Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland med kjemperunde – fikk eagle fra 70 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:08.38)
  viktor hovland gikk annen runde av pga-mesterskapet i golf på fire slag under par. nordmannen slo innspillet rett i koppen til eagle på hull fire. hovland var tre slag under par etter første runde og fikk starten på annen runde forskjøvet med noen timer grunnet en ulykke like ved anlegget i morgentimene. da han kom i gang leverte han tre par før det smalt på par fire-hullet nummer fire. fra om lag 70 meter fikk han eagle. ballen spratt en gang på greenen før den forsvant. – for et sirkus av et golfslag, utbrøt viaplay-kommentator joakim mikkelsen. nordmannen gjorde i etterkant fem birdier og to bogeyer. han er åtte slag under par totalt etter annen runde og har fire slag opp til turneringsleder xander schauffele. 26-åringen har hatt en tøff start på sesongen etter at han i fjor vant pga-sluttspillet. han har blant annet stått over flere turneringer. foran helgens turnering i louisville, kentucky ble det kjent at hovland har gjenopptatt samarbeidet med treneren joe mayo. hovland ble nummer to i fjorårets utgave av pga-mesterskapet. vinneren av årets andre majorturnering får med seg i overkant av 33 millioner kroner. (©ntb)

  Hovland to ganger i vannet – fortsatt langt bak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:21.28)
  viktor hovland gikk nok en ujevn runde i pga-turneringen i charlotte lørdag. dagen besto blant annet av to slag i vannet. hovland var på vei mot en runde under par, men en lei dobbeltbogey på nest siste hull spolerte det. da slo han i vannet på par tre-hullet og trengte flere slag på å finne koppen. vannbesøk ble det også på hull sju, men da reddet han bogey. nordmannen endte runden ett slag over par etter fem birdier, fire bogeyer og en dobbeltbogey. totalt er hovland tre slag over par på 45.-plass. turneringen i charlotte er en del av pgas rekke av turneringer med litt høyere status enn andre. det gjør at bare 68 spillere får delta, og det er ingen cut etter to runder. sisteplassen får med seg 40.000 dollar, mens vinneren får en utbetaling på 3,6 millioner dollar (42 millioner kroner). hovland har hatt en tung sesongstart etter at han i fjor gikk til topps i pga-sluttspillet. han har blant annet stått over en rekke turneringer for å prioritere trening. (ntb)

  Hovland trøblet igjen i PGA-comebacket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:22.23)
  norges golfstjerne viktor hovland fikk en brutal start på dag to av pga-turneringen i charlotte i usa. hovland startet på hull 10 og noterte seg for fire bogeyer på de seks første hullene. de siste tolv hullene endte tre under par og reddet dagen noe. dermed endte dag to som den første med én over par. – måten han snur denne dagen på, som startet så dårlig, er helt nydelig gjort, sa discovery-kommentator per haugsrud. turneringen i north carolina har total premiesum på 20 millioner dollar. enn så lenge er xander schauffele fra usa på topp. hovland avsluttet fjorårssesongen strålende, men han har ikke klart å finne tilbake til storspillet så langt i år. etter at han misset cuten i us masters for en snau måned siden, tok han pause for å prioritere trening. (ntb)

  Borge misset cuten i Los Angeles

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:09.39)
  det ble med to runder for golfproffen celine borge på lpga-touren i los angeles. hun var tre slag fra å klare cuten i turneringen. borge hadde en tøff fredagsrunde og endte den på fem slag over par som følge av fem bogeyer. hun startet svakt og lå fire over par etter åtte hull. tønsberg-kvinnen hadde gått åpningsrunden på par, og dermed endte hun på +5 etter to runder. cutgrensen gikk mellom to og tre slag over par. australieren grace kim har spilt glitrende i california og leder turneringen med hele tolv slag under par. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »