Hovedsiden

Liten annonse
  Putin kommer aldri til å holde en avtale

  Kilde: VG Utenriks | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:01.33)
  det spekuleres i om det er mulig å få vladimir putin (70) og volodymyr zelenskyj (45) til forhandlingsbordet. eksperter mener at jevgenij prigozjins død er et bevis på at russlands president aldri vil holde en avtale.


  Forbundstopp åpner for endringer når Bjervig slutter: – Vi har helt sikkert et forbedringspotensial

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.26)
  norges skiforbund må starte jakten på espen bjervigs erstatter som langrennssjef. rollen kan bli løst annerledes i framtiden. det forteller langrennskomiteens leder torbjørn skogstad i et intervju med ntb om bjervigs kommende avgang og veien videre. – nå må vi sette oss ned og se litt på kravspesifikasjonene. hva slags person er det vi skal ha? hva skal rollen være, og skal det gjøres noen endringer i oppgavene en ny langrennssjef skal løse? bjervig-nyheten sprakk i vg torsdag kveld. han gikk selv ut med saken og oppga manglende sult som forklaring. flere langrennseksperter mener han har hatt for mange oppgaver siden han inntok sjefsrollen i 2018. – espen har definitivt hatt regien på den organiseringen vi har hatt til nå. vi ansetter og eventuelt avslutter forholdet til en langrennssjef, og så er det langrennssjefen som organiserer sitt lag, påpeker skogstad.  Kjærlighet ved første klikk

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:05.00)
  san francisco (e24): – jeg kan si hva jeg vil uten å være redd for å bli dømt, sier rosanna ramos om «ektemannen». eksperter er bekymret for at ai-selskaper utnytter folks sårbarhet.

  Nå sliter folk med bompenge-utgiftene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:07.00)
  politikerne har stukket hånden litt vel langt ned i honning-krukken. det er dyrt å være fattig, og noen sliter selv med de minste økningene rundt avgifter. økonomieksperter på tv avfeier gjerne disse som en marginal del av befolkningen, og sier at folket generelt ikke har så veldig mye å bekymre seg over. men man skal […] innlegget nå sliter folk med bompenge-utgiftene dukket først opp på bil24.no.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »