Hovedsiden

Liten annonse



  Peugeots spesielle presidentbiler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:10.38)
  den franske presidenten kan selvsagt ikke fraktes i en helt vanlig bil, og peugeot lager mer enn gjerne biler for landets sjef. en presidentbil har litt av en oppgave. de skal representere, de skal kommunisere og ikke minst skal de beskytte. over i frankrike har peugeot, en av de tre store masseprodusentene i landet sammen […] innlegget peugeots spesielle presidentbiler dukket først opp på bil24.no.

  Imponerte i turnøvelse – var nære en EM-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:20.21)
  maria tronrud imponerte på bommen i kvalifiseringen til em-finalen og fikk høye karakterer i sitt forsøk. men da den siste gruppene skulle konkurrere ble poengene til tronrud slått, og finalen røk for 20-åringen. tronrud var plassert på 5. plass før den siste kvalifiseringspuljen konkurrerte, med sterke nasjoner som italia, storbritannia og frankrike, kun de 8 beste gikk videre til finalen. – det er veldig kult. jeg var veldig fornøyd med scoren jeg fikk. det kunne gått mye verre, men jeg gjorde mitt beste, sier maria tronrud. de norske jentene viste seg frem i den tredje puljen. der leverte tronrud en oppvisning som holdt til 11.366 i score. – det er en høy karakter. det er vi veldig fornøyd med. hun fikk 5.1 i vanskelighetsgrad og 7.8 i e-karakter. det her er skikkelig kult for maria, sa nrks ekspertkommentator sofie bråten. tronruds resultat holdt ikke til en em-finale. hun endte til slutt på 15. plass i bom.



  sánchez fortsetter karrieren i frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:08.06)
  Alexis Sánchez har bestått den medisinske testen i Olympique de Marseille og er enig med klubben om en overgang. Det bekrefter Olympique de Marseille på sin nettside. Sánchez kommer gratis fra italienske Inter etter at kontrakten hans gikk ut etter forrige sesong. 33-åringen har spilt for den italienske storklubben siden 2019. Chileneren har hatt en imponerende spillerkarriere. hvor han også har spilt for klubber som Cobreloa, Udinese, Barcelona, Arsenal og Manchester United. (NTB)









  Piastri-kaos i formel 1
  frankrike | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: historisk tørke i frankrike | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:20.32)
  formel 1-laget alpine offentleggjorde tysdag at dei har signert oscar piastri for neste år. piastri nektar for det og seier at han ikkje skal køyre for alpine. det skriv han på twitter. – eg har ikkje signert kontrakt med alpine for 2023 og skal ikkje køyre for dei neste år, skriv piastri. meldinga kjem etter at alpine på sin twitter-konto offentleggjorde at ungguten blir lagets nye fører når fernando alonso forsvinn til aston martin. piastri har vore ein del av alpines juniorprogram sidan 2020 og er i årets formel 1-sesong reserve for både alpine og mclaren. ifølge the race meiner mclaren å ha rett på piastri neste år. i løpet av sesongen har han testa f1-biler på ulike baner rundt om i verda, og det var venta at han skulle få debutere som formel 1-fører under treninga til frankrikes grand prix. det blei utsett. 21-åringen debuterte i formel 2 førre sesong og vann samanlagt i første forsøk. han samla elleve pallplassar, der seks var sigrar. han vann også formel 3-samandraget året før.



  Avviser rykter om å flytte VM
  frankrike | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: historisk tørke i frankrike | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:07.00)
  både fifa og det australske fotballforbundet avviser meldingane om at det skal vere aktuelt å flytte neste års fotball-vm for kvinner til fleire månader seinare på året, skriv sydney morning herald. det var den franske sportsavisa l`equipe som torsdag skreiv om tankane om flyttinga. årsaka skal vere at den europeiske tv-interessa for meisterskapet er langt mindre enn venta, mindre enn ved vm i frankrike i 2019. ei av årsakene skal vere at august er i den vanlegaste ferietida for mange europeiske land. derfor skal fifa ha vore i kontakt med fleire europeiske fotballforbund for å diskutere ei flytting, skriv den franske avisa. vm i austrlia og new zealand skal etter planen gå frå 20. juli til 20. august, som er vinterstid i dei to landa. ei flytting til seinare på året vil derfor gi lengre dagar og betre sjansar til å utnytte dagslyset, er eitt av argumenta. - men flytting er uaktuelt. vm skal ha avspark i juli 2023, skriv football australia til nyheitsbyrået afp. det er det første kvinne-vm med 32 lag. kampane vil gå tidleg om morgonen og på føremiddagen i europa.








  Cecilie Uttrup Ludwig fortsatte den danske Tour de France-festen
  frankrike | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: historisk tørke i frankrike | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:16.40)
  cecilie uttrup ludwig spurtslo marianne vos på den 3. etappen av tour de france fra reims til épernay og fortsatte den danske herjingen i frankrike. etter 118 kilometer med et samlet hovedfelt sprakk det fullstendig opp den tredjekategoriserte signingen côte de mutigny 16 kilometer fra mål. en gruppe på sju ryttere kom seg først over toppen, men de ble raskt redusert til fem da cecilie uttrup ludwig og juliette labous gikk i bakken. tetgruppen ble tatt igjen av en gruppe på seks ryttere seks kilometer fra mål, hvor blant andre marinna vos i den gule ledertrøyen var med. opp den siste stigningen til mont bernon ble det en skikkelig spurt om bonussekundene, hvor den store favoritten til å vinne hele tour de france, annemiek van vleuten, falt av tetgruppen. elisa longo borghini vant sprinten om de tre bonussekundene. van vleuten kjempet seg opp til tetgruppen igjen, men var sjanseløs i spurten.





  Ny smell for Hauger: – Er du seriøs?
  frankrike | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: historisk tørke i frankrike | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:10.56)
  formel 2-fører dennis hauger møtte på problemer fra start på paul ricard-banen i frankrike, og endte til slutt som nummer 16. konkurrent marcus amstrong ble påkjørt bakfra av david beckmann, og fikk snurr på bilen. det gikk utover hauger, som krasjet i ham og ødela frontvingen. – er du seriøs? sa hauger fulgt av noen sensurerte ord over radioen. i depoet slet teknikerne med å få den gamle vingen av, men han kom seg etter hvert tilbake på banen og kunne fortsette løpet. da sikkerhetsbilen gikk inn avanserte hauger raskt til 14.-plass, men etter ti runder gikk han inn i depotstoppet for å skifte dekk og ble slynget bak i feltet igjen. kun fem runder senere hadde han tatt seg opp til 13.-plass, men han greide ikke avansere ytterligere. på tampen var håpet om poeng ute og nordmannen skiftet dermed dekk igjen for å få noen gode siste runder. – han har vært i depoet tre ganger. det har gått fra vondt til verre denne helgen her, dessverre, oppsummerer ekspert atle gulbrandsen. hauger slet, skal vi tro hovedpersonen selv. – det var tungt etter skaden. jeg følte jeg hadde skader på bilen, og sleit generelt etter det, sier hauger til viaplay. japanske ayumu iwasa vant løpet foran theo pourchaire og frederik vesti.






  Motorproblemer i kvalifiseringen for Dennis Hauger
  frankrike | Skrevet av NRK - Urix' title='Les mer detaljer om artikkelen: historisk tørke i frankrike | Skrevet av NRK - Urix'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. juli 2022 KL:19.05)
  formel 2-fører dennis hauger måtte gi seg underveis i kvalifiseringen foran vm-runden i frankrike med problemer med bilen. han ble til slutt nummer 18 i kvalifiseringen. med sju minutter igjen av kvalifiseringen viste tv-bildene at nordmannen svingte av veien og stoppet bilen. tydelig var det problemer med bilen som stoppet prema-føreren. da lå han på 13.-plass. det gir nordmannen en stor jobb resten av helgen. det skal som vanlig kjøres både sprintløp og hovedløp på banen vest for marseille. sprintløpet kjøres lørdag ettermiddag, før hovedløpet går av stabelen søndag formiddag. aurskog-gutten kan vise til to seirer i en sesong som også har budt på mye motgang. de siste ukene har han og prema-laget trøblet med å få skikkelig fart på bilen. det har gitt en rekke svake plasseringer. hauger har spesielt slitt i kvalifiseringene, og fredag var intet unntak. han fikk en opptur da han for snart to uker siden kjørte seg opp fra 15.- til 4.-plass i hovedløpet i spielberg i østerrike. i vm-sammendraget ligger hauger på 7.-plass med 67 poeng etter 16 av 28 løp. felipe drugovich fra brasil topper med 154 poeng.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »