Hovedsiden

Liten annonse
  Hoelgaard vant i mestertrøya

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:17.30)
  markus hoelgaard spurtet fra jimmy janssens like før mål og sikret etappeseieren på den tredje etappen av sykkelrittet tour de wallonie. det ar hoelgaards første seier etter at han vant nm-tittelen for en måned siden. seieren er også 29-åringens første proffseier utenfor norge. hoelgaard var i utgangspunktet blant uno-x-lagets antatt sterkeste kort for en god sammenlagtplassering, men har hatt flere uhell. på den første etappen falt han 1,1 kilometer før mål, og på den andre tapte han over to minutter etter å ha havnet bak en velt. både lagkameraten fredrik dversnes og team visma-rytteren per strand hagenes kom inn med et redusert hovedfelt, 43 sekunder bak hoelgaard.

  Sarpsborg snappet unggutt fra Start

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:09.24)
  jesper gregersen (19) forlater start og blir sarpsborg-spiller på en kontrakt som varer ut 2028-sesongen. sarpsborg skriver at klubben kom best ut av en dragkamp med lokalrivalen fredrikstad. – det ble et ganske enkelt valg. sarpsborg spiller en veldig gøy og offensiv fotball. det er noe en fotballspiller setter pris på. jeg ser veldig fram til å komme inn i gruppa og spille for dette laget, sier gregersen. 19-åringen omtales som en anvendelig spiller som kan bekle rollen som både midtbanespiller og midtstopper. gregersen fikk 42 kamper og gjorde to mål for starts førstelag. (ntb)


  Bøtelegger KFUM – men blir ikke kastet ut av cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.49)
  eliteserieklubben kfum oslo spilte med en suspendert spiller i cupkampen mot sogndal, men blir likevel ikke kastet ut av cupen. det var ikke før seieren mot lysekloster at regelbruddet ble avdekket. da sendte 2.-divisjonsklubben inn protest til norges fotballforbund med påstand om at sogndal skulle tilkjennes seieren mot kfum, og at lysekloster og sogndal skulle møte hverandre på nytt i 4. runde. i mai besluttet doms- og sanksjonsutvalget å avvise protesten, men nffs påtalenemnd har imidlertid behandlet saken på nytt. i innstillingen mente de at kfum burde bli kastet ut av cupen. doms- og sanksjonsutvalget kom til en annen konklusjon og har besluttet at kfum får en bot på 100.000 kroner. tidligere i juli sa kfums daglige leder til vg at de forventet å spille cupkamp i oktober. i kvartfinalen venter stabæk for hovedstadslaget. går de seirende ut derfra, møter de vinnerne av oppgjøret mellom vålerenga og fredrikstad. (ntb)

  drømmestart for ny fredrikstad-trener - stray molde sikret første seier siden mai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:18.52)
  i sin første kamp som midlertidig hovedtrener for fredrikstad, kunne andreas hagen juble for tre poeng etter eliteseriekampen mot hamkam søndag. ffk snuser med det på tredje- og fjerdeplassen på tabellen, hvor molde og viking befinner seg. det var få sjanser i første omgang på briskeby stadion på hamar. gjestene ymtet frampå før pause, hvor maï traoré forsøkte seg på to avslutninger. få minutter ut i andre omgang kom hamkam til en stor mulighet, men niklas ødegård skøyt ballen inn i fredrikstads sisteskanse jonathan fischer. fem minutter senere prøvde kanadiske patrick metcalfe å finne hamkams nettmasker, men den gang ei. så satt det for bortelaget. stian stray molde breisida fredrikstad i ledelsen etter hjørnespark, en drøy time inn i kampen. ffk vinner 1-0, i deres første kamp uten suksesstreneren mikkjal thomassen, som har dratt til svenske aik. det er fredrikstads første seier siden 20. mai.


  tromsø leier inn keeper fra fredrikstad etter haugaard-skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:10.44)
  tromsø har sett etter en keeperløsning etter at jakob haugaard skadet seg sist helg. nå henter klubben inn håvar grøntvedt jenssen på lån fra fredrikstad. tromsø bekrefter lånet av den 28 år gamle keeperen i sine mediekanaler. – da keeper jakob haugaard måtte ut med skade i kampen mellom tromsø og kfum, ble vi nødt til å se oss etter erstatter til keeperteamet, sier tils sportssjef lars petter kræmer-andressen. haugaard måtte byttes ut tidlig i «midnattssolkampen» mot kfum sist helg og må belage seg på en periode uten spill. ifølge itromsø kommer keeperen til å være ute i minst tre uker til og går trolig glipp av fem kamper til sammen, i både eliteserien og kvalifiseringen til conferenceligaen.


  suksesstrener mikkjal thomassen forlater fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.14)
  mikkjal thomassen (48) forlater fredrikstad midt i sesongen. han er på vei til ny klubb. det melder ffk. spillerne fikk beskjed om avgangen mandag formiddag. thomasen ble hentet til fredrikstad i november 2022. mannen fra færøyene fikk skikk på klubben og ledet den i fjor opp til eliteserien som vinner av 1. divisjon. med det var ffk tilbake på øverste nivå siden 2012. laget har overrasket i comebacket og ligger på en sterk 5.-plass med 23 poeng fra 14 kamper. (ntb)

  fredrikstad må gli slipp på suksesstrener mikkjal thomassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.14)
  mikkjal thomassen (48) forlater fredrikstad midt i sesongen. han er på vei til ny klubb. det melder ffk. spillerne fikk beskjed om avgangen mandag formiddag. thomasen ble hentet til fredrikstad i november 2022. mannen fra færøyene fikk skikk på klubben og ledet den i fjor opp til eliteserien som vinner av 1. divisjon. med det var ffk tilbake på øverste nivå siden 2012. laget har overrasket i comebacket og ligger på en sterk 5.-plass med 23 poeng fra 14 kamper. (ntb)

  Molde grep ikke muligheten - kunne pustet Glimt i nakken
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:19.00)
  molde kunne krympet avstanden til serieleder bodø/glimt til kun 3 poeng med seier over fredrikstad. det klarte de ikke etter at kampen endte 0-0. begge lag hadde store sjanser til å avgjøre. etter 52 minutter brente emil breivik en stor mulighet etter at keeper hadde gitt retur. fredrikstads største mulighet kom etter 70 minutter, da oscar agas forsøk fra sju meter ble blokkert i siste liten. – totalt sett så er det vel et rettferdig resultat, sa molde-trener erling moe til tv2 etter kampen. hamkams avgjørende scoring kom på vakkert vis i 2-1-seieren over odd. etter 62 minutter fikk tore sørås drømmetreff fra omtrent 25 meter. hamkam tok med det en meget sterk borteseier og står med 10 poeng på de siste fire kampene. viking slo kristiansund komfortabelt 2-0. også denne kampen leverte en meget pen scoring. etter 66 minutter dro sander svendsen frem et kremmerhus fra distanse. skuddet gikk via nærmeste stolpe og i mål. det betyr at viking foreløpig tar 3.-plassen fra brann, som spiller senere i kveld. lillestrøm vant 3-1 over strømsgodset. det gjør at begge lagene nå står med 19 poeng på en 6.- og 7. plass. marius lundemo satte inn lillestrøms siste mål etter et pent skudd fra like utenfor 16-meteren. kampens tre andre scoringer kom i første omgang. eliteserierunden kl. 17: fredrikstad - molde 0-0 lillestrøm - strømsgodset 3-1 odd - hamkam 1-2 viking - kristiansund 2-0 sandefjord - bodø/glimt 2-1

  Kristiansund vant «hjemme» på Moldes hjemmebane: Feiret med stikk til rivalen
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:21.01)
  det manglet ikke på syndebukker da fredrikstad rotet det til og tapte 1-3 borte mot kristiansund i eliteserien mandag kveld. et voldsomt uvær herjet såpass med banen på nordmøre stadion at det ikke kan spilles eliteseriekamper der i sommer. derfor ble mandagens oppgjør spilt på moldes bane. kampen ble fartsfylt og inneholdt rødt kort, selvmål og to straffer. morten bjørlo sendte fredrikstad i ledelsen etter ni minutter, før ruben alte utlignet med et prosjektil i krysset fem minutter senere. bjørlo ble imidlertid også synderen da han ble sendt i dusjen for en strake knotter i leggen på sebastian jarl før 20 minutter var spilt. på tampen av første omgang fullførte oskar sivertsen snuoperasjonen med en straffe, før maï traoré fastsatte resultatet med et selvmål i andre omgang. dermed tapte fredrikstad også dyrebare poeng i medaljekampen. østfoldingene ligger som nummer fem, tre poeng bak viking og to poeng bak molde på henholdsvis 4.- og 3.-plass. kbk tok på sin side et byks oppover den svert jevne tabellen og ligger nå på 7.-plass. etter kampen feiret kbks målscorer sivertsen med å sette et kristiansund-flagg i midtsirkelen på moldes hjemmebane. (ntb)
  Bergets måldobbel ga Sarpsborg-seier – Tromsø og HamKam endte målløst
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.17)
  sarpsborg snudde til 2–1 borte mot haugesund i en kamp der vertene fikk en spiller utvist og spilte med kun ni mann mot slutten. i løpet av første omgang pådro hjemmelagets liseth seg to gule kort og ble utvist like før pause. to ganger kom han for hardt inn i svenske aimar sher. tross undertallet kunne mathias dahl sende hjemmelaget i ledelsen etter 67 minutter. sarpsborg fikk etter hvert utnyttet fordelen av å ha en mann mer. innbytter jo inge berget pirket inn utligningen drøyt ti minutter før full tid. haugesunds claus niyukuri måtte ut med skade på tampen, men da hadde hjemmelaget brukt opp alle byttene sine og måtte klare seg med ni mann. det unyttet berget da han scoret vinnermålet seks minutter på overtid. i kampen mellom hamkam og tromsø endte det målløst. 22 minutter ut i kampen stanget nordås ballen i mål etter et innlegg, men tromsø-spissen ble avvinket for offside. etter pause ble et rødt kort til fredrik sjølstad den store begivenheten. kamma-stopperen var siste hinder for nordås, som ble holdt igjen. dommer rohit saggi lot situasjonen passere, men etter en var-sjekk vurderte han episoden annerledes og delte ut et rødt kort. (ntb)
  Kontroversiell straffe sikret HamKam-seier: – Billig
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:21.06)
  et «billig» straffespark sikret 2-1-seier for hamkam borte mot sandefjord i eliteserien torsdag kveld. dermed klatret «kameratene» opp på 9.-plass på tabellen. sandefjord er på sin side tabelljumbo. hamkam fikk en drømmestart på kampen da tidligere sandefjord-spiller vidar ari jónsson fikset ledelse etter bare ni minutter. scoringen kom etter mye klabb og bakk i feltet på et frispark. ballen endte til slutt hos jónsson, som bredsidet gjestene i ledelsen. snaue 20 minutter senere ble vondt til verre for sandefjord da fredrik pedersen måtte av med en skade etter en smell fra henrik udahl. vertene kunne likevel gå til pause på uavgjort etter at filip ottosson banket ballen i krysset fra utenfor 16-meteren, fem minutter før hvilen. halvveis inn i andre omgang havnet riktignok sandefjord under igjen etter en kontroversiell straffe. christopher cheng og udahl var i en skulder mot skulder-duell, hvor sistnevnte gikk i bakken. spissen gikk selv fram og sendte gjestene i ledelsen igjen. – den er soft. det var et billig straffespark, konkluderte tv 2- kommentator amund lutnæs. hjemmesupportene ble heller ikke noe mer fornøyd på dommer sivert øksnes amland da cheng ble tatt inni 16-meteren, og spillet ble vinket videre. en var-sjekk viste riktignok at marcus sandberg var først på ball.

  ny skade for molde-spiss fredrik gulbrandsen
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:14.45)
  molde-profilen fredrik gulbrandsen (31) har pådratt seg nok en skade og kan miste flere eliteseriekamper, melder romsdals budstikke. – fredrik fikk en skade på trening tidligere i uka. vi ser for oss at han er ute en stund, men vi jobber fortsatt med å avklare omfanget av skaden. det er foreløpig uavklart, sier molde-lege martin engeland til avisen. gulbrandsen ble skadet i årets første seriekamp og gikk deretter glipp av fire eliteseriekamper. senere har han vært på banen i sju serie- og tre cupkamper, før han igjen blir nødt til å ta en pause. – jeg synes synd på fredrik. det er tungt for ham. selvsagt er det tungt for oss også, siden vi mister en veldig god og viktig spiller for oss igjen, sier molde-trener erling moe til rb. molde spiller fredag sin første kamp etter sommerpausen borte mot tromsø. veton berisha trente heller ikke med resten av laget torsdag, og det betyr at laget stiller uten to av sine spisser i tromsø. (ntb)  Rosseli Olsen ferdig i Frölunda etter 13 sesonger – usikker på framtiden
  fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: mikkjal thomassen ferdig som trener i fredrikstad | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:11.47)
  mats rosseli olsen (33) får ikke forlenget kontrakten med frölunda i shl. nordmannen er fortsatt ute med en potensielt karrieretruende hodeskade. rosseli olsen pådro seg en alvorlig hjernerystelse 26. mars i fjor og har ennå ikke kommet seg tilbake i spill. frölunda velger dermed ikke å forlenge nordmannens kontrakt. det bekrefter klubben på sitt nettsted. tv 2 omtalte saken først blant norske medier. – med tanke på «rosses» status, og at han sitter på en utgående kontrakt, behøver vi som klubb å gå videre. mats har det ikke bra, og en fantastisk reise tar slutt. det er vemodig, sier frölundas sportssjef fredrik sjöström. i løpet av 13 sesonger hjalp rosseli olsen laget fra göteborg til blant annet to sm-gull (2016 og 2019), samt fire chl-titler (2016, 2017, 2019 og 2020). oslo-gutten går en uviss framtid i møte. – framtiden er, som jeg har fortalt om tidligere, ikke så lett å vite noe om, bortsett fra at det ikke blir spill i frölunda. jeg får ta plass på tribunen og heie på laget derfra i stedet. det er det eneste jeg vet sikkert akkurat nå, sier 33-åringen til klubbens nettsted. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »