Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland tre under par laurdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:20.02)
  viktor hovland avanserte nokre plasseringar da han gjekk 3.-runden av storturneringa i memphis på tre slag under par. totalt står han med seks slag under par. det held til foreløpig delt 29.-plass. han starta dagen på 46.-plass. over halve feltet har så vidt starta på sin tredje runde. viktor hovland starta med ein birdie, men rauk på ein bogey på hol nummer to og var tilbake på par for runden. han slo til med ein birdie på det neste par-fem-holet. etter fem hol på par følgde det ein bogey på niande holet, og han var tilbake på par for runden. han følgde deretter opp med ein birdie på det tiande holet. det blei bogey på hol 13 og han var nok ein gang tilbake på par. han reparerte mykje da han gjorde to raske birdiar på hol 14 og 15. et dårleg andreslag, der han måtte droppe, øydela moglegheita for å avansere ytterlegare på det 16. holet – et par-fem-hol. dagens sjette birdie kom på avslutningsholet. han hadde også tre bogeys på runden.

  Boksestjernen Tyson Fury bekrefter karriereslutt igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:14.29)
  tungvektsbokseren tyson fury avslutter karrieren med umiddelbar virkning. dermed blir det likevel ikke noe comeback. det opplyser briten i en melding på sin twitter-konto fredag. «tusen takk til alle som har hatt innvirkning på min karriere gjennom årene. etter lange harde samtaler har jeg bestemt meg for å gi meg», heter det blant annet der. deretter takker han en rekke navngitte personer som har vært viktige støttespillere i og utenfor bokseringen. så sent som tirsdag denne uken postet fury en melding i sosiale medier der han oppgir å gjøre comeback i bokseringen. kamper mot dereck chisora skulle da være på planleggingsstadiet. nå er de planene tydelig gjort om på igjen. (ntb)

  Midtbanetalent skrev langtidsavtale med Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:13.29)
  19-åringen harvey elliott forlenget torsdag kontrakten sin med liverpool. premier league-klubben bekrefter nyheten på sine nettsider. – det er alltid godt å vite at jeg kommer til å være her i mange år til, hvilket er fantastisk, i og med at dette er moderklubben min. det er ingenting i denne verden som gjør meg mer glad og mer begeistret enn dette, sier elliott. han fikk flere sjanser av manager jürgen klopp i starten av forrige sesong, men deretter satte en alvorlig ankelskade midtbanespilleren ut av spill. (ntb)

  Midtsjø med målgivende pasning i Galatasaray-debuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. august 2022 KL:09.39)
  fredrik midtsjø ble byttet inn og bidro med målgivende pasning på det avgjørende målet i galatasarays 1-0-seier over antalyaspor søndag. målet kom i siste ordinære minutt da nordmannen drev med ballen før han slapp den til bafetimbi gomis ute på kanten. spissen la deretter ballen i lengste hjørne med en kontakt avslutning. det var hans første berøring på ballen etter at han ble byttet inn noen sekunder tidligere. midtsjø ble byttet inn etter en time i hans debut som galatasaray-spiller. midtsjø ble nylig hentet til tyrkia fra et lengre opphold i nederlandske az alkmaar i nederland. (ntb)

  Norsk sandvolleyball-seier i nasjonscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. august 2022 KL:19.57)
  norge avgjorde finalen i nasjonscupen i sandvolleyball etter seier i et «golden set» der ol-mesterne anders mol og christian sørum ble tungen på vektskålen. det hele måtte avgjøres på et såkalt supertiebreak (golden set) etter at det endte 1-1 i kamper innledningsvis. mathias berntsen og hendrik mol tapte først 1-2 i sett for enricio rossi og adrian carambula. det ble også tap for de samme i gruppespillet. deretter ble det 2-0-seier for norges regjerende olympiske mestere anders mol og christian sørum over samuele cottafava og paolo nicolai. de tapte for disse italienerne i gruppespillet, men i finalen slo de dem enkelt med settsifrene 21-12 og 21-15. i «golden set» ble det ny kamp mellom mol/sørum og cottafava/nicolai, og nordmennene dro altså det hele i land med 15-8. (ntb)
  Davidova vant supersprinten på Blink-festivalen – Knotten på 2.-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:19.35)
  marketa davidova fra tsjekkia skjøt fire bom, men avgjorde til sin fordel på supersprinten i skiskyting under blinkfestivalen fredag. davidova skjøt tre bom på første skyting og én på den andre. deretter kom to fulle hus, og hun vant på tiden 15.26,4. ned til karoline knotten var avstanden 4,7 sekunder, som på sin side måtte nøye seg med tre bom. franske julia simon skjøt fem bom, men sikret 3.-plassen. hun hadde 8,8 sekunder opp til vinneren fra tsjekkia. ingrid landmark tandrevold ble nest beste norske på 4.-plass. hun hadde fire bom og kom 9,4 sekunder bak. marte olsbu røiseland surret det til på første skyting og pådro seg fire bom der og fem totalt. hun havnet nede på 13.-plass av 15 startende og var 48 sekunder bak seierskvinnen. (ntb)

  Favorittseier til Hegstad Krüger i Lysebotn Opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:16.14)
  simen hegstad krüger tok ikke uventet seieren i rulleskirennet lysebotn opp onsdag. 29-åringen fra oslo har vunnet dette 7,5 kilometer lange motbakkeløpet i fri teknikk før også, og gjorde det igjen. i mål var han 17 sekunder foran landslagskollegaen hans christer holund. 3.-plassen gikk til ineneu esteve altimiras fra andorra. han var halvminuttet bak storfavoritt krüger i mål. clément parisse fra frankrike var 1.13 minutter bak på 4.-plass. deretter fulgte svensken eric rosjø foran iver tildheim andersen. i klassen for staking ble det seier til johan hoel med tiden 32,13. han var sekundet foran herman paus på 2.-plass. 19 sekunder bak der igjen fulgte andrew musgrave på 3.-plass.

  Laukli raskest opp Lysebotn – Weng beste norske

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:13.10)
  selv med nesten sju måneder uten særlig trening ble heidi weng beste norske løper i lysebotn opp på rulleski under årets blink-festival. usas sophie ireland laukli var kjappest av alle. hun brukte 35.16 minutter og var 13 sekunder bedre enn franske delphine claudel på 2.-plass. 31 år gamle weng hadde 50 sekunder opp til vinneren i den 7,5 kilometer lange løypa som ble gått i fri teknikk. franske flora dolci var ett sekund bak weng på 4.-plass. deretter var det et hopp ned til margrethe bergane på 5.-plass. hun var 1.32 minutter bak vinneren laukli. ragnhild haga var 1.44 minutter bak som nummer seks.


  Remis for Carlsen da Norge tapte i sjakkolympiaden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. juli 2022 KL:16.20)
  magnus carlsen måtte nøye seg med remis mot daniele vocaturo i søndagens oppgjør i sjakkolympiaden i india. norge tapte 1-3 for italia. dermed kom det norske laget ned på jorda etter klar seier i sine to første kamper i turneringen. libanon ble slått fredag og uruguay lørdag. aryan tari spilte remis mot luca moroni i et parti som var over etter 40 trekk. deretter kom både jon ludvig hammer og johan-sebastian christiansen i trøbbel mot sine motstandere. lorenzo lodici slo hammer etter 41 trekk, mens francesco sonis slo christiansen etter 59 trekk. carlsens parti var det siste som fortsatt pågikk, men norge var uten sjanse i kampen. etter 56 trekk endte det med remis. carlsen og hammer spilte med svarte brikker, tari og christiansen med hvitt. i kvinneklassen gikk det bedre for norge søndag, med 4-0-seier over guatemala. monika machlik, edit machlik, alena ayzenberg og maud rødsmoen vant sine partier. kvinnene har i likhet med laget i åpen klasse to seirer og ett tap så langt i turneringen, som varer til 10. august. (ntb)

  Arsenal og Jesus herjet i siste testkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:15.41)
  arsenal fikk en fantastisk avslutning på sesongoppkjøringen med 6-0-seier over sevilla lørdag. om en snau uke spiller laget åpningskampen i premier league. martin ødegaard ble bekreftet som fast arsenal-kaptein i timene før avspark. han gjorde en svært god figur i nedsablingen av gjestene fra spania. allerede etter ni minutter pekte dommeren på straffemerket da bukayo saka ble lagt i bakken. samme mann styrte ballen i mål. deretter tok det kun noen minutter før nyervervelsen gabriel jesus doblet ledelsen. brasilianeren scoret på en retur fra sevilla-keeper yassine bounou, og like etter skled han inn 3-0 på et innlegg fra landsmann og navnebror gabriel martinelli. etter 20 minutter spilte yassine bounou en feilpasning til saka, som kontant satte inn arsenals fjerde nettkjenning. et kvarter før slutt fullførte jesus hattricket på hjørnespark etter en retur fra keeper, mens eddie nketiah gjorde 6-0 i sluttminuttene. arsenal åpner premier league-sesongen på hjemmebane mot crystal palace førstkommende fredag.

  Heidi Weng friskmeldt – snart tilbake i konkurranse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. juli 2022 KL:16.22)
  heidi weng har lagt bak seg noen trøblete måneder etter at hun pådro seg koronasmitte. nå er hun tilbake for fullt og blir om ikke lenge å se på startstreken. – det går stadig bedre, og nå er planen at hun skal konkurrere under blink-festivalen. hun er så å si i normal trening og klar for å konkurrere igjen, sier landslagstrener stig rune kveen til adresseavisen. weng pådro seg korona rett i forkant av ol i beijing og gikk dermed glipp av lekene. deretter falt hun på isen i mars og fikk hjernerystelse. etter flere måneder på sidelinjen virker skistjernen å returnere i konkurranse om kort tid. rulleskifestivalen i rogalands arrangeres i starten av august. (©ntb)

  Spøkte med skatteregler etter sin niende ATP-tittel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. etter seieren kom han med et humoristisk stikk i retning norge. – alt om sveits minner meg litt om norge, bortsett fra at dere betaler mindre skatt her. dere har en fin skatteordning. jeg håper at norske politikere følger med nå og kan redusere skatten litt, sa ruud til arrangørene. han vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er en skandale, dette er rett og slett et elending stykke dommerarbeid, sa eurosports kommentator sverre sundbø. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. – jeg endret spillet mitt litt i det tredje settet, det hjalp. gamene og poengene går fort forbi her, man kan bli brutt fort, sa ruud til arrangøren, og samtidig skrøt av sveitserne, til stor jubel fra publikum. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.

  Ruud forsvarte tittelen i Gstaad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. – det har vært en glimrende forestilling av vår mann, sier eurosports kommentator sverre sundbø idét ruud kastet tennisballen opp til publikum. ruud ga ikke fra seg ett eneste sett i de tre kampene før finalen, men han tapte det første søndag. likevel kjempet han seg mesterlig tilbake og vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er skandale, dette er rett og slett et elendig stykke dommerarbeid, sa sundbø på sending. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. de to kamphanene spilte jevnt, der de begge til tider hadde god kontroll på sine egne servegame, men det var berrettini som var nærmest servebrudd. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. ruud står nå med tre seirer mot berrettini, mens han har tapt ved to anledninger. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.

  GRATIS: Hyllet krigs-spill

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:14.38)
  m2h og blackmill games spesialiserer seg på realistiske krigs-spill. nå er tannenberg gratis å laste ned fra epic games store frem til 28. juli. spillerne elsker dette fps krigs-spillet det var verdun som ble lansert først i 2015. deretter fulgte de opp med tannenberg i 2019 og september i år lanserer de isonzo. samtlige spill er satt i første verdenskrig, men i ulike regioner. tannenberg er ikke elsket av kritikerne som gir det et snitt på 69 poeng på metacritic. […] the post gratis: hyllet krigs-spill appeared first on itavisen.

  Askildsen utleigd til Lecce

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. juli 2022 KL:12.01)
  kristoffer askildsen skal spele komande sesong i serie a-klubben lecce. han har samtidig signert ein ny kontrakt med sampdoria til sommaren 2026. askildsen blei permanent sampdoria-spelar i september 2020 etter overgangen frå stabæk. han har spelt i alt 33 kampar for den italienske klubben og scora eitt mål. no blir 21-åringen leigd ut til lecce, som nyleg rykka opp igjen til serie a etter to år i nest øvste divisjon. samtidig har han fornya sin kontrakt med sampdoria til sommaren 2026. klubben opplyser at det i avtalen ligg opsjon om kjøp, og ein klausul som gjer at sampdoria har rett til å kjøpe han tilbake ved et seinare tidspunkt. lecce serieopnar borte mot inter. dei kom på andreplass i serie a siste sesong, berre bak byrival milan. deretter ventar et møte med to nordmenn i emil konradsen ceïde og kristian thorstvedt i sassuolo.


  Bayern-topp bekrefter enighet med Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:14.04)
  robert lewandowski signerer etter alt å dømme for den spanske storklubben barcelona. bayern-direktør oliver kahn bekrefter at klubbene er enige om overgangen. – det er kun muntlig enighet. arbeidet med kontrakten gjenstår, sier kahn til bild. lewandowski gjorde det tidligere i sommer klart at han ønsket å forlate bayern münchen med ett år igjen av kontrakten. deretter fulgte en kamp mot bayern-ledelsen som var harde i forhandlingene. kahn har tidligere uttalt at lewandowski «definitivt skal være i bayern neste sesong». det falt ikke i god jord hos lewandowski. – jeg vil bare bort fra bayern. lojalitet og respekt er viktigere enn jobb. det vil være best for alle parter å finne en løsning, sa 33-åringen. (ntb)

  Tiger Woods i tårer etter The Open-fiasko

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. juli 2022 KL:17.10)
  tiger woods fikk ikke et gledelig comeback i the open. følelsene tok overhånd da golfikonet stoppet på ni slag over par etter to skrekkrunder. amerikaneren tørket bort tårer på vei bort til det 18. og siste hullet på old course i st. andrews i skottland. samtidig takket han publikum. woods gikk fredagens runde tre slag over par. det var mager trøst at det var hakket bedre enn kriseåpningen på +6 fra dagen før. cuten var han uansett ikke i nærheten av å greie. i øyeblikket er den ventet å falle på ett slag over par. 46-åringen spilte seg til en birdie på det tredje hullet. han trengte mange flere for å kunne redde seg inn, men det skjedde ikke. woods pådro seg bogeyer på både hull fire og seks. deretter fulgte mye parspill før dobbeltbogeyen på tredje siste hull. ni slag over par gir en delt 150.-plass. det er bare fem mann som har gjort det dårligere enn woods. veteranen har vunnet the open tre ganger (2000, 2005 og 2006), mens hans siste majortittel kom i 2019.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »