Hovedsiden

Liten annonse
  Koronautbrudd i OL-landsbyen – flere utøvere smittet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:15.44)
  et smitteutbrudd i ol-landsbyen viser at tiden for koronafrykt blant idrettsutøverne ikke er forbi. fem australiere har testet positivt. smitten har oppstått i australias kvinnelag i vannpolo. tirsdag ble det bekreftet to tilfeller, og onsdag kom det tre til. hele den australske delegasjonen er blitt koronatestet, og fram til nå er utbruddet begrenset til vannpololaget. de smittede utøverne må gå med munnbind og isolere seg selv så mye som mulig og unngå travle områder i ol-landsbyen. det har ifølge le monde vært en økning i antall koronatilfeller i paris-regionen siden våren. i frankrike er det ingen restriksjoner knyttet til koronaviruset, som er en rak motsetning til forrige sommer-ol i tokyo. (ntb)

  Guardiola avkrefter De Bruyne-rykter: – Kevin drar ikke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:07.46)
  manchester city-manager pep guardiola er klokkeklar på at kevin de bruyne ikke skal selges til saudi-arabia. de bruyne, som har kontrakt med manchester city ut 2025, sa forrige måned at han ikke utelukker en overgang bort fra klubben. guardiola mener imidlertid at det ikke vil skje noen store endringer i troppen før overgangsvinduet stenger 30. august. – kevin drar ikke, sier guardiola på en pressekonferans natt til tirsdag norsk tid, ifølge bbc. – jeg har vært fornøyd med troppen i mange år. jeg vet ikke hva som vil skje i markedet. hvis noen drar, kan vi snakke om det, fortsetter han. de bruyne har vært i manchester city siden 2015, og belgeren har etablert seg som en av verdens beste midtbanespillere siden den gang. natt til onsdag spiller city – med erling braut haaland og oscar bobb i troppen – sommerens første treningskamp mot skotske celtic i chapel hill i den amerikanske staten nord-carolina. 18. august starter jakten på klubbens femte strake premier league-tittel borte mot chelsea. (ntb)  Nordås tok Tromsø opp på trygg grunn – slo Strømsgodset 1-0 i Drammen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:16.32)
  lasse nordås ble matchvinner da tromsø slo strømsgodset 1-0 på bortebane. seieren gir laget et ørlite pusterom i nedrykksstriden. avgjørelsen falt like etter hvilen. tromsøværingene vant ballen dypt i banen, og jakob romsaas fant nordås i bakrom. spissen vendte bort bent sørmo og hamret inn 1-0 i nærmeste hjørne. det sørget for å ta klubben et lite steg unna nedrykksstreken. tromsø står med 17 poeng, og det gjør at det er kort vei både opp- og nedover tabellen. før resten av runden er spilt, er til en av ti klubber innenfor en margin på seks poeng. strømsgodset er øverst av dem på 7.-plass, mens sandefjord ligger sist med 13 poeng. tidligere i oppgjøret hadde godset jublet for scoring. drammenslaget spilte seg på vakkert vis ut av press og trykket tromsø bakover i banen. elias melkersen avsluttet angrepet og feiret scoringen, men etter en lang var-sjekk ble målet annullert for offside. da tok tromsø over initiativet og spilte seg til flere muligheter. først etter pause lå ballen i nettet. tromsø røk på sitt niende tap for sesongen da de måtte gi tapt i midnattssolkampen mot kfum oslo på hjemmebane forrige runde. klubben gikk inn mot sin 16. seriekamp for året ett poeng over jumboplassen. (ntb)

  Absurd rødt kort og overtidsdrama i Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:19.59)
  det endte 1-1 mellom sarpsborg 08 og brann, men henrik meister lå an til å bli den store helten på overtid for sarpsborg 08. kampen så ut til å ende målløst, men ett minutt på overtid steg spissen til på et frispark og sendte vertene i ledelsen. det var meisters femte mål på to kamper, etter at han scoret fire mål mot rosenborg forrige runde. men brann svarte umiddelbart. aune heggebø ble spilt opp i boksen og kunne enkelt sette inn utligningen for bortelaget, fire minutter på overtid. bare minutter før overtidsdrama hadde sarpsborg 08s medisinske ansvarlige fått rødt kort. han fikk først gult på vei inn på banen, før han kjeftet på dommer marius lien, og dermed fikk sitt andre gule. rett etter branns redusering fikk også sarpsborg-trener christian michelsen sitt andre gule for kvelden. begge for klaging på dommer. sarpsborg 08 skapte de største sjansene i førsteomgang, men branns keeper mathias dyngeland holdt gjestene inne i kampen med flere gode redninger. bortelaget bedret seg i andreomgang, og brann-back joachim soltvedt muligheten i femmeteren fra skrått hold, men avslutningen gikk i nettveggen. hjemmelagets daniel job var svært nære å ta tilbake ledelsen dypt inne i overtiden, men brann holdt unna. uavgjortresultatet gjør at brann befinner seg på en 2. plass, syv poeng bak bodø/glimt, mens sarpsborg 08 ligger på 8. plass.

  Formel 3: Stenshornet nummer 13 i Ungarn-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:11.16)
  martinius stenshorne (18) klatret ni plasser, men endte likevel bare på 13.-plass i formel 3-sprinten i ungarn lørdag. den norske unggutten fikk fredagens kvalifisering ødelagt av rødflagg. nordmannen var på vei mot å sette en respektabel rundetid da luke browning snurret rundt foran han og det ble vinket med det røde flagget. da var det bare 24 sekunder igjen på klokken, og stenshornet endte med en tid som kun holdt til en 22.-plass. nordmannen hadde dermed et nærmest håpløst utgangspunkt før både lørdagens sprint og søndagens hovedløp. stenshornet klatret imidlertid flere plasser i løpet av sprintløpet, men måtte likevel se seg fornøyd med en 13.-plass. før lørdagens sprint hadde ikke stenshorne kjørt et formel 3-løp siden østerrikes grand prix i slutten av juni. unggutten måtte stå over forrige f3-runde i storbritannia ettersom han er utestengt fra løpene på silverstone etter at han i april kjørte et gb3-løp på banen uten tillatelse fra det internasjonale bilsportforbundet. med helgens grand prix i ungarn gjenstår det tre vm-runder denne formel 3-sesongen, som avsluttes i italienske monza 1. september. (ntb)

  Belgias kamp mot Israel flyttes til Ungarn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:17.29)
  belgias hjemmeoppgjør mot israel 6. september skal spilles uten publikum i ungarske debrecen. årsaken er at ingen belgiske byer ville være arrangør. løsningen var ventet etter at belgias fotballforbund tidligere i uken gikk ut og sa at nasjonsligakampen ikke kunne spilles på belgisk jord. ungarske stadioner blir ofte brukt når det er behov for en nøytral bane. de israelske fotballandslagene har spilt sine hjemmekamper i ungarn siden det brøt ut krig mellom israel og hamas i fjor høst. allerede forrige måned ble nasjonalarenaen i brussel utelukket på grunn av stor risiko for demonstrasjoner. senere konkluderte andre belgiske byer på samme vis. årsaken til bekymringene i belgia er israels krigføring på gazastripen. i fjor høst ble to svenske fotballsupportere drept av en islamist i brussel før en landskamp. motivet for det angrepet var ikke antisemittisk. (ntb)  Seinen friskmeldes før OL i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:15.28)
  det kan svømmes i seinen under ol i paris, melder ordføreren i paris` kontor. elven har bestått vannkvalitetstester seks dager på rad, og det er dermed klart for olympiske øvelser i den franske hovedstadselven. det er godt nytt for ol-arrangøren, som har ventet i spenning på om de ambisiøse planene i den tidligere svært forurensede elven kunne gjennomføres. gladnyhetene kommer med et lite forbehold om at man unngår regn. ved to tilfeller i forrige uke kom det regnskyll som gjorde at e. coli-verdiene var for høye i testene, men verdiene gikk raskt ned etter regnværet. de godkjente testene kom fra alexandre iii-broen. ved tre andre testpunkter i paris var resultatene mer varierte. på onsdag demonstrerte paris-ordfører anne hidalgo at vannet var trygt å bade i, da hun tok en forfriskende dukkert i elven. skulle vannkvaliteten gå ned, vil arrangørens «plan b» være å utsette øvelsene i noen dager, eller flytte de lengre øvelsene til vaires-sur-marne, en elv øst for paris. (ntb)

  Norge møter Albania i første runde av EM-omspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:13.28)
  norges fotballkvinner klarte ikke å ta seg videre gjennom gruppespillet og må slå blant annet albania skal de ble å se i neste års em i sveits. i begge rundene spilles det ett oppgjør på bortebane, før det best seedede laget avslutter på hjemmebane. norge var seedet i trekningen. den tidligere sveitsiske landslagsspilleren sandy maendly trakk albania som norges motstander i den første runden. norge ble trukket sist i trekningen. det er et lag de norske kvinnene er soleklare favoritter mot. i forrige vm-kvalifisering mot nettopp albania slo de norske kvinnene dem 5-0 hjemme og 7-0 på bortebane. albania fra c-divisjonen i nasjonsligaen er semifinalen i omspillet for de norske kvinnene. (ntb)

  Kreuzriegler ferdig i Vålerenga – solgt til Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:11.30)
  midtstopper martin kreuzriegler (30) takker for seg i vålerenga og flytter hjem til østerrike. det skriver vålerenga på sine hjemmesider. oslo-klubben har solgt stopperen til grazer i hjembyen hans. – starten på karrieren min i vålerenga var ikke som noen av oss håpet, men siden i vinter og den nye sesongen har ting endret seg veldig. både for meg og resten av klubben. jeg reiser på et bra sted, de siste seks månedene har vært fantastiske, sa østerrikeren. kreuzriegler gjorde i august 2023 overgang fra polske widzew lodz til vålerenga, hvor han slet med spilletid forrige sesong. i år har han imidlertid etablert seg i geir bakkes backrekke. – jeg har møtt utrolig mange fine folk i vålerenga og fått mange nye venner, og det gjør at det naturligvis er vanskelig å dra. men når muligheten for å spille i grazer kom, kunne jeg ikke takke nei. det er en klubb jeg alltid har ønsket å komme til, nært familien, sa kreuzriegler. vålerenga får likevel ikke problemer på stopperplass. torsdag avslørte oslo-klubben at de hadde kjøpt midtstopper sebastian jarl fra kristiansund. (ntb)


  Schmeichel til Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:21.39)
  den danske keeperen kasper schmeichel har signert for celtic, hvor han blir gjenforent med brendan rodgers. de kjenner hverandre fra sine dager i leicester. – jeg er veldig fornøyd med å få kasper til celtic. han er en kvalitetskeeper og hans egenskaper og personlighet vil være viktig for oss, sa rodgers til celtics hjemmeside. den skotske klubben opplyser på sine nettsider at dansken har signert en ettårskontrakt. schmeichel spilte for anderlecht forrige sesong, men kontrakten gikk ut etter sesongen og ble ikke forlenget. han noterte seg for 32 kamper i belgia

  Mason Greenwood klar for Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:20.26)
  angrepsspiller mason greenwood forlater manchester united til fordel for marseille. engelskmannen har ikke spilt for den engelske klubben siden januar 2022. manchester united opplyser om overgangen i egne mediekanaler. greenwood var i lang tid regnet som et av europas største talenter, men de siste to årene har det stormet rundt den engelske spilleren. i januar 2022 ble greenwood pågrepet av politiet og mistenkt for seksuelt overgrep, vold og dødstrusler mot sin daværende ekskjæreste. manchester united-spilleren ble senere tiltalt for voldtekt og overfall, men saken endte med å bli droppet på grunn av nye opplysninger og at nøkkelvitner trakk sin forklaring. greenwood fikk ikke fortsette karrieren i manchester united, men ble i stedet leid ut til getafe forrige sesong. der scoret han ti mål og hadde seks målgivende pasninger. (ntb)

  Brasiliansk 20-åring blir lagkamerat med Haaland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:19.31)
  den brasilianske kantspilleren savinho (20) har signert en femårskontrakt med premier league-mesterne manchester city. det bekrefter klubben på sine nettsider. savinho kommer fra franske troyes, som også er en del av city football group, som administrerer de lyseblå fra manchester. – jeg er glad for å få sjansen til å jobbe under pep guardiola, en av de beste trenerne i historien, sa savinho. brasilianeren var forrige sesong på lån i spanske girona, hvor han storspilte og noterte seg for elleve mål og ti målgivende på 41 kamper. nå skal han altså servere erling braut haaland. (ntb)


  Elisabeth Terland ferdig i Brighton – klar for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.03)
  den norske landslagsprofilen elisabeth terland (23) har skrevet under for manchester united. jærbuen scoret 13 mål i den engelske superligaen forrige sesong. manchester united opplyser om overgangen i sine mediekanaler. terlands kontrakt med brighton løp ut 30. juni. i slutten av juni skrev bbc at 23-åringen var høyt oppe på de rødkleddes ønskeliste. før norges em-kvalifiseringskamper i mai og juni fortalte landslagssjef gemma grainger til ntb at terland hadde flere alternativer å velge mellom. – hun har jobbet hardt for å komme i denne posisjonen og ha flere alternativer å velge mellom. jeg har tro på at hun gjør det som er best for henne, sa grainger. valget landet til slutt på manchester united. the guardian skrev søndag at partene har kommet til enighet om en toårskontrakt. – forrige sesong viste hun virkelig hva hun kan, og tallene snakker for seg selv. vi har veldig mange spennende offensive spillere, og hun er én av dem, sa grainger til ntb i starten av juli. sist sesong ble rødtrøyene nummer fem i den engelske superligaen. klubben klarte likevel å ta sitt første trofé med seier i fa-cupen. i manchester united blir terland lagvenninne med lisa naalsund. tidligere i sommer forlot den spanske angriperen lucia garcia klubben. det samme har den engelske stjernekeeperen mary earps og kaptein katie zelem gjort. – det blir tøft å fylle tomrommet etter de spillerne. der har klubben en real jobb å gjøre for å si det sånn. mary har reddet oss ved så mange anledninger og zelem har spilt fast i alle årene hun har vært her. jeg skjønner ikke helt hvordan de skal klare å erstatte dem, men jeg håper de klarer det, sa naalsund til ntb nylig. (ntb)

  Kristoff nær seier i dramatisk massespurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:17.45)
  det var nesten for alexander kristoff, men det holdt ikke i spurten. han var nemlig balnt dem som kjempet om etappeseieren på oppløpet, men det var spurtkanonen jasper philipsen som var sterkest. uno-x-veteranen ble til slutt nummer tre. – alt i alt gjorde rasmus (tiller) og søren (wærenskjold) en god jobb for å holde meg foran. jeg fikk en fin reise inn og følte jeg hadde noe å kjempe med, sier kristoff til tv 2 etter etappen. det ble etter hvert dramatisk for et par uno-x-ryttere. først punkterte søren wærenskjold med drøye 30 kilometer igjen. kort tid etter fikk johannes kulset også trøbbel da han mistet kontrollen og veltet. da han var på sykkelen igjen var wærenskjold nære på å kjøre ned sin lagkamerat. problemene stoppet ikke der. for da uno-x-bilen som bistod kulset skulle kjøre gjennom en rundkjøring, gikk det nesten galt. bilen kjørte feil og var svært nære på å kollidere med en annen uno-x-bil som faktisk kjørte riktig. – jeg har aldri sett det før, sa sykkelekspert mads kaggestad om nestenulykken. – er det mulig? hva er det for noe? det var faktisk veldig skummelt, kommenterte tv 2s dag otto lauritzen. wærenskjold hadde få problemer med å hente inn hovedfeltet etter punkteringen. det samme gjaldt kulset. det var duket for en siste flate etappe i tour de france, der nettopp kristoff var pekt ut som uno-x sin utvalgte for den 16. etappen. forrige gang han vant i nimes var for ti år siden. fremover vil det være kupert eller fjelletapper og dermed er det på papiret ingen muligheter for etappeseire for spurterne igjen.  Opsahl klar for Brann – erstatter Heltne Nilsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. juli 2024 KL:11.10)
  sakarias opsahl gir seg i tromsø til fordel for brann. midtbanespilleren fyller tomrommet etter sivert heltne nilsen, som forlot bergensklubben forrige uke. brann bekrefter overgangen i sine mediekanaler. opsahl har inngått en avtale som varer ut 2028-sesongen. – det føles helt fantastisk. det er en nydelig by, en stor klubb og et fantastisk stadion, sier nysigneringen. opsahl erstatter heltne nilsen, som ble solgt fra brann til aberdeen sist uke. – sakarias er en spennende spiller med gode ferdigheter. han kan spille både i den dype rollen på midtbanen og som indreløper. vi håper han vil videreutvikle seg sammen med oss her i brann, og ser fram til å følge hans videre utvikling, sier branns sportslig leder per-ove ludvigsen.

  Bodø/Glimt solgte Grønbæk for rekordsum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:21.34)
  bodø/glimt er enig med ligue 1-klubben rennes om en rekordovergang for danske albert grønbæk (23). det bekrefter glimt på sine nettsider. – det er vemodig, men jeg syns det er på riktig tidspunkt, og noe jeg har ønsket selv. det er med blandede følelser at jeg reiser nå, for jeg har hatt en vanvittig god tid i glimt, sier grønbæk. onsdag erfarte både vg, nettavisen og avisa nordland overgangen. de to sistnevnte skrev at avtalen har en totalpakke på 15 millioner euro, noe som tilsvarer over 170 millioner kroner. i tillegg skal det ligge noen bonuser og en videresalgsklausul i avtalen. det gjør den til tidenes største i eliteserien. den tidligere rekorden hadde david datro fofana på 130 millioner kroner da han gikk fra molde til chelsea. glimt skriver ikke hvor mye overgangssummen er, men betegner den som «en større overgangssum». – det er en veldig fin historie. det betyr selvfølgelig mye at jeg kan gi igjen i forhold til det som bodø/glimt har gitt meg, så det setter jeg pris på, sier grønbæk. grønbæk gjorde sommeren 2022 overgang fra danske agf til bodø/glimt, hvor han har gjort braksuksess. fasiten etter 87 kamper med glimt er 30 mål og 16 målgivende pasninger. rennes endte forrige sesong på 10.-plass i ligue 1, fem poeng bak 7.-plassen som sikret spill i conferenceligaen. (ntb)

  Uno-X-rytter fullfører Tour de France med blå bart – følgerne valgte fargen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:20.31)
  magnus cort gjorde barten blå på siste hviledag i tour de france. uno-x-dansken fulgte opp en avstemning i sosiale medier. fargingen kom som en konsekvens av at corts konto på instagram før helgen nådde 200.000 følgere. han lovet tidligere i år å farge barten hvis han kom opp i et slikt antall. mandag la proffsyklisten ut en instagram-story av den blå barten. det var opp til følgerne å avgjøre om ansiktshåret på overleppa skulle bli gul, rød eller blå. selv hadde cort lagt ut et klart råd: «hjelp meg å gjøre kjæresten min glad og stem for gul», skrev 31-åringen fredag. underveis i årets tour de france analyserer dansken alle hotellrom han og uno-x-laget bor på. i forrige uke slaktet cort et rom han delte med alexander kristoff. det hadde mugg på veggene og ellers dårlige forhold. cort sluttet seg til uno-x foran årets sesong. (ntb)

  Ruud ned én plass på ATP-rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:07.32)
  alex de minaurs imponerende spill i wimbledon har vippet casper ruud fra 8.- til 9.-plass på atp-rankingen. for holger rune fortsetter nedturen. det kommer fram av den ferske oppdateringen mandag. blant de fem fremste er det ingen endringer, og jannik sinner er fortsatt klar verdensener tross kvartfinaletap i wimbledon. bak italieneren følger novak djokovic, mens wimbledon-vinner carlos alcaraz blir værende på sin 3.-plass. spanjolen hadde ikke mulighet til å øke sin poengsum i den engelske hovedstaden. bak alexander zverev (5) og daniil medvedev (6) har de minaur gjort et solid byks fra 9.- til 6.-plass. hubert hurkacz beholder sin posisjon som verdenssjuer, mens andrej rublev faller to plasser og er nummer åtte. de minaurs klatring gjør at ruud faller én plass. opp til rublev skiller det imidlertid bare 40 poeng. ruuds beste posisjon på atp-rankingen hadde han tilbake i september 2022. da lå han på annenplass etter us open. for danske runes del ser nedturen enn så lenge ikke ut til å stoppe. 21-åringen er nummer 17 på atp-rankingen. det er runes svakeste plassering siden oktober 2022. i september i fjor var dansken helt oppe på en 5.-plass. 21-åringens forrige tittel kom i münchen (atp250) for 15 måneder siden. denne uken skal ruud i aksjon i svenske båstad. der skal han i tillegg til å spille singleturneringen også konkurrere i tospann med rafael nadal. (ntb)

  Southgate overrasker i lagoppstillingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. juli 2024 KL:19.09)
  startoppstillingen er klar fra spanjolene, og det er ingen store overraskelser. dani carvajal er tilbake i lagoppstillingen sammen med robin le normand. begge var suspendert mot frankrike. slik starter spania mot england: unai simon – dani carvajal, robin le normand, aymeric laporte, marc cucurella – rodri, fabián ruiz – lamine yamal, dani olmo, nico williams – álvaro morata. luke shaw starter for england for første gang siden 19. juni 2023. forrige gang engelskmannen startet for manchester united var 18. februar. slik starter england: jordan pickford – kyle walker, marc guéhi, john stones, luke shaw – kobbie mainoo, declan rice – bukayo saka, jude bellingham, phil foden – harry kane.

  Stopperveteran forlenget med Manchester United: – Et privilegium

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:16.51)
  jonny evans har signert en ny kontrakt med manchester united som strekker seg til juni 2025. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er glad for å ha forlenget kontrakten min i manchester united for en sesong til. å spille for denne flotte klubben og føle støtten fra våre utrolige fans er alltid et privilegium, sier evans. 36-åringen gjorde forrige sesong comeback i manchester etter åtte år borte fra klubben. i mellomtiden hadde stopperen spilt for west bromwich og leicester. evans skulle i utgangspunktet bare trene med united forrige sommer, men grunnet en lang skadeliste, ble han til slutt signert som en kriseløsning i forsvaret. evans fikk likevel 30 kamper forrige sesong. – å returnere til klubben forrige sesong var en ære, sier evans og trekker fram fa cup-gullet som sesongens høydepunkt. (ntb)

  Fiskerstrand klar for italiensk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:10.19)
  landslagskeeper cecilie fiskerstrand er klar for serie a-klubben fiorentina. det viser norges fotballforbunds egne overgangssider. serie a blir ikke 28-åringens første utenlandsopphold. i januar 2020 signerte hun for brighton i den engelske toppdivisjonen. men etter lite spilletid, vendt hun tilbake til norge og signerte for lsk i juni 2021. fiorentina endte på en 3. plass i den italienske ligaen forrige sesong.  Tre nye utøvere klare for Paralympics

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:10.28)
  skytterne amanda dybendal og martin sørlie-rogne fikk torsdag billett til paralympics i paris. det samme gjorde syklisten suzanna tangen. dybendal (aasa), sørlie-rogne (kisen) og tangen (grenland) utgjør det nest siste uttaket til paralekene i den franske hovedstaden, opplyser olympiatoppen. 16 utøvere har hittil fått paralympics-ja. troppen fullføres i slutten av måneden. aida dahlen (bordtennis), salum ageze kashafali (friidrett) og birgit skarstein (roing) er blant dem som skal kjempe om edelt metall i august. olympiatoppen gjorde forrige uke det siste uttaket til ol i paris. dit skal til sammen 109 utøvere. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »