Hovedsiden

Liten annonse

  Norge klatrer én plass på Fifa-rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:10.27)
  ståle solbakkens norske fotballandslag klatrer til 43.-plass på fifa-rankingen etter blant annet 2-1-seieren hjemme over georgia denne måneden. det kommer fram av nettsidene til det internasjonale fotballforbundet (fifa). dermed tar erling braut haaland og lagkameratene seg forbi canada, som har overtatt 44.-plassen. den forrige oppdateringen av rankinglisten kom 20 juli. siden den tid har norge vunnet 6-0 hjemme over jordan i en treningskamp og 2-1 hjemme over georgia i em-kvalifiseringen. i midten av oktober møter solbakkens menn kypros borte og spania hjemme på ullevaal. de skal også spille en treningskamp hjemme mot færøyene i midten av november, før em-kvaliken avsluttes borte mot skottland. i toppen av rankinglisten er det ingen endringer. vm-vinner argentina fortsetter på topp foran frankrike, brasil og england. (ntb)  Tung avslutning for Hovland – Fox vant overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.43)
  viktor hovland startet sisterunden bra, men klarte ikke å blande seg inn i seierskampen i det europeiske pga-mesterskapet. nordmannen endte på femteplass. hovland trengte en superdag for å kunne vinne turneringen, og han var på vei mot noe stort etter tre birdier på de første sju hullene. så ble det trøblete for 25-åringen fra oslo. han havnet i bunkeren på det niende hullet og måtte hente fram en sterk langputt for å berge par. på neste hull havnet utslaget ute blant publikum, og med ett slags straff endte det med bogey på par 3-hullet. nordmannen berget par med et vakkert innspill fra bunkeren på hull 11 og fulgte opp med en fin birdie på 12. hull (par 5). de neste tre hullene jobbet han godt for å sikre par i et heftig regnvær i sør-england. nordmannen misset så vidt med birdieputten på hull 16, og dermed ble det par. på 17. hull traff han imidlertid godt med putteren, og dermed var han tilbake på birdiesporet. på 18. og siste hull spilte hovland igjen bra, og dermed ble det en ny birdie. newzealenderen ryan fox spilte meget solid og tok en noe overraskende seier i turneringen, 18 slag under par. han plasserte seg ett slag foran den engelske duoen tyrrell hatton og aaron rai. (ntb)

  småseig avslutning for hovland i england

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.43)
  viktor hovland startet sisterunden bra, men klarte ikke å blande seg inn i seierskampen i det europeiske pga-mesterskapet. nordmannen ligger på delt 4.-plass. hovland trengte en superdag for å kunne vinne turneringen, og han var på vei mot noe stort etter tre birdier på de første sju hullene. så ble det trøblete for 25-åringen fra oslo. han havnet i bunkeren på det niende hullet og måtte hente fram en sterk langputt for å berge par. på neste hull havnet utslaget ute blant publikum, og med ett slags straff endte det med bogey på par 3-hullet. nordmannen berget par med et vakkert innspill fra bunkeren på hull 11 og fulgte opp med en fin birdie på 12. hull (par 5). de neste tre hullene jobbet han godt for å sikre par i et heftig regnvær i sør-england. spillet ble stoppet på grunn av fare for lynnedslag mens hovland var i gang med det 16. hullet. spillerne måtte vente halvannen time på å sette i gang igjen. nordmannen misset så vidt med birdieputten på hull 16, og dermed ble det par. på 17. hull traff han imidlertid godt med putteren, og dermed var han tilbake på birdiesporet. på 18. og siste hull spilte hovland igjen bra, og dermed ble det en ny birdie. (ntb)
  walker reddet england
  england | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: hovland med solid start på europatouren i england | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:19.59)
  ukraina tok ledelsen «hjemme» mot england, men måtte til slutt se seg fornøyd med 1-1 i kvalifiseringskampen til fotball-em lørdag kveld. dermed beholder england luken sin på seks poeng ned til ukraina i gruppe c. italia (tre poeng) har imidlertid bare spilt to kamper, mens england (13 poeng) og ukraina (sju poeng) har spilt henholdsvis fem og fire kamper. kampen ble spilt i wroclaw i polen grunnet russlands invasjon av ukraina. stadion var likevel fylt til randen med gulkledde ukrainere. ukraina fikk en drømmestart på kampen da arsenal-profilen oleksandr zintsjenko sendte gultrøyene i ledelsen etter 26 minutter. ligarival kyle walker utlignet imidlertid bare 15 minutter senere etter en nydelig pasning fra harry kane. det var manchester city-backens første landslagsmål. england tar imot italia 17. oktober, før de avslutter em-kvaliken med malta hjemme og nord-makedonia borte i november. ukraina skal til italia på tirsdag, før de møter nord-makedonia hjemme og malta borte i oktober. gultrøyene avslutter kvaliken med hjemmekamp mot italia 20. november. (ntb)
  God trekning for Haaland og City
  england | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: hovland med solid start på europatouren i england | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:18.54)
  regjerende mester manchester city skal møte rb leipzig, røde stjerne og young boys i mesterligaens gruppespill i høst. det ble klart i uefas trekningsseremoni i monaco torsdag kveld. erling braut haaland får et gjensyn med rb leipzig, som han scoret fem mål mot i åttedelsfinalen sist sesong. røde stjerne byr på en svært utfordrende bortekamp. mange husker at serberne slo liverpool 2-0 i beograd i 2018/19-sesongen. citys byrival united fikk en småtøff trekning med bayern münchen, fc københavn og galatasaray som motstandere. sist sesongs tapende finalist, inter, havnet i seedingsgruppe to i trekningen og møter benfica, salzburg og real sociedad. city vant mesterligaen for første gang med 1-0-triumf over inter i finalen i istanbul i juni. hele trekningen: gruppe a: bayern münchen (tyskland), manchester united (england), fc københavn (danmark), galatasaray (tyrkia). gruppe b: sevilla (spania), arsenal (england), psv (nederland), lens (frankrike). gruppe c: napoli (italia), real madrid (spania), braga (portugal), union berlin (tyskland). gruppe d: benfica (portugal), inter (italia), salzburg (østerrike), real sociedad (spania). gruppe e: feyenoord (nederland), atlético madrid (spania), lazio (italia), celtic (skottland). gruppe f: paris saint-germain (frankrike), borussia dortmund (tyskland), milan (italia), newcastle (england). gruppe g: manchester city (england), rb leipzig (tyskland), røde stjerne (serbia), young boys (sveits). gruppe h: barcelona (spania), porto (portugal), sjakhtar donetsk (ukraina), royal antwerp (belgia). (ntb)

  Uefa-presidenten kritiserer Rubiales for upassende oppførsel
  england | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: hovland med solid start på europatouren i england | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 31. august 2023 KL:06.41)
  uefa-president aleksander ceferin sier i et intervju med franske l`equipe at den omstridte spanske fotballpresidenten luis rubiales har oppført seg «upassende». rubiales har blitt gjenstand for omfattende kritikk etter å ha kysset spania-profilen jennifer hermoso på munnen da det spanske landslaget feiret vm-seieren mot england. ceferin sier til l`equipe at rubiales` oppførsel var upassende, men understreket at saken ligger hos fifa, som har startet en etikkgranskning av hendelsen. uefa-presidenten sier at han er lei seg for at hendelsen legger en demper på feiringen av det spanske landslagets første vm-gull på kvinnesiden, og sier at «vi bør endre ting … vi må gjøre mer». – det han gjorde var selvfølgelig upassende. det vet vi alle sammen. jeg håper han vet at det var upassende. det er nok for nå, for det er disiplinærkomiteen som skal ta en avgjørelse, sier ceferin. i tillegg til å være spansk fotballpresident, er rubiales visepresident i uefa. han fikk rollen i 2019 og har også vært i uefa-styret siden 2019. spanjolen var blant de som ble valgt til en ny periode tidligere i år, i valget hvor den norske fotballpresidenten lise klaveness ikke nådde opp. (ntb/nrk)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »