Hovedsiden

Liten annonse
  Blir tidenes yngste Premier League-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:18.16)
  premier league-klubben brighton har ansatt tyske fabian hürzeler som ny hovedtrener. 31-åringen følger i fotsporene til roberto de zerbi. brighton bekrefter ansettelsen i egne mediekanaler. hürzeler har skrevet under på en treårskontrakt. i en alder av 31 år blir hürzeler tidenes yngste permanente manager i premier leauge. tidligere tilhørte den rekorden attilio lombardo som var 32 år da han ble crystal palace-manager i 1998. ryan mason var riktignok 29 år da han ledet tottenham i noen få kamper i 2021, men det var midlertidig basis. hürzeler kommer fra jobben som hovedtrener i st. pauli. hamburg-klubben rykket sist sesong opp til 1. bundesliga etter 13 strake sesongen på nivå to. (ntb/nrk)


  Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:19.56)
  adam lallana (36) gjør vender tilbake til southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for liverpool. det bekrefter klubben på x. – jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen. lallana gjorde proffdebuten sin i southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som bournemouth, liverpool og brighton. i sin forrige periode i southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. det sikret han en overgang til liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. da gikk turen videre til brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong. southampton rykket forrige sesong opp til premier league etter t de slo leeds 1–0 i opprykksfinalen. (©ntb)

  Tidligere Solskjær-assistent forlenget: – Ekstremt stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:17.30)
  kieran mckenna (38) legger lokk på spekulasjonene om at han er på vei vekk fra ipswich. han har undertegnet en ny managerkontrakt fram til 2028. det opplyser klubben på sine nettsider. mckenna har ledet klubben til to strake opprykk, og til høsten skal de spille premier league-fotball for første gang på 22 år. – jeg er ekstremt stolt over å ha signert en ny kontrakt med klubben, sier mckenna. 38 år gamle mckenna har i etterkant fått søkelyset på seg av større klubber. blant andre hans tidligere arbeidsgiver manchester united, chelsea og brighton skal ha vært interessert i hans tjenester. mckenna var ole gunnar solskjærs assistent i manchester united for noen år siden. en måned etter at solskjær fikk sparken i november 2021, ble mckenna manager i den daværende league one-klubben ipswich. (©ntb)


  de zerbi ferdig i brighton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:16.38)
  brightons trener roberto de zerbi slutter etter sesongen, skriver klubben på x. den karismatiske italieneren har gjort sine saker svært godt siden han tok over høsten 2022. i sin første sesong ledet hanlaget til europaligaen etter en 6. plass i serien. han er blitt linket til trenerjobben i flere andre klubber grunnet suksessen i brighton. denne sesongen ligger på 10. plass før søndagens kamp mot manchester united. det blir de zerbis siste kamp som sjef.

  Manchester United tok et steg mot Europa-spill
  brighton | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: de zerbi ferdig i brighton | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:22.56)
  manchester united burde vinne mot newcastle onsdag for å holde liv i håpet om å kvalifisere seg til europacupspill gjennom premier league. seieren holdt på å glippe, men de røde vant til slutt 3-2. hjemmelaget tok ledelsen ved kobbie mainoo etter halvtimen spilt før anthony gordon utlignet for newcastle. men 21 år gamle amad diallo banket inn 2–1 etter 57 minutter. hans første mål i premier league. så sørget innbytter rasmus højlund for 3-1. lewis hall reduserte for newcastle på overtid, og det endte 3-2. nå ligger manchester united på 8. plass – bak newcastle på målforskjell med én kamp igjen å spille. en syvendeplass vil sikre manchester united en plass i europa. de røde kan også kvalifisere seg til europacupspill ved å vinne fa cup-finalen mot manchester city lørdag 25. mai. onsdag vant også chelsea 2-1 borte mot brighton. de blå fra london ligger på sjetteplass med èn kamp igjen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »