Hovedsiden

Liten annonse

  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)
  SC Freiburg treneren ferdig etter 29 år i klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.52)
  christian streich trekker seg som trener for bundesliga klubben sc freiburg etter sesongen. han har vært i klubben i 29 år. – jeg har tenkt på det lenge og hatt mange samtaler, men jeg tror at etter 29 år er det rette tidspunktet for å gi plass til nye energier, nye mennesker og nye muligheter, sier christian streich til klubben. streich har vært i klubben siden 1995 da han ble ansatt som ungdomstrener for freiburg fotballskole. sommeren 2007 ble streich ansatt som trener i a-lagstroppen. under 2011/12 sesongen ble han ansatt som hovedtrener, og har vært det frem til i dag. siden den gang har 58-åringen tatt vare på laget i 711 konkurransekamper. freiburg ligger på en 9. plass i bundesliga med åtte kamper igjen av sesongen.

  Kane satte rekord i målfest – så måtte han ut med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:22.29)
  harry kane scoret sitt 31. mål i bundesliga. det er rekord for en spiller i sin første sesong i den tyske toppdivisjonen. engelskmannen scoret 2-0-målet da bayern münchen valset over darmstadt med 5-2 lørdag. de 31 målene er også det meste kane har notert på en sesong i sin karriere. englands kaptein måtte deretter av banen etter å ha kollidert med stolpen da han forsøkte å nå ballen. – han vred ankelen og måtte ise den ned. vi må fortsatt vente på en eksakt diagnose. vi håper det kun forblir et skremmende øyeblikk, sa bayern-manager thomas tuchel. england møter brasil og belgia til privatlandskamper henholdsvis 23. og 26. mars. (ntb)

  Tysk cupbombe – nivå tre-klubb videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:22.32)
  det tyske nivå tre-laget saarbrücken er klare for semifinale i den tyske cupen. tirsdag slo laget bundesliga-klubben borussia mönchengladbach. to minutter på overtid kom saarbrücken på en kontring, på en dyvåt tysk bane. kai bruenker satt ballen i mål for hjemmelaget, noe som utløste ville jubelscener og sendte «miniputten» videre. saarbrucken har allerede sendt ut blant annet storklubben bayern av cupen. nivå treklubben er ikke ofte å se i cupen, men tilbake i 2020 var de den gang også i semifinalen.

  Leverkusen med nytt steg mot tittelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:22.35)
  leverkusen tok et nytt langt steg mot klubbens første bundesligatittel da wolfsburg ble slått 2-0 søndag. bayern münchen, som har vunnet serien 11 ganger på rad, reduserte lørdag luken til sju poeng ved å knuse mainz 8-1. søndag svarte xabi alonsos ubeseirede seiersmaskin og gjenopprettet ti poengs forsprang. nathan tella og florian witz scoret målene i en kamp der wolfsburg måtte spille over en time i undertall etter at moritz jenz ble utvist for to gule kort. – vi startet bra og hadde kontroll allerede før utvisningen deres. vi kunne kanskje våget mer, men vi spilte fornuftig, sa alonso til dazn. ledermålet kom i det 37. minutt da alejandro grimaldo herjet på siden og la ballen på hodet til tella. wirtz punkterte kampen med et volleyskudd i det 86. minutt. leverkusen står med 21 seirer og fire uavgjorte etter 25 seriekamper, og nå er det bare ni runder igjen. leverkusen er også i den tyske cupens semifinale og i europaligaens åttedelsfinale. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »