Hovedsiden

Liten annonse
  Ruud klar for semifinale i storturnering – møter Djokovic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:20.42)
  casper ruud er klar for semifinalen i storturneringen monte-carlo masters. nordmannen slo ugo humbert 6-3, 4-6, 6–1 i kvartfinalen. turneringen er sesongens første masters 1000-turnering på grus for sesongen, og markerer for alvor starten på grussesongen. ruud vant det første settet enkelt 6–3 og så ut til å ha full kontroll også i det andre settet etter å ha gått opp i en tidlig 2-0-ledelse. men så kom feilene på rekke og rad fra ruud, mens humbert vartet opp med godt spill. to servebrudd fra franskmannen senere var ruud dermed bakpå og humbert vant settet 6–4. i det tredje settet viste ruud seg igjen fra sin beste side. nordmannen sikret seg et tidlig servebrudd det blir sjette gang ruud møter verdensener djokovic. serberen har vunnet alle de fem tidligere kampene mot ruud, og uten å tape et eneste sett. det er andre gang ruud tar seg til semifinalen i monte-carlo. han var også i semifinalen i storturneringen i 2021.

  Ruud satt ut av motstander: – En fenomenal ung spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:08.53)
  casper ruud har vist gode takter så langt i år. lørdag avanserte han til 3. runde i miami open etter seier mot den franske 19-åringen luca van assche. ruud fikk hard kamp av den 80-rangerte franskmannen, men avanserte i turneringen med settsifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-1. – han er en fenomenal ung spiller. det overrasket meg hvor god han er. han har alle slagene, og han kommer til å være farlig i mange år, sa ruud om sin motstander i seiersintervjuet. i neste runde møter han spanske alejandro davidovich fokina, som han har tapt for i deres to siste møter. fokina slo lørdag kineseren shang juncheng i strake sett. (ntb)

  Hauger i storform - på tredje i Melbourne-sprinten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:08.38)
  dennis hauger (21) ble nummer 3 i lørdagens sprintløp i formel 2 i melbourne. franskmannen isack hadjar vant og tsjekkeren roman staněk tok andreplassen. resultatet kom dagen etter at aurskog-gutten vant kvalifiseringen på den australske banen. hauger kjørte sprinten fra en 10.-plass i startfeltet. det gjorde han fordi rekkefølgen på de ti beste fra kvaliken snus på hodet i formel 2-sprintene. i søndagens hovedløp plasserer er han i beste startspor. for første gang får hauger pole position som f2-fører. (ntb)


  Italiener nær ved å kollapse i Miami – trengte medisinsk assistanse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:12.41)
  den italienske tennisprofilen matteo berrettini fikk trøbbel da han møtte andy murray i miami open. i det andre settet gikk det tilsynelatende nesten galt. etter halvannen time spill, på stillingen 5-2 til murray, var berrettini nær ved å ramle rett i bakken da han skulle serve. 27-åringen kom seg imidlertid til hektene, men så svært preget ut. deretter fikk han nødvendig assistanse fra medisinsk personell, som etter hvert ga grønt lys til at italieneren kunne fortsette. murray snudde senere kampen fra 0-1 til 2-1, og den tidligere verdenseneren er dermed videre til 2. runde. tidligere har varme temperaturer skapt store problemer i miami, men den skal ifølge nyhetsbyrået afp ikke ha vært høyere enn 25 grader da berrettini og murray møttes natt til torsdag norsk tid. ruud skal også i aksjon i masters-turneringen. han møter franskmannen luca van assche i en kamp som trolig spilles fredag. (ntb)

  Konow med sammenlagtseier i verdencupen i telemark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:22.01)
  kaja bjørnstad konow tok sammenlagtseieren i øvelsen klassisk distanse i verdenscupen i telemark mandag. det var konows første sammenlagtseier i verdenscupen. den norske profilen tok annenplassen i mandagens avslutningsrenn i franske pra loup. det holdt til å ta verdenscupkula hjem til norge. konow vant med 30 poeng ned til franske augustine carliez, og hadde 76 poeng til en annen fransk løper, laly chaucheprat, på tredjeplassen. gøril strøm eriksen sørget for en god norsk dag mandag med tredjeplass i avslutningsrennet. på herresiden er trym nygaard løken tilbake for fullt i verdenscupen. han tok seieren i herrenes renn og var 1,9 sekunder foran franskmannen elie nabot. jacob alveberg kjørte inn til femteplass. (ntb)

  Overtidsseier sendte Chelsea til semifinale i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:15.52)
  chelsea fikk tøff kamp av leicester i kvartfinalen av fa-cupen i london søndag. to scoringer dypt inne i overtiden sørget likevel for avansement. avgjørelsen falt to minutter ut i tilleggstiden da carney chukwuemeka spilte vegg med cole palmer før han bredsidet inn 3-2-scoringen. like etterpå økte noni madueke ledelsen til 4-2 på vakkert vis. før det hadde chelsea gjort det unødvendig spennende for seg selv etter en god start. litt over tolv minutter var spilt da nicolas jackson driblet seg inn i feltet og fant marc cucurella med et flatt innlegg. backen var umarkert på bakerste stolpe og kunne enkelt plassere ballen i det åpne målet. raheem sterling bommet så på straffe, men gjorde opp for seg like etter da han serverte cole palmer foran mål i forkant av 2-0-målet. chelsea styrte komfortabelt mot semifinale, men axel disasi skapte ny spenning etter sidebyttet da han leverte en kandidat til årets selvmål. franskmannen var under press da han skulle spille en pasning til egen keeper. pasningsforsøket var ikke i nærheten av å finne robert sánchez og fløy isteden i eget mål. like etter timen spilt kom også utligningen. stephy mavididi driblet seg gjennom chelsea-forsvaret og curlet ballen inn i det lengste hjørnet til 2-2. leicesters callum doyle ble sendt av banen like etterpå, og chelsea utnyttet fordelen med å finne veien til nettmaskene for tredje og fjerde gang i kampen. (ntb)

  Casper Ruud videre i Indian Wells

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:06.04)
  casper ruud spilte seg videre i indian wells-turneringen i california med seier i 3.-rundekampen mot franskmannen arthur fils mandag. kampen varte i bare én time og 15 minutter og ruud var selv fornøyd med seieren. – det var mye som gikk min vei, spesielt i starten, og jeg prøvde bare å bygge på det. jeg så meg aldri tilbake og er veldig fornøyd, sa ruud i et intervju etter kampen. oppgjøret endte med sifrene 6-2, 6-4 i nordmannens favør. ruud er dermed klar for 4. runde i storturneringen på hardcourt i usa. også i neste runde er det fransk motstand som venter ruud. da er det 37-åringen gaël monfils som står på andre siden av nettet. indian wells-turneringen i california i usa samler flere av verdens beste tennisspillere. den aller beste, verdensener novak djokovic, ble natt til tirsdag slått ut av turneringen. serberen tapte mot italienske luca nardi. (ntb)


  Fra 17.-plass til seier for Thingnes Bø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:19.23)
  johannes thingnes bø revansjerte seg for lørdagens skuffende sprint, gikk seg opp fra 17.-plass til seier på jaktstarten i soldier hollow. verdenscuplederen hadde bare én bom, men det var på sisterunden han tok det i kamp mot émilien jacquelin. franskmannen var sluttkjørt, og klarte heller ikke å stå imot tarjei bø, som gikk i mål seks sekunder bak lillebroren. jacquelin ble nummer tre, mens sturla holm lægreid tok fjerdeplassen. endre strømsheim ble nummer 10. johan-olav botn, som ble nummer tre på sprinten, fikk trøbbel fra start, og endte med fem bom og en 10.-plass. vetle sjåstad christiansen ble nummer 12, johannes dale-skjevdal tok 15.-plassen, mens vebjørn sørum fikk en tung dag i høyden og ble nummer 29.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »