet og er teknisk svært begavet, sier klubbens akademisjef mark harrison i en uttalelse. amundsen-day ble født i leeds, og 19-åringen startet proffkarrieren i fredrikstad. forsvarsspilleren er tiltenkt en plass på u21-laget. sist sesong ble aston villa nummer fire i premier league. dermed skal klubben fra birmingham spille champions league-fotball til høsten. (ntb)

  Unai Emery skrev ny managerkontrakt med Aston Villa – for andre gang på én måned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:17.29)
  bare én måned etter at unai emery forlenget sin aston villa-kontrakt med tre nye år, har han fått plusset på to til. premier league-klubben bekrefter på sine nettsider at manageren nå har undertegnet en ny avtale som strekker seg til sommeren 2029. emery har ledet birmingham-klubben med stor suksess etter at han tok over for steven gerrard i november 2022. i årets sesong sikret klubben mesterligaspill til høsten. det har åpenbart utløst en belønning for emery. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »