Hovedsiden

Liten annonse


  Stygt tap for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.37)
  norske emil martinsen lilleberg og hans tampa bay lightning gikk natt til onsdag på et stygt 6-2-tap for philadelphia flyers. tapet ender en seiersrekke på to kamper for lightning, mens det er flyers sin første seier etter to strake tap. bobby brink sendte vertene i ledelsen etter bare to minutter spilt. tidlig i andre periode utlignet gjestene fra florida ved nick paul. i tredje periode skrudde flyers opp tempoet og satt to scoringer signert tyson foerster og travis sanheim. sean walker gjorde vondt til verre for lilleberg og lightning da han økte ledelsen til 4-1 noen få minutter senere. steven samkos reduserte for lightning fem minutter før slutt, men målet skulle vise seg å kun bli et trøstemål ettersom noah cates scoret vertenes femte bare sekunder senere. cam york la så på til 6-2, som ble det endelige resultatet. lilleberg fikk i underkant av 16 minutter på isen og noterte seg for ett skudd på mål. likevel var han ikke involvert i noen av lightnings scoringer. han sonet en utvisning på to minutter sent i den siste perioden for å ha felt scott laughton. lightning ligger på femteplass i den sin avdeling i nhl og ligger i øyeblikket an til å få en wildcard-plass i sluttspillet. (ntb)  Idrettens voldgiftsrett avviste Russlands anke – forblir utestengt fra IOC

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:11.46)
  russland forblir suspendert fra den internasjonale olympiske komité (ioc). idrettens voldgiftsdomstol (cas) avviste russlands anke med den begrunnelse at iocs avgjørelse ikke bryter med de olympiske reglene. ioc vedtok 12. oktober å suspendere russlands olympiske komité (roc) med umiddelbar virkning. suspensjonen innebærer blant annet at russland ikke har krav på økonomisk støtte fra ioc. avgjørelsen i cas er endelig og kan kun ankes til høyesteretten i sveits. det må skje innen 30 dager. (ntb)

  Riiber revurderer skulderoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. februar 2024 KL:06.55)
  jarl magnus riiber legger seg ikke nødvendigvis under kniven for å operere sin plagsomme skulder foran vm-sesongen likevel. nå er kombinertstjernen i tenkeboksen. – jarl er er veldig i lupen på om han skal operere etter ikke. etter rennene i otepää var han veldig klar på at han skulle operere, men siden da har han nok blitt usikker etter å ha fått noen råd, sier sportssjef ivar stuan til ntb. han forteller videre at riiber nå skal «stressteste skuldra», før en endelig avgjørelse etter alle solemerker tas. – dette har vært et sånt hjerte-i-halsen-prosjekt, sier kombinertsjefen, som understreker at det er hovedpersonen alene som tar den endelige avgjørelsen rundt operasjon. riibers skulder, som ved gjentatte anledninger gjennom karrieren har hoppet ut av ledd, har skapt utfordringer for 26-åringen også denne sesongen. under verdenscupåpningen i ruka gjentok historien seg da han løftet armen for å feire et strålende skihopp. i etterkant ble det åpnet for at riiber kunne bli operert både underveis i sesongen – nærmere bestemt etter verdenscuprennene i otepää nylig – eller etter sesongslutt. (ntb)


  Oscar Bobb starter i Premier League for første gang – tre nordmenn på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.41)
  oscar bobb (20) debuterer fra start i ligaen når manchester city i kveld tar imot brentford. oslo-gutten har tidligere vært en del av citys startellever i både mesterligaen, fa-cupen og ligacupen, men i premier league har bobb kun kommet inn fra benken. i tirsdagens hengekamp er han endelig inne blant pep guardiolas utvalgte. han skal sammen med erling braut haaland bidra i citys offensiv. kristoffer ajer spiller i brentford-forsvaret og sørger for at det er tre nordmenn fra start i manchester. med seier vil regjerende mester manchester city være ett poeng bak liverpool på tabelltoppen. kampen starter 20.30 og du kan følge den her. (ntb)  Stöckl og hopperne møttes på Gardermoen: Ingen konklusjon om veien videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:16.24)
  hopptrener alexander stöckl og utøverne har pratet sammen etter bråket om misnøye. de kaller det et «godt møte». – dette var ikke et møte for å finne noen endelige konklusjoner. nå skal vi finne veien videre internt, sier stöckl og utøverne i en felles uttalelse til ntb. – vi har hatt et godt møte der vi fikk snakket sammen om de utfordringene vi har. det betyr ikke at vi er enige om alt, men vi forstår hverandre bedre, heter det videre. de ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer. landslagshopperne har med utøverrepresentant johann forfang i spissen uttalt at de ønsker et nytt lederteam inn mot den kommende vm-sesongen. sentralt har vært uttalelser om misnøye mot trener stöckl. treneren var ikke med hopperne til verdenscuprennene i sapporo i helgen. det er fortsatt uklart om stöckl blir å se i oberstdorf når kvalifisering til skiflyging starter der til torsdag.


  endelig tester vi ford f-150 lightning

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:13.08)
  Digre pickuper med bakseter er sjelden vare her til lands og i Europa generelt, og veldig lenge så det ut som om at man bare måtte nøye seg med å se videoer og bilder av Fords gedigne F-150 Lightning.
  Tidenes mest sette Super Bowl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:04.48)
  123,4 millioner mennesker så super bowl på tv og strømmeplattformer. det viser foreløpige tall fra cbs. det er en økning på over åtte millioner fra året før. kansas city chiefs slo san francisco 49ers, og fikk mye oppmerksomhet fordi taylor swift var å heiet på kjæresten og usher holdt pauseshowet. de endelige tallene kommer tirsdag.

  Tidenes mest sette Superbowl

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:04.48)
  123 400 000 så superbowl på tv og streaming-plattformer. det viser foreløpige tall fra cbs. det er en økning på over åtte millioner fra året før. kansas city chiefs slo san francisco 49ers, og fikk mye oppmerksomhet fordi taylor swift var å heiet på kjæresten og usher holdt pauseshowet. de endelige tallene kommer tirsdag.


  Bråthen trekker seg fra utvalget som skal vurdere landslagsavtalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.17)
  avtroppende hoppsjef clas brede bråthen er likevel ikke blant dem som skal se på mulige endringer i dagens landslagsavtale i norges skiforbund. det opplyser han til dagbladet. – jeg har meldt fra at jeg ikke skal være med, skriver bråthen i en melding. en ny landslagsavtale skal være på plass foran 2024/25-sesongen og skal endelig godkjennes av skistyret, opplyste nsf i en pressemelding fredag. «skistyret har besluttet at et bredt sammensatt utvalg skal vurdere endringer og en modernisering av dagens landslagsavtale», het det. nsf opplyste fredag at de ønsket aleksander aamodt kilde inn i utvalget. generalsekretæren i nsf, arne baumann, fikk beskjeden om at han takket nei i nrks nyhetssending fredag kveld. – det reagerer jeg med overraskelse på, for det er første gang jeg hører det når jeg går inn i studioet, sa baumann i dagsnytt 18. nylig gikk alpinstjernen kilde hardt ut mot forbundet i et intervju med nrk. – det er en ovenfra og ned-holdning hvor de tenker at utøvere kommer og går. til slutt så er det jo kanskje ingen som kommer fordi det er en såpass stor arroganse at folk ikke orker å ha noe med dem å gjøre, sa han. (ntb)

  McGrath slapp godt fra stygt fall: – Jeg må ha vært veldig heldig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:16.28)
  atle lie mcgrath var uheldig og gikk i bakken under storslalåmrennet i bansko lørdag, men slapp fra det uten skade og kan kjøre igjen allerede søndag. – jeg må ha vært veldig heldig. dette ser ut til å gå fint. jeg kommer til å stå på startlista for slalåmrennet i morgen, men endelig beslutning om start tar jeg ikke før i kveld eller i morgen tidlig, sier han i en uttalelse gjennom norges skiforbund. mcgrath hektet i en port mot slutten av sitt løp i finaleomgangen. bærum-løperen gikk i bakken og holdt seg til armen i etterkant. han hadde tydelige smerter. – han har fått seg en ordentlig trøkk her, altså. det er ikke hyggelige bilder, sa viaplay-kommentator henrik jonassen. – det første jeg sjekket var om bein og knær var hele, og jeg ble veldig lettet over at jeg ikke hadde smerter der. derimot hadde jeg ekstreme smerter i venstre biceps, men heldigvis er jeg mye bedre nå, sier mcgrath. – vi får se om det blir start i morgen. jeg er jo en kriger, men først og fremst er jeg ekstremt heldig. ingenting er røket, og jeg kan være fort tilbake. (©ntb)


  Ryerson gjorde comeback i Dortmunds storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:22.38)
  julian ryerson var endelig tilbake på fotballbanen da dortmund vant 3-0 hjemme over freiburg i bundesliga fredag kveld. nordmannen hadde ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. fredag startet han imidlertid for dortmund og spilte 79 minutter før han ble byttet ut for marius wolf. donyell malen scoret dortmunds to første mål, før niclas füllkrug fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. ryerson pådro seg en skade da han landet feil etter en duell mot slutten av stuttgart-kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. (©ntb)

  Ryerson gjør skadecomeback for Dortmund – starter hjemme mot Freiburg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.00)
  julian ryerson skal endelig tilbake på fotballbanen. venstrebacken starter for dortmund når de tar imot freiburg i bundesliga senere fredag kveld. nordmannen har ikke spilt siden 0-2-tapet for stuttgart 6. desember. skaden skjedde da ryerson landet feil etter en duell mot slutten av kampen. backen ble liggende på gresset med store smerter. i etterkant ble ryerson diagnostisert med en leddbåndsskade som har holdt han utenfor fotballen siden. før skaden var ryerson en viktige brikke for dortmund med tre mål og én målgivende på ti kamper i bundesliga denne sesongen. fredagens kveldskamp starter klokken 20.30. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »