Hovedsiden

Liten annonse
  liverpool lekte seg videre i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:23.16)
  liverpool stilte sterkt offensivt og fikk tidlig uttelling i 4-0-seieren over lask. den tok klubben til europaligaens åttedelsfinale som gruppevinnere. luis diaz stanget rødtrøyene i føringen etter tolv minutter, og like etter doblet cody gakpo. han bredsidet ballen enkelt i nettet fra tre meter etter å ha fått en fin pasning fra mohamed salah. tidlig i andreomgangen scoret salah sikkert fra straffemerket, og to minutter på overtid økte gakpo til 4-0. liverpool står med tolv poeng fra fem kamper i pulje e. det er nok til å ta førsteplassen og være klar for åttedelsfinale på nyåret. toulouse er nummer to med åtte poeng etter 0-0 hjemme mot union saint-gilloise. aron dønnum spilte fra start for de franske vertene, mens warren kamanzi slapp til helt på tampen. mathias rasmussen fikk en drøy time for gjestene fra belgia. (ntb/nrk)

  Moldes avansement i en tynn tråd etter høydramatisk kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:22.59)
  etter 2-2 hjemme mot aserbajdjanske qarabag skal fryktelig mye gå moldes vei om det skal bli avansement i europaligaen. med én runde igjen har både molde og qarabag syv poeng, men sistnevnte er foran på innbyrdes oppgjør. dermed må molde ta flere poeng borte mot de tyske serielederne bayer leverkusen i siste runde, enn det qarabag tar hjemme mot svenske häcken. – nå blir det håpløst. vi regner vel med at qarabag slår häcken, og molde får vel problemer med å slå bayer leverkusen, sier nrk-ekspert åge hareide. etter torsdagens resultater kan i hvert fall molde ikke bli dårligere enn nummer tre i gruppen. det vil gi 16-delsfinale i serieligaen. med tap ville molde allerede vært ute av europaligaen, og det ble en marerittstart i torsdagens kamp. brasilianske juninho parkerte alt og alle, før han sendte qarabag i ledelsen etter drøyt ti minutter. molde måtte vente helt til det gjensto ti minutter før det skulle løsne, og anført av kristian eriksen så snudde romsdalingene kampen. da var én fot så godt som i sluttspillet i europaligaen, men bahlui mustafazadas utligning fire minutter på overtid ødela mye.

  Moldes Europa-drøm i en hårfin tråd etter høydramatisk kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:22.59)
  etter 2-2 hjemme mot aserbajdjanske qarabag skal fryktelig mye gå moldes vei om det skal bli avansement i europaligaen. med én runde igjen har både molde og qarabag syv poeng, men sistnevnte er foran på innbyrdes oppgjør. dermed må molde ta flere poeng borte mot de tyske serielederne bayer leverkusen i siste runde, enn det qarabag tar hjemme mot svenske häcken. etter torsdagens resultater kan i hvert fall molde ikke bli dårligere enn nummer tre i gruppen. det vil gi 16-delsfinale i serieligaen. med tap ville molde allerede vært ute av europaligaen, og det ble en marerittstart i torsdagens kamp. brasilianske juninho parkerte alt og alle, før han sendte qarabag i ledelsen etter drøyt ti minutter. molde måtte vente helt til det gjensto ti minutter før det skulle løsne, og anført av kristian eriksen så snudde romsdalingene kampen. da var én fot så godt som i sluttspillet i europaligaen, men bahlui mustafazadas utligning fire minutter på overtid ødela mye.

  elverum-seier til ingen nytte i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:23.20)
  elverum gjorde jobben og slo lovcen cetinje 27-26 i europaligaens gruppespill, men får ikke finale om avansement mot kadetten schaffhausen på hjemmebane. den sveitsiske klubben vant nemlig 25-24 hjemme mot flensburg-handewitt etter en dramatisk avslutning og er fire poeng foran elverum før lagene møtes i siste runde. tobias grøndahl (på bildet) scoret syv mål for elverum. (ntb)

  Sjakhtar tok ny CL-skalp i Hamburg – kjemper om avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:21.06)
  sjakhtar donetsk tok en ny skalp på sin «hjemmebane» i hamburg da royal antwerp ble slått 1-0. den ukrainske klubben kan gå videre i mesterligaen. midtstopper mykola matvijenko stupte fram ved nærmeste stolpe i det 12. minutt og nikket inn et frispark fra oleksandr zubkov. målet ble kampens eneste. den ukrainske klubben slo barcelona 1-0 på samme bane i forrige runde og har nå holdt nullen i over 200 mesterligaminutter. laget er allerede garantert europacupspill etter nyttår, ettersom royal antwerp med sitt femte strake tap er dømt til sisteplass. etter kampslutt kokte det over for noen av spillerne. det oppstå håndgemeng, og gjestenes arbnor muja ble utvist med sitt andre gule kort. sjakhtar er oppe i ni poeng, like mange som barcelona og porto før de to sistnevnte møtes senere tirsdag kveld. sjakhtar gjester porto i siste runde. da avgjøres det om det blir spill i mesterligaen eller europaligaen på nyåret. (ntb)

  Immobile-dobbel senket Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:20.44)
  det blir ikke mer europacup på celtic når sesongen går inn i 2024. exiten ble klar med 0-2-tapet borte mot lazio i mesterligaen. odin thiago holms lag holdt lenge stand i roma, men på tampen slo innbytter ciro immobile til med to kjappe scoringer. celtic trengte et mirakel for å få utslagsspill i verdens gjeveste klubbturnering, men skottene blir heller ikke å se i europaligaen på nyåret. tirsdagens resultat betyr at celtic ender sist i en pulje som også har med atlético madrid og feyenoord. lenge så kampen ut til å bli et antiklimaks for lazio, men immobile kom til unnsetning. thiago holm ble sittende på celtic-benken gjennom kampen. trønderen står med totalt 54 minutter over to innhopp og ett rødt kort i høstens mesterliga. (ntb)

  disse møter storhamar og sola i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:13.39)
  storhamar fikk blant annet dansk motstand da gruppene i europaligaen i håndball for kvinner ble trukket torsdag. storhamar og sola kom seg begge gjennom kvalifiseringen, men ikke molde. storhamar havnet i gruppe a sammen med nykøping falster (danmark), praktiker-vác (ungarn) og podravka vegeta (kroatia). sola skal i gruppe d opp mot motherson (ungarn), costa del sol malaga (spania) og csm targa jiu (romania). gruppespillet avgjøres mellom 6. januar og 18. februar. kvartfinalene spilles i mars. (ntb)

  Knepent Elverum-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:20.30)
  elverum presset storklubben flensburg-handewitt knallhardt og var nær både ett og to poeng, men tapte 32-33 i europaligaens gruppespill. elverum ledet 31-30 drøyt to minutter før slutt, men gjestene fra tyskland avsluttet best og fikk vinnermålet ved kay smits. det var bittert for elverum, som likevel viste styrke mot et lag som vant sine kamper mot gruppas to øvrige lag med henholdsvis 14 og 16 måls margin. det bør gi tro om at den norske klubben kankjempe om 2.-plassen som gir avansement til hovedrunden. lagene fulgte hverandre tett gjennom den første omgangen, og det sto 13-13 til pause. fra 17-17 rykket flensburg til seg tre måls ledelse, men elverum lot seg ikke hekte av og sørget for en svært dramatisk avslutning. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »