Hovedsiden

Liten annonse


  Hauge opnar mot sjølvaste Bayern

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:12.47)
  jens petter hauge og eintracht frankfurt skal bryne seg mot regjerande meister bayern münchen i den første kampen av bundesligasesongen. det opplyste ligaen fredag. dei regjerande meistrane speler alltid opningskampen i 1. serierunde, og kommande sesong blir innleidd mot europaligavinnar frankfurt fredag 5. august. i hovudstaden berlin er det allereie i første runde duka for rivaloppgjer når julian ryerson og union tek imot fredrik bjørkan og rune almenning jarsteins hertha. schalke er tilbake i tysk fotballs gjævaste selskap. marius lode og co. besøkjer köln, som hamna på 7.-plass sist sesong. borussia dortmund, som har selt stjernespissen erling braut haaland til manchester city, innleier heime mot bayer leverkusen. det første oppgjeret mellom dortmund og bayern blir tidleg spelt i oktober.

  Hertha Berlin leier ut Jarstein-rival til Schalke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. juni 2022 KL:19.06)
  hertha berlin leier ut sin keeper alexander schwolow til nyopprykkede schalke i den kommende sesongen, meldte klubben onsdag. schwolow ble hentet fra freiburg i 2020 for sju millioner euro og erstattet da rune almenning jarstein som førstekeeper i hovedstadsklubben. jarstein vant tilbake plassen, men han har fortsatt ikke spilt en kamp siden han i mars i fjor ble alvorlig syk etter å ha blitt koronasmittet. sist sesong slet schwolow både med formen og skader, og unge marcel lotka voktet målet i sesonginnspurten. nå skal schwolow slutte seg til storklubben schalke, som med marius lode og andreas vindheim i stallen rykket rett opp igjen etter en sesong i 2. bundesliga. (ntb)

  Rösler hovedtrener i AGF

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:15.41)
  den danske superligaklubben agf har sikret seg uwe rösler som ny hovedtrener. klubben melder på sin egen nettside at rösler skal lede klubben de neste tre årene. stig inge bjørnebye er sportsdirektør i agf og har vært sentral i ansettelsen. den tidligere viking-, lillestrøm- og molde-treneren rösler var sist hovedtrener for tyske fortuna düsseldorf. kontrakten med bundesligaklubben gikk ut etter 2020/2021-sesongen og ble ikke fornyet. den tyske 53-åringen tar over agf etter tidligere strømsgodset-trener david nielsen.

  Rösler hovudtrenar i AGF

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:15.41)
  den danske superligaklubben agf har sikret seg uwe rösler som ny hovedtrener. klubben melder på sin egen nettside at rösler skal lede klubben de neste tre årene. stig inge bjørnebye er sportsdirektør i agf og har vært sentral i ansettelsen. den tidligere viking-, lillestrøm- og molde-treneren rösler var sist hovedtrener for tyske fortuna düsseldorf. kontrakten med bundesligaklubben gikk ut etter 2020/2021-sesongen og ble ikke fornyet. den tyske 53-åringen tar over agf etter tidligere strømsgodset-trener david nielsen.
  Kiel bekrefter ankelbrudd på Sander Sagosen – ute i lang tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. juni 2022 KL:18.20)
  kiel-spiller sander sagosen fikk store smerter venstrebeinet etter å ha landet forkjært under seriekampen mot hsv hamburg i bundesliga søndag. nå bekrefter klubben at sagosen har brukket ankelen, og vil være ute i lang tid. – med denne typen skade vil sander være ute mellom seks og åtte måneder, sier laglege frank pries i kiels pressemelding. kampen var åtte minutter gammel da sagosen landet ekkelt på ankelen. han drev med ballen før han kastet den fra seg, men han fikk samtidig en liten dytt fra forsvaret slik at ankelen ble skjev i landingen. han hadde tydeligvis svært vondt og stønnet også da det medisinske apparatet undersøkte ham. han måtte deretter støttes av banen, før turen bar til sykehus. det gjenstår to ligakamper før final4-sluttspillet i mesterligaen senere i juni. det kan stå i fare for den norske stjernen. kiel vant 29-22 over hamburg.


  Sagosen skadd i Kiel-kamp – måtte støttes av banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. juni 2022 KL:14.35)
  kiel-stjernen sander sagosen måtte hjelpes av banen etter å ha pådratt seg en ankelskade tidlig i søndagens oppgjør mot hamburg i bundesligaen i håndball. kampen var åtte minutter gammel da sagosen landet ekkelt på ankelen. han drev med ballen før han kastet den fra seg, men han fikk samtidig en liten dytt fra forsvaret slik at ankelen ble skjev i landingen. han hadde tydeligvis svært vondt og stønnet også da det medisinske apparatet undersøkte ham. han måtte deretter støttes av banen. det gjenstår to ligakamper før final4-sluttspillet i mesterligaen senere i juni. det kan stå i fare for den norske stjernen. kampen mellom kiel og hamburg pågår. (ntb)

  Ny trener for Bjørkan og Jarstein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. juni 2022 KL:10.57)
  sandro schwarz (43) er ansatt som ny trener for hertha berlin. fotballtreneren har signert en kontrakt til 2024. – med hans personlighet og positive og framoverrettede tanker om fotball kan sandro skape en link mellom det som skjer på banen og klubbens kultur. det er det vi trenger i hertha, sier sportsdirektør fredi bobic om den ferske ansettelsen. schwarz kommer fra jobben i dynamo moskva. tidligere trente han mainz i to sesonger. han får ansvaret for rune almenning jarstein og fredrik bjørkan i hertha-laget som akkurat holdt plassen i bundesliga. – jeg er veldig spent på å være med på denne nye starten til hertha, sier schwarz. hertha beholdt plassen med 2-1- sammenlagt over hamburg i kvalifiseringen. (ntb)


  Hauge skrev langtidskontrakt med Frankfurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 28. mai 2022 KL:10.37)
  jens petter hauges permanente overgang til eintracht frankfurt er i boks. bodøværingen har forpliktet seg til bundesliga-klubben til sommeren 2026. hauge undertegner langtidskontrakten etter å ha vært utlånt til frankfurt fra milan forrige sesong. det fantes ifølge tyske og italienske medier en klausul i utlånsavtalen som forpliktet frankfurt til å kjøpe nordmannen dersom klubben berget plassen i 1. bundesliga. frankfurt skriver at hauge spilte 38 kamper for laget sist sesong, og han scoret tre mål. han var med på å vinne europaligaen med laget og er dermed klar for spill i selveste champions league til høsten. hauge ble solgt fra bodø glimt til milan høsten 2020. for serie a-klubben spilte han 24 kamper. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »