Hovedsiden

Liten annonse
  Pengedryss for Uno-X i Tour de France – kun tre lag har tråkket inn mer premiepenger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:12.55)
  et offensivt uno-x-mannskap har innkassert 285.000 kroner i premiepenger før den 10. etappen av tour de france. det er mer enn 18 av de øvrige 21 lagene. en oversikt fra tour de france-arrangør aso viser at det bare er intermarché-wanty, uae og dsm som har tjent mer enn uno-x før starten på den andre rittuka. særlig jonas abrahamsen har gjort sakene sine bra for uno-x, i det som er lagets andre deltakelse i verdens største sykkelritt. 28-åringen fra skien er leder av klatrekonkurransen, og på den 2. etappen tråkket han inn til en sterk annenplass. det alene ga 5500 euro (63.000 kroner), og er mer enn både decathlon-ag2r og bahrain-victorious har tjent til sammen. alexander kristoff bidro med 2800 euro (32.000 kroner) i uno-x-banken da han ble nummer tre på den 5. etappen. i fjor endte uno-x-laget opp med til sammen 42.120 euro i premiepenger. da var tobias halland johannessen høyt oppe på resultatlistene på flere fjelletapper. (ntb)


  Edvald Boasson Hagen ikke tatt ut til Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:12.03)
  veteransyklisten edvald boasson hagen (37) er ikke med på tour de france-laget til decathlon ag2r. det ble klart da laget ble kunngjort mandag. ingen nordmenn har deltatt i tour de france flere ganger enn boasson hagen. 37-åringen har vært med 13 ganger. i løpet av karrieren har rudsbygden fullført imponerende 258 tour de france-etapper, og i fjor var han den mest rutinerte rytteren på start. han står med tre etappeseirer. boasson hagen har i tillegg en sterk seier i gent-wevelgem og fem enkelttriumfer i critérium du dauphiné å vise til på sykkelsetet. i fjor var åtte nordmenn med i tour de france. i år er det foreløpig de sju nordmennene i uno-x som er klare. alexander kristoff, odd christian eiking, søren wærenskjold, jonas abrahamsen, rasmus fossum tiller, johannes kulset og tobias halland johannessen stiller for uno-x sammen med den danske storsigneringen magnus cort. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »