Hovedsiden

Liten annonse


  Slår full alarm

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:17.41)
  tap i kveld - og gullkampen kan være over for erling braut haaland og manchester city. profilert reporter til dagbladet: - jeg tror det blir liverpool. det er mye følelser på anfield.
  Granerud står over verdenscupavslutningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:07.34)
  fjorårets suverene hoppener halvor egner granerud har ikke fått det til å stemme denne sesongen. nå står han over de siste verdenscuprennene i slovenia. – tanken er for tom og hoppingen for ustabil til at jeg synes det er fornuftig å sette utfor planica i år, skriver granerud i en sms til dagbladet. 27-åringen setter dermed strek for det som har vært en blytung sesong i hoppbakken. i fjor vant granerud både den prestisjetunge hoppuka i tillegg til verdenscupen sammenlagt, men i år har han ikke bokført én eneste pallplass individuelt. – granerud sa til meg at han ikke følte seg helt klar for planica. dette på bakgrunn av sesongen sett under ett, sier fungerende landslagstrener magnus brevig til dagbladet. dermed blir johann andré forfang, marius lindvik, robert johansson, sindre ulven jørgensen, robin pedersen og benjamin østvold de norske bidragene i slovenia. torsdag er det kvalifisering i skifygingsbakken, før det er individuelle konkurranser fredag og søndag. lørdag er det lagkonkurranse. (ntb)

  Røste ferdig i FIS-styret etter årets kongress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:21.19)
  erik røste er ferdig som styremedlem i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) når perioden løper ut i juni. det bekrefter han i en tekstmelding til dagbladet. til samme avis opplyser generalsekretær arne baumann i norges skiforbund at røste ikke lenger er deres kandidat når styreplasser skal velges på fis-kongressen. – ja, det kan jeg bekrefte, skriver baumann. røste ble stemt inn i fis` øverste organ i 2018. norges daværende skipresident tok over etter sverre seeberg, som hadde sittet i styret som norsk representant i 14 år. i 2022 gikk røste av etter ti år som toppsjef i nsf. han ble erstattet av tove moe dyrhaug. (ntb)

  Stöckl reiser til Planica - men ikke som trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:19.21)
  alexander stöckl tar turen til planica for å få med seg verdenscupavslutningen, men stiller ikke som hovedtrener for norges hoppherrer. det forteller stöckl til dagbladet. østerrikeren har i flere uker holdt seg borte fra renn på grunn av en intern konflikt med utøverne. – jeg drar til planica for å møte den internasjonale hoppfamilien og trenerkolleger fra andre land. men jeg vil ikke være der i en rolle som hovedtrener for norge, sier han og fortsetter: – jeg har ingen oppgave for dem (de norske hopperne). jeg kommer til å møte dem, men det blir ingen stor sak. stöckl har trent det norske herrelandslaget i hopp med stor suksess siden 2011, men nå er framtiden svært uviss. han er i en prosess med norges skiforbund for å avklare situasjonen. verdenscupavslutningen i slovenia varer fra torsdag til søndag.


  Politiet: Håper fortsatt å være ferdig med Ingebrigtsen-etterforskning før påske

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:09.53)
  dagbladet skriver onsdag at politiets konklusjon i saken mot gjert ingebrigtsen ikke vil være ferdig før påske, som tidligere antydet. til nrk sa politiet i februar at de håpet å være ferdig med etterforskningen i saken før påske. det håpet har de fortsatt, ifølge politiinspektør terese braut våge. – det medfører ikke riktighet at saken er ferdig etterforsket. vi kan derfor ikke si når den vil påtaleavgjøres. vi tilstreber fortsatt at saken skal være ferdig etterforsket før påske, sier hun. det ble i desember i fjor tatt ut siktelse mot ingebrigtsen for kroppskrenkelse. ingebrigtsens advokat, john christian elden, har tidligere uttalt at han regner med at siktelsen vil falle bort. mette yvonne larsen, bistandsadvokat for fire av barna til gjert ingebrigtsen, har vært uenig i dette.
  Kom klokka 04.00

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:21.41)
  hopplegenden roger ruud vil at hopperne og alexander stöckl skal forenes rundt en gitar i planica. til dagbladet snakker johann andré forfang om tårene, hatmeldingene klokka 04.00 - og ruuds utspill om stöckl.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »