Hovedsiden

Liten annonse
  Gullballen-vinneren kritisk: – Hadde ikke skjedd med herrene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:09.54)
  barcelona-stjernen aitana bonmatí retter kritikk mot eget fotballforbund. hun mener for lite har skjedd i spansk fotball etter vm-triumfen i fjor sommer. bonmati, som i oktober fikk gullballen for første gang etter et strålende år, snakker ut i et intervju med l`equipe. blant tingene midtbaneprofilen er kritisk til, er at sist ukes kamp mot nederland ble flyttet på kort varsel. – vi skulle spille i cádiz, men så ble det endret til la cartuja i sevilla. det ville aldri skjedd med herrene, sier hun. hun var svært viktig for et spania-lag som gikk hele veien i vm i australia og new zealand i fjor sommer. hun mener at kvinnefotballen i landet burde ha nytt godt av det. hun ser til utviklingen i england etter em-seieren i 2022. – da så vi en forandring som følge av suksessen. de investerte mer i hjemlig liga og arenaene er fulle når landslaget spiller. jeg er misunnelig for at jeg ikke kan si det samme om spania, sier hun videre. (ntb)


  Kroos gjør landslagscomeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:15.03)
  toni kroos er klar for mer tyskland-spill etter noen år utenfor landslaget. i sommer blir em på hjemmebane det store målet. real madrid-spilleren bekrefter comebacket på instagram. – jeg skal spille for tyskland igjen i mars. hvorfor? fordi jeg ble spurt av treneren, jeg har lyst og er sikker på at lagets muligheter i em er mye bedre enn de fleste tror for øyeblikket, skriver kroos. neste måned spiller tyskland kamper mot frankrike og nederland. kroos ga seg opprinnelig som landslagsspiller etter em i 2021. der røk tyskerne ut mot england i åttedelsfinalen. (ntb)

  Joe Hart legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:14.42)
  celtic-målvakt joe hart kaster hanskene på hylla etter sesongen. 36-åringen har en lang karriere bak seg. – fra juni gir jeg med profesjonell fotball, sier hart i en video han har lagt ut på instagram. hart forklarer blant annet at han ønsket å fjerne spekulasjonene om keeperplassen i celtic neste sesong. når den tre år lange kontrakten hans utløper etter sesongen, vil han være 37 år. – fysisk føler jeg meg så bra som jeg kan, sier han. celtic ligger to poeng bak rival rangers i kampen om ligagullet i skottland. hart har vunnet ligaen med celtic de to siste årene. hart står oppført med 75 landskamper for england. han er mest kjent for sitt opphold i manchester city hvor han fikk 348 kamper. han vant blant annet to premier league-titler og fa-cupen én gang. (ntb)

  Shaw skadet - kan miste resten av United-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.44)
  manchester uniteds venstreback luke shaw er igjen rammet av skade. lårtrøbbel vil trolig holde ham ute i tolv uker, melder the athletic. sent onsdag kveld bekreftet klubben selv at shaw er ute i en periode, men de oppga ikke hvor lenge. han måtte der byttes ut like før pause i uniteds 2-1-seier over luton sist helg. skaden kan fort bety at sesongen er over for shaw. i tillegg kan det koste ham en plass i englands tropp til sommerens fotball-em. 28-åringen var usikker før søndagens kamp, men manchester united-manager erik ten hag valgte likevel å bruke ham fra start. nå mangler han en rendyrket venstreback i stallen. tyrell malacia har fortsatt til gode å spille denne sesongen. nederlenderen har vært gjennom to kneoperasjoner, mens lånet av sergio reguilón ble avsluttet i januarvinduet. uniteds neste kamp er hjemme mot fulham lørdag. (ntb)

  Medier: Shaw mister resten av United-sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:20.44)
  manchester uniteds venstreback luke shaw er igjen rammet av skade. lårtrøbbel vil trolig holde ham ute i tolv uker, melder the athletic. det velinformerte nettstedet skriver at omfanget ble klart etter en sjekk av skaden han pådro seg i uniteds 2-1-seier over luton sist helg. han måtte der byttes ut like før pause. et avbrekk på tolv uker vil bety at sesongen er over for shaw. i tillegg kan det koste ham en plass i englands tropp til sommerens fotball-em. daily mail erfarer også at shaw er ute lenge. 28-åringen var usikker før søndagens kamp, men manchester united-manager erik ten hag valgte likevel å bruke ham fra start. nå mangler han en rendyrket venstreback i stallen. tyrell malacia har fortsatt til gode å spille denne sesongen. nederlenderen har vært gjennom to kneoperasjoner, mens lånet av sergio reguilón ble avsluttet i januarvinduet. uniteds neste kamp er hjemme mot fulham lørdag. (ntb)

  Ratcliffes oppkjøp i Manchester United i boks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:22.47)
  jim ratcliffe har fullført overtakelsen av 27,7 prosent av aksjene i manchester united. det bekreftet klubben tirsdag kveld. oppkjøpet ble klart etter at både premier league og englands fotballforbund (fa) har gitt avtalen grønt lys. den britiske milliardæren ble enig med den amerikanske glazer-familien på tampen av 2023, men først nå er han formelt inne på eiersiden. (ntb)

  LIVE: Man City - Brentford

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:19.27)
  følg premier league-kampen her. erling braut haaland (23) kan i kveld gjøre noe han aldri før har gjort. samtidig får manchester city en advarsel i england. oscar bobb (20) starter for de lyseblå.
  Også FA godkjenner Ratcliffes Manchester United-oppkjøp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:14.52)
  manchester united har tatt et stort steg mot ferdigstillelse av salget til jim ratcliffe og ineos. kubben melder onsdag at avtalen er godkjent av fa. ratcliffes forsøk på å sikre seg en andel på 25 prosent i storklubben synes å være like rundt hjørnet. den britiske milliardæren har fram til 17. februar med å ferdigstille kjøpet. bekreftelse av salget kan imidlertid bli kunngjort senere enn det. i dokumenter til en statlig kommisjon i usa, der united er børsnotert, kommer det fram at englands fotballforbund (fa) har gitt tommelen opp for at avtalen kan gjennomføres. godkjennelsen fra premier league kom tidligere i uken. ratcliffe betaler rundt 16 milliarder kroner for aksjeposten i klubben. han har lovet å gjøre betydelige investeringer for å ta united tilbake til toppen. blant annet har han lovet framtidig investering i hjemmearenaen old trafford. manchester united har vært majoritetseid av den amerikanske glazer-familien siden 2005. de har siden starten vært svært upopulære blant fansen. etter ratcliffe-oppkjøpet vil glazer-familien ha en eierandel på 49 prosent. planen er at ratcliffe og ineos sport skal ta kontroll over den fotballrelaterte delen av klubben. (ntb)

  Tysk profil: – Homofile fotballspillere kommer ut av skapet 17. mai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.43)
  en gruppe profesjonelle fotballspillere vil stå fram som homofile 17. mai, den internasjonale dagen mot homofobi, forteller marcus urban. tyske urban (53) er tidligere fotballspiller med aldersbestemte landskamper. han sto ikke fram som homofil før i 2007. til rtl sier urban at flere spillere fra tyskland, østerrike og england vil stå fram via en digital plattform som er igangsatt av ham selv. – jeg er glad for tilliten jeg har fått, sier urban. urban opplyser også at det vil komme en kampanje som kalles «sports free». til det har han blant andre fått med seg borussia dortmund, stuttgart, freiburg og st. pauli på laget. – det er ikke lenger et problem om du er homofil eller heterofil, men i fotball er det fortsatt hardt. sånn er det blitt værende, men det har begynt å smuldre, legger han til. ingen aktive fotballspillere har stått fram som homofil i tyskland. tidligere landslagsspiller thomas hitzlsperger gjorde det for ti år siden etter at karrieren var over. (©ntb)

  england måper

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:11.52)
  Martin Ødegaard (25) hylles etter at Arsenal slo Liverpool 3-1. På tribunen satt kjæresten Helene Spilling (27) og filmet sin helt. Etter kampen sendte han et slengkyss fra banen.

  Jakten på Premier League fortsetter for Leeds

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. februar 2024 KL:22.56)
  leeds united tok tre viktige og sterke poeng borte mot bristol city fredag kveld. jakten på opprykk og en retur til premier league fortsetter. wilfried gnonto scoret kampens eneste mål like etter pause, og sørget med det for at leeds klatrer opp på 2. plass i mesterskapsserien, nivå to i england. leeds har ni poeng opp til den så langt suverene serielederen leicester city, som også har én kamp mindre spilt. samtlige lag rundt leeds har én eller to kamper mindre spilt, så det er ikke sikkert de får nyte 2. plassen så altfor lenge.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »