Hovedsiden

Liten annonse
  Rashford vraket til EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:15.06)
  manchester united-stjernen marcus rashford var ikke med da den engelske landslagssjefen gareth southgate presenterte bruttotroppen til fotball-em tirsdag. rashford var et av de aller fremste navnene som manglet da southgate offentliggjorde sine utvalgte. med var heller ikke tidligere liverpool-spiller jordan henderson. fire landslagsdebutanter er derimot med i troppen: evertons jarrad branthwaite, liverpool-duoen curtis jones og jarell quansah samt crystal palace-stjerneskuddet adam wharton. burnley-keeper james trafford har heller ingen landskamper fra før. vraket i den engelske em-troppen er for øvrig også chelsea-trioen raheem sterling, ben chilwell og reece james. de to sistnevnte har vært svært skadeplaget denne sesongen. inne er derimot manchester united-unggutten kobbie mainoo, som har tatt premier league med storm de siste månedene. det samme er crystal palace-spiller eberechi eze. listen over spillere som ble presentert tirsdag talte i alt 33 navn. southgate kan maksimalt ta med seg 26 spillere til sluttspillet i tyskland som starter 14. juni. dermed må syv navn ut i tiden som kommer. den endelige fristen for å melde inn troppen er 7. juni. (ntb)

  Cole Palmer slo Haaland i kåring – ble årets unge spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:19.38)
  chelsea-stjernen cole palmer ble kåret til årets unge spiller i premier league. 22-åringen har levert en kjempesesong og står med 22 mål. erling braut haaland har scoret 27 mål og var også nominert, men fikk ikke utmerkelsen for annet år på rad. nordmannen ble i fjor kåret til årets spiller og årets unge spiller, men i år ble det i stedet hans tidligere lagkamerat i manchester city, opplyser premier league. det er fansen som stemmer fram vinneren av prisen som går til en spiller som er 23 år eller yngre. palmer er den første chelsea-spilleren til å vinne prisen som for første gang ble delt ut i 2019/20-sesongen. palmer gjorde overgang fra city til chelsea i fjor sommer og har vært de blåkleddes klart beste spiller denne sesongen. palmer kan også stemmes fram som årets spiller. der får han konkurranse av haaland, martin ødegaard, phil foden, cole palmer, declan rice, alexander isak, virgil van dijk og ollie watkins. både haaland og ødegaard kan gå til topps i pl med sine lag denne sesongen. haaland og city vinner tittelen om de slår west ham, mens arsenal må slå everton og samtidig håpe at city avgir poeng. (©ntb)

  Naalsund med to målgivende da United vant sin første FA-cupfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.29)
  lisa naalsund bidro med to målgivende da manchester united vant fa-cupfinalen med knusende 4-0 mot tottenham. det er første gang klubben har vunnet fa-cupen på kvinnesiden. naalsund serverte først ella toone som åpnet ballet med en ellevill scoring på overtid av førsteomgang, før rachel williams og lucía garcía la på til 2- og 3-0 like etter pausen. i det 75. minutt var naalsund igjen nest sist på ballen da garcía la på til 4-0, og da virket det allerede tynnslitte håpet enda tynnere for tottenham. – tottenham faller bare helt sammen. de er så åpne, sa tidligere everton- og england-spiller izzy christiansen på bbc radio etter det fjerde målet. celin bizet ildhusøy startet kampen på benken for tottenham, og kom på like før den andre scoringen. manchester united var i sin første fa-cupfinale i fjor, mens søndagens finale var den første for tottenham.

  Sheffield United med marerittrekord – slapp inn sitt 101. mål for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:18.13)
  sheffield united har hatt en svært tung sesong i premier league. lørdag ble en uhyggelig rekord satt da de tapte 0-1 mot everton. aldri før har et lag i premier league-æraen sluppet inn 101 mål. swindon hadde den tidligere rekorden på 100 baklengsmål i 1993/94, men da var det attpåtil 22 lag i serien som nå består av 20. det har i noen uker vært klart at sheffield må ta turen ned til mesterskapsserien etter en svak sesong tilbake på øverste nivå etter opprykket i fjor. med bare tre seirer og 16 poeng på 37 kamper har sesongen utviklet seg til et mareritt for manager chris wilders lag. abdoulaye doucouré fikset everton-seier på eget gress lørdag. de blåkledde har reddet plassen i premier league til tross for at de har fått poengstraff for brudd på økonomiregler. kristoffer ajer spilte en time i brentfords 2-1-seier over bournemouth lørdag. yoane wissa ble matchvinner langt inne i overtiden. crystal palace slo wolverhampton 3-1, mens det endte 1-1 mellom newcastle og brighton. (ntb)

  premier league-klubben everton dropper poengtrekk-anke – høring avlyst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:13.53)
  everton dropper anken knyttet til de to siste minuspoengene premier league-klubben er ilagt for brudd på økonomiske regler. merseyside-klubben opplyser selv om beslutningen som er tatt fredag. i begrunnelsen heter det at everton nå velger å ta en pragmatisk tilnærming til poengstraffen, all den tid den har berget plassen på øverste nivå. everton ble i fjor høst trukket ti poeng. etter anke ble straffen i februar redusert til seks poeng. deretter kom altså ytterligere et poengtrekk.  Dyche ble månedens manager i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:13.40)
  sean dyche (52) er for andre gang i karrieren utpekt som månedens manager i premier league. i april ledet han everton til 13 av 18 mulige poeng. de gode resultatene sikret merseyside-klubben nok en sesong på øverste nivå. plassen ble reddet flere runder før sesongslutt selv om everton er trukket åtte poeng denne sesongen for brudd på økonomiske regler.

  Cole Palmer kåret til månedens spiller i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:12.35)
  22 år gamle cole palmer har hatt en strålende sesong i chelsea etter overgangen fra manchester city i sommer. i april rant målene inn for midtbanespilleren, som scoret hat trick mot manchester united og deretter fire mål mot everton elleve dager senere. totalt ble det syv mål og én målgivende pasning på fire kamper i premier league for palmer.

  Maanum tilbake i Arsenals startoppstilling – første start siden kollapsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:16.18)
  frida maanum er endelig tilbake i arsenals startoppstilling når london-klubben gjester manchester city søndag. 24-åringen har riktignok fått to innhopp etter den dramatiske kollapsen mot chelsea. hun fikk først 25 minutter i 3-0-seieren hjemme over leicester, og deretter 27 minutter i 1-1-kampen borte mot everton. maanum falt om og ble liggende på gresset i ligacupfinalen mot chelsea 31. mars. (ntb)

  luton misset seiershattrick mot everton

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:23.03)
  luton prøvde å slå everton for tredje gang denne sesongen, men måtte nøye seg med 1-1 og er fortsatt på nedrykksplass i premier league. i en kamp med mange store sjanser til begge lag tok everton ledelsen på et var-straffespark midt i første omgang, men elijah adebayo utlignet da han knuste ashley young i en duell ved lengste stolpe, tok ned ballen og knallet den i mål. luton måtte vinne for å klatre forbi nottingham forest og ta seg over nedrykksstreken, men er i stedet bak på målforskjell med en kamp mer spilt. everton kom fra seier i tre strake hjemmekamper og har tross sine poengstraffer berget plassen. likevel ville laget gjerne fortsette seiersstimen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »