Hovedsiden

Liten annonse
  Mads Pedersen vant Gent-Wevelgem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:16.55)
  danske mads pedersen viste knallform da han vant det belgiske verdenstourrittet gent-wevelgem søndag. lidl-trek-rytteren sikret seieren i en spurtduell mot verdensmester mathieu van der poel. det var danskens annen triumf i rittet. den første kom i 2020. – en fortjent seier, virkelig. vi må hylle pedersen i dag. det der var saker! kommenterte henrik evensen på discovery+. tidlig i rittet ble hovedfeltet delt i to grunnet sidevind, og det var bare danske william blume levy som kom seg med i den fremste gruppen av uno-x-rytterne. det fikk imidlertid lite å si da de to gruppene samlet seg igjen etter noen kilometer. 85 kilometer fra mål tråkket superstjernen van der poel til og fikk med seg en gruppe på seks andre ryttere, blant dem rasmus tiller. tiller og bruddkameratene falt av en etter en, helt til det til slutt bare var van de poel og pedersen som dannet en duo i front. de satt sammen helt til de skulle avgjøre seieren i en spurtduell. tidligere søndag ble det klart at uno-x-lagets store stjerne alexander kristoff måtte stå over rittet grunnet sykdom. kristoff vant gent-wevelgem i 2019 og var lagets store favoritt til å kjempe om en topplassering. (ntb)

  Johann Forfang nummer seks i Vikersund-kvalifisering – tapte til Raw Air-teten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:17.42)
  johann forfang var sjette best i fredagens kvalifisering i skiflygingsbakken i vikersund. han måtte se avstanden øke til toppen i raw air. tromsøværingen landet på 220 meter i det enorme hs240-anlegget. han delte 6.-plassen med finnen niko kytösaho. – litt passiv over kulen, men et greit hopp. jeg frykter at det kan bli mange poeng tapt til de han har foran seg i sammendraget, sa nrks hoppekspert johan remen evensen. forfang startet dagen 47 poeng bak sammenlagtleder stefan kraft. østerrikeren noterte 233 meter og var nest best i kvalifiseringen. peter prevc fra slovenia vant med sine 235,5 meter. i raw air teller hvert eneste hopp. onsdag falt forfang ned fra 2.- til 3.-plass i sammendraget etter et fall i granåsen. (ntb)

  Valnes vant prologen - duellen mellom Klæbo og Amundsen lever videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:13.03)
  mye handler om kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen denne helga. harald østberg amundsen leder foran johannes høsflot klæbo, og i sprintprologen i falun klarte førstenevnte å forsvare det meste av ledelsen sin. der ble klæbo nummer to, noen sekunder foran amundsen på fjerdeplass. prologen ble vunnet av erik valnes. en enorm norsk laginnsats, men ikke alle lykkes like godt. ansgar evensen fikk trøbbel i en nedoverbakke, og gikk i bakken. dermed ble det håpløst for han å gå videre.


  Ny seier for Kvandal - til topps i Granåsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:19.27)
  eirin maria kvandal fulgte opp søndagens seier i holmenkollen med å ta en knapp seier i tirsdagens raw air-renn i granåsen. – det er stort. det er kjempeartig, spesielt her i trondheim, sier kvandal til nrk. til daglig trener mosjøen-utøveren i granåsen, og i neste års vm-anlegg hadde virkelig kvandal marginene med seg etter to hopp på 96 og 98,5 meter. den norske 22-åringen hoppet seg opp fra andreplass, og vant 0,6 poeng foran østerrikske eva pinkelnig og 0,8 foran slovenske nika kriznar. – vi pleier å si at det blir tett i liten bakke, men så tett pleier det sjeldent å være, sier nrk-ekspert johan remen evensen. kvandal ledet raw air sammenlagt med god margin før tirsdagens konkurranse i trondheim, og etter seieren har hun 32 poeng ned til pinkelnig. raw air fortsetter i den store bakken i granåsen onsdag, før konkurransen avsluttes i vikersund til helgen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »