Hovedsiden

Liten annonse
  Gulliksen ferdig i Glimt - klar for svenske Djurgården

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 23. februar 2024 KL:20.12)
  angrepsspiller tobias gulliksen forlater bodø/glimt til fordel for djurgården i svensk fotball. dermed endte 20-åringen på kun 24 kamper for gultrøyene. glimt bekrefter selv salget i egne mediekanaler. etter tapet mot ajax i conferenceligaen torsdag kveld bekreftet gulliksen at han trolig hadde gjort sitt i gult. – det kan tyde på det. jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. det er noe som kjennes rett for meg, sa han til tv 2. gulliksen debuterte for godsets a-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen drammen. (ntb)


  Gulliksen bekrefter at han trolig er ferdig i Bodø/Glimt: – Mye kan tyde på det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:22.31)
  det ser ut til å bli med et halvt år og bare 23 kamper for tobias gulliksen i bodø/glimt. han bekrefter til tv 2 at han er på vei bort fra klubben. 20-åringen ble i august hentet til nord-norge fra strømsgodset og skrev under en kontrakt ut 2027. den rives trolig i stykker. tv 2 skriver at glimt er enig med djurgården om en overgang for 20-åringen. etter torsdagens tap i europacupen mot ajax bekreftet gulliksen til kanalen at det trolig ble hans siste kamp i gult. – det kan tyde på det. jeg skal etter hvert ta en medisinsk test, så får vi skje hva som skjer etter det. det er noe som kjennes rett for meg, sa han til tv 2. gulliksen debuterte for godsets a-lag i 2019/20-sesongen og ble etter hvert en viktig spiller for klubben fra hjembyen drammen. i djurgården blir gulliksen i så fall lagkamerat med gustav wikheim. han får også noen måneder på lag sammen med stortalentet lucas bergvall (18), som til sommeren slutter seg til premier league-klubben tottenham. (©ntb)

  Boilesen klar for Kolstad: – Innholdsrike dager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.29)
  bakspilleren thomas boilesen er løsningen på kolstads skadeproblemer, melder adresseavisen. lørdag kveld spilte boilesen for holstebro mot aalborg i den danske eliteserien. samme kveld ble det signalisert at han var ønsket i kolstad. – jeg fikk en melding fra min agent veldig sent den kvelden. det har gått veldig fort fra da jeg først fikk høre om interessen til at jeg er her. det har vært noen kaotiske og innholdsrike dager, smiler han overfor adressa. 25-åringen har om lag 60 aldersbestemte landskamper for norge, og han spilte for haslum og drammen før han vinteren 2020 gikk til den danske toppklubben kolding. sist sommer signerte han en ettårskontrakt med holstebro. her har han gjort 30 mål på 19 kamper. han forteller at interesse fra kolstad var vanskelig å avslå. – jeg tenkte umiddelbart at dette var noe jeg hadde veldig lyst til. i trondheim flytter boilesen inn hos sin gode kamerat magnus abelvik rød. – han er en av mine beste venner, og vi har kjent hverandre i lang tid. vi snakker sammen ofte. det blir veldig gøy å ha ham tett på igjen og bli lagkompiser. kolstad skal spille mesterligakamp mot pick szeged torsdag, men der blir ikke boilesen å se. han signerer en kontrakt som varer til 1. juli, med gode muligheter for forlengelse, ifølge adressa. (ntb)
  Starter innsamling for familien etter Hamouds død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:11.59)
  otballprofilen mounir hamoud døde brått av hjertestans mandag. nå er det tatt initiativ til å samle inn penger til familien. spleisen som er opprettet, har som formål å hjelpe hamouds nærmeste økonomisk, melder tv 2. den tidligere bodø/glimt- og strømsgodset-spilleren etterlater seg kone og fem barn. – i en slik situasjon så vet man ikke hvordan man kan bidra, ettersom alt føles så nytteløst, sier initiativtaker jonas baltzersen halmrast til kanalen. også i strømsgodset ser man på muligheten for å rekke ut en hånd til familien. hamoud skulle mandag ha startet i ny jobb som spillerutvikler i drammensklubben. han dukket imidlertid ikke opp til avtalt tid. så ble klubbledelsen gjort kjent med dødsbudskapet. (ntb)

  Tidligere eliteserie-profil Mounir Hamoud er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:15.17)
  mounir hamoud er død, 39 år gammel. det bekrefter strømsgodset på sine hjemmesider mandag ettermiddag. hamoud døde brått mandag morgen av hjertestans. strømsgodset og norges fotballforbund skriver at de deler informasjonen i samråd med de nærmeste pårørende. – dette er et brutalt og sjokkerende budskap å få – det berører oss alle i strømsgodset, det berører drammen og hele fotballfamilien. våre tanker går først og fremst til mounirs familie og etterlatte i en svært vanskelig situasjon. de har mistet en pappa, ektemann, bror, sønn og kjært familiemedlem, skriver klubben på sin hjemmeside. – mounir var virkelig en god lagspiller med høy faglig kompetanse. han var opptatt av at alle skulle ha like muligheter, brant for fotballen og var en familiekjær mann. mounir er en person som har gjort inntrykk på så mange. han vil bli dypt savnet i fotballen, og våre varmeste tanker går til hans kone, barn og øvrige familie, sier generalsekretær karl-petter løken i norges fotballforbund. hamoud spilte flere aldersbestemte landskamper for norge og ble tatt ut i a-landslagstroppen til comeback-kampen til egil «drillo» olsen mot tyskland i 2009. tidligere i år ble hamoud ansatt som toppspillerutvikler i strømsgodset. han spilte for strømsgodset fra 2012 til 2019, og har 147 kamper for klubben. i 2013 vant han seriegull med strømsgodset, samt seriesølv i 2012 og 2015. hamoud startet seniorkarrieren i lyn før han signerte for bodø/glimt i 2006. der spilte han frem til 2011.

  Martin Kirkeberg Mørk tok sølvet på 20 kilometer fri teknikk fellesstart i U23-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:14.55)
  gull sist år ble til sølv i år for martin kirkeberg mørk (23) i u23-vm i langrenn. i whistler i canada i fjor ble drammenseren verdensmester på 10 km fri med individuell start i u23-klassen. mørk var svært toneangivende på 20-kilometeren i fri teknikk i planica torsdag også, men måtte se slått av franske mathis desloges med 17,8 sekunder. på kvinnenes 20-kilometer tidligere i dag fikk margrethe bergane det tungt på tampen av fellesstarten i slovenske planica. 22-åringen endte på 7.-plass. marina kaelin fra sveits tok gullet. (ntb)

  Bråtveit klar for Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:11.18)
  forrige uke solgte strømsgodset førstekeeper viljar myhra til danske odense. nå er erstatteren klar i form av per kristian bråtveit. det bekrefter drammensklubben i en pressemelding. bråtveit var klubbløs etter at korttidskontrakten med odd løp ut ved årsskiftet. dermed har godset vært kjappe med å hente inn en erstatter etter at myhra forlot klubben. bråtveit startet proffkarrieren i haugesund og spilte for de hvitkledde i mange år før han dro utenlands. da gikk veien videre til svenske djurgården, hvor han voktet buret i to sesonger. deretter tok rogalendingen turen til frankrike og klubben nimes på nivå to. der var han bare på lån én sesong før han hadde korte opphold i vålerenga og danske aab. bråtveit står med én landskamp for norge. den kom for det såkalte «nødlandslaget» i 2020. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »