Hovedsiden

Liten annonse
  ajer må stå over brentford-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:15.13)
  kristoffer ajer har spilt seg til fast plass i brentford-forsvaret den siste tiden, hvor han har spilt hvert minutt i alle de ni siste seriekampene. til lørdagens hjemmekamp mot sheffield united er han imidlertid ikke med i troppen. brentford-manager thomas frank forteller at ajer sliter med en liten leggskade. – forhåpentligvis må han bare stå over denne kampen. det er en for stor risiko å spille med ham (lørdag), og ikke verdt det på det nåværende tidspunktet i sesongen, sier frank i en oppdatering på x.

  etterlengtet everton-seier - ajer og brentford seiret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:18.10)
  en real gavepakke fire minutter på overtid i 1. omgang mot burnley gjorde at dominic calvert-lewin sikret tre svært viktige poeng for everton i premier league. sist gang everton vant i serien var mot nettopp burnley 16. desember. poengene gjorde at laget fortsatt er fire poeng over luton på den beste av de tre nedrykksplassene. kristoffer ajer spilte hele kampen i midtforsvaret til brentford da det ble 3-3 borte mot aston villa. brentford er også med i nedrykksgjørma og har ett poeng mindre og én kamp mindre spilt enn everton. aston villa innehar fortsatt fjerdeplassen i premier league, men har to kamper mer spilt enn tottenham som bare er tre poeng bak. (ntb)

  Ajer-scoring i tap – Berges Burnley tok viktige poeng i bunnstriden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:18.14)
  kristoffer ajer fikk sin første premier league-scoring for sesongen, men det var ikke nok for brentford som røk 1-2 mot burnley. ajer stanget inn 1-2-reduseringen sju minutter før full tid. det var nordmannens andre premier league-scoring i karrieren. det ble tøft for brentford som fikk sergio reguilón sendt i dusjen da han laget straffespark etter åtte minutter. jacob bruun larsen sendte burnley i føringen fra krittmerket. tidligere molde-spiller david datro fofana la på til 2-0 etter en drøy time, før ajers redusering kom på tampen. det var burnleys første trepoenger i 2024. den siste seieren kom mot fulham 23. desember. det er åtte poeng opp til trygg plass, og håpet lever så smtt for sander berge og co. landslagsspiller berge spilte hele kampen på midten for burnley. i den andre premier league-kampen lørdag endte det 1-1 mellom luton og nottingham forest. chris wood scoret for forest før berry sørget for utligning like før slutt. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »