Hovedsiden

Liten annonse
  Enda en ny Cayenne

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 28. september 2023 KL:19.33)
  denne gang «nøyer» porsche seg 519 hestekrefter ‒ og lang elektrisk rekkevidde. tilbake i august kunne tyskerne løfte på sløret rundt den vanvittige cayenne turbo e-hybrid, for dette er et kjøremonster uten like. det er nemlig en suv med 739 hk og 950 nm dreiemoment. bilen er ikke bare sjef i cayenne-familien, men også blant […] innlegget enda en ny cayenne dukket først opp på bil24.no.  Ble rundstjålet under begravelse

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:13.57)
  mens familien var samlet for å ta farvel med kone og mor, tok noen seg inn i huset til 91 år gamle knut trovåg og stjal alt fra gifteringer til budnadsølv. også en annen familie i rogaland ble fredag rundstjålet mens de var i begravelse.
  Haaland overrasket Guardiola

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.14)
  på mandagens trening før manchester citys mesterligamøte med røde stjerne, var det synlig en veldig god tone mellom pep guardiola og erling braut haaland. og i et intervju med tv 2 forteller manageren om forholdet de har. – veldig bra. han kan snakke med meg om hva som helst. jeg har sagt det til ham flere ganger om norge: «gi meg råd om hvor jeg kan dra på ferie med familien min!» jeg har fortsatt ikke gjort det … avslører guardiola. spanjolen forteller også om sitt synlige temperament og om den første samtalen med nordmannen. men på spørsmål fra kanalen om han forventet at haaland skulle bli en så stor suksess som han er blitt, svarer han mer humoristisk. – det jeg ikke forventet, var hvor høy han var. jeg visste han var høy, men jeg måtte jo se på ham sånn her, sier guardiola, som er rundt 15 centimeter lavere enn spissen. han legger til at hvor rolig og profesjonell haaland også overrasket alle sammen.


  Hermod Bjørkestøl er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:17.44)
  hermod bjørkestøl er gått bort, 79 år gammel. ifølge familien sovnet han fredfullt inn søndag. bjørkestøl var i en årrekke en sentral person i norsk og internasjonalt langrenn. han var rennleder for langrenn i holmenkollen fra 1992 og i langrennskomiteen i norges skiforbund fra 2001 til 2012. han hadde også verv i det internasjonale skiforbundet (fis), der han blant annet satt i regelkomiteen for langrenn. ikke minst satte bjørkestøl spor etter seg som konstruktør av langrennsløyper. han var sentral i utviklingen av dagens løypenett i holmenkollen fram mot vm i holmenkollen i 2011, og er også mannen bak en rekke ol-løyper. «da har du tatt dine siste stavtak. når livet ditt stilte deg ovenfor din egen hermod hill, gikk du på med ukuelig optimisme og pågangsmot. men denna siste krevanes motbakken blei for tøff selv for deg,» skriver familien i sitt minneord.  Murray ofret bestemorens begravelse for Davis Cup-spill: – En tøff dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:19.09)
  tennisveteranen andy murray (36) gir alt for storbritannia i davis cup. det førte til at han mistet farmorens gravferd. det avslørte en emosjonell murray etter at han fredag vant britenes åpningskamp mot sveits. – dette er en tøff dag for meg. bestemoren min ble begravet i dag. jeg er lei meg på familiens vegne for at jeg ikke kunne være der. denne (seieren) var for deg, bestemor, sa murray. skotten gikk deretter bort til benken og tørket tårer i håndkleet. murray hadde bruk for all sin rutine for å slå 21-årige leandro riedi. han trengte et comeback etter å ha tapt første sett i tiebreak. til slutt sto han igjen som en vinner med sifrene 6-7 (7-9), 6-4, 6-4. – det er utrolig godt å gå videre fra denne kampen. den kunne lett å ha gått motsatt vei, sa murray. oppgjøret ble spilt i manchester i pulje b i davis cup-gruppespillet. (©ntb)


  Everton kjøpt opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:11.20)
  premier league-klubben everton har blitt kjøpt opp av det miami-baserte investeringsfondet «777 partners». det skriver klubben i en pressemelding. – vi er virkelig ydmyke over muligheten til å bli en del av everton-familien som forvaltere av klubben, og vi anser det som et privilegium å kunne bygge videre på dens stolte arv og verdier, sier josh wander, grunnlegger av 777 partners. 777 eier fra før en rekke andre fotballklubber som blant annet genoa i italia, vasco da gama i brasil, hertha berlin i tyskland, standard liege i belgia, sevilla i spania og melbourne victory i australia (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »