Hovedsiden

Liten annonse

  Granskes av UEFA

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.22)
  ifølge den franske avisen l`equipe gransker det europeiske fotballforbundet (uefa) qatar-overgangene til julian draxler, marco verratti og abdou diallo.

  Storavis: Tre PSG-salg til Qatar granskes av Uefa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.22)
  ifølge den franske avisen l`equipe gransker det europeiske fotballforbundet (uefa) qatar-overgangene til julian draxler, marco verratti og abdou diallo. bakgrunnen er at paris saint-germains eierskap kommer fra qatar. dersom det viser seg at koblingen mellom kjøpende og selgende klubb er for tett, inkluderes ikke pengene i regnestykket til financial fair play (ffp). tv 2 omtalte saken først. ifølge det anerkjente overgangsnettstedet transfermarkt har den franske storklubben tjent 69 millioner euro på de tre aktuelle overgangene. (ntb)


  PSG-stjerne klar for klubb i Qatar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.39)
  den tyske landslagsspilleren julian draxler forlater franske paris saint-germain til fordel for klubben al-ahli i qatar. psg opplyser i sine kanaler at overgangen er permanent. draxler har en fortid i schalke 04 og wolfsburg. i januar 2017 signerte midtbanespilleren for paris saint-germain. i den franske klubben endte han på 26 mål og 41 assists på 198 opptredener. draxler, som vant vm med tyskland i 2014, kan også skryte av totalt 58 landskamper og sju mål. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »