Hovedsiden

Liten annonse

  Newcastle slapp unna Milan-kanonade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:20.41)
  ac milan var det klart beste laget hjemme på san siro da de innledet årets mesterliga mot newcastle tirsdag kveld. særlig i førte omgang skapte italienerne mye. den offisielle kampstatistikken viser 25-6 i avslutninger og 8-1 i avslutninger på mål. newcastles eneste skudd på mål kom først fire minutter på overtid. men nick pope i newcastle-målet hadde en meget bra kveld på jobben, og dermed endte kampen 0-0. det betyr at samuel chukwueze (bildet) og hans medpspilelre måtte rive seg i håret av frustrasjon, mens newcastle fikk med seg et viktig bortepoeng i det som er omtalt som «dødens gruppe». de to øvrige lagene i gruppe f er nemlig paris saint-germaine og borussia dortmund.

  Storavis: Tre PSG-salg til Qatar granskes av Uefa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:07.22)
  ifølge den franske avisen l`equipe gransker det europeiske fotballforbundet (uefa) qatar-overgangene til julian draxler, marco verratti og abdou diallo. bakgrunnen er at paris saint-germains eierskap kommer fra qatar. dersom det viser seg at koblingen mellom kjøpende og selgende klubb er for tett, inkluderes ikke pengene i regnestykket til financial fair play (ffp). tv 2 omtalte saken først. ifølge det anerkjente overgangsnettstedet transfermarkt har den franske storklubben tjent 69 millioner euro på de tre aktuelle overgangene. (ntb)


  PSG-stjerne klar for klubb i Qatar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.39)
  den tyske landslagsspilleren julian draxler forlater franske paris saint-germain til fordel for klubben al-ahli i qatar. psg opplyser i sine kanaler at overgangen er permanent. draxler har en fortid i schalke 04 og wolfsburg. i januar 2017 signerte midtbanespilleren for paris saint-germain. i den franske klubben endte han på 26 mål og 41 assists på 198 opptredener. draxler, som vant vm med tyskland i 2014, kan også skryte av totalt 58 landskamper og sju mål. (ntb)
  Portugal vant 9–0 (!) i kvalikkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:22.46)
  cristiano ronaldo-erstatter gonçalo ramos og manchester united-kaptein bruno fernandes gikk foran da portugal slo luxembourg 9–0 i em-kvalifiseringen mandag. ronaldo var suspendert i mandagens kamp. inn i det portugisiske angrepet kom paris saint germain-spissen gonçalo ramos. det ble et vellykket trekk. det var riktignok midtstopper goncalo inacio som startet målfesten. bruno fernandes slo den første av sine tre målgivende pasninger da forsvareren satte inn 1–0. deretter fulgte to scoringer av gonçalo ramos, før også midtstopper inacio ble tomålsscorer. 5-0-scoringen kom fra liverpool-stjernen diogo jota etter en ny målgivende pasning av bruno fernandes. deretter fortsatte portugiserne å pøse på. innbytter ricardo horta økte til 6-0, før også jota gjorde sitt andre mål for kvelden. deretter satte bruno fernandes inn 8-0, før den ferske barcelona-spilleren joão félix avsluttet det som ble et målkalas av de helt sjeldne. (ntb)

  AFP: Blanc fikk sparken i Lyon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:15.16)
  laurent blanc (57) får ikke fornyet tillit som lyon-trener etter landslagspausen. han må forlate jobben, erfarer afp. det franske nyhetsbyrået er blitt fortalt om saken av en kilde nær blanc. han har vært trener for lyons herrelag siden oktober i fjor. ligue 1-klubben ble nummer sju på tabellen sist sesong. den nye har startet elendig med tre tap og én uavgjort, og det har plassert lyon helt sist etter fire runder. spekulasjonene rundt blancs framtid har gått de siste dagene. l`equipe meldte gjennom helgen at lyon ønsker å finne en erstatter før søndagens hjemmekamp mot nyopprykkede le havre. laurent blanc har tidligere ledet bordeaux (2009) og paris saint-germain (2014, 2015 og 2016) til serietittelen i frankrike. han var fransk landslagssjef mellom 2010 og 2012. som spiller vant han både vm (1998) og em (2000) med frankrike. (ntb)

  Gerrard henter nok en Premier League-profil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:11.45)
  den jamaicanske landslagsspilleren demarai gray bytter ut everton med saudiarabiske al-ettifaq. gray har spilt for everton siden juli 2021. han får steven gerrard som trener og blir lagkamerat med flere profiler. klubben har fra før hentet jordan henderson fra liverpool georginio wijnaldum fra paris saint-germain, jack hendry fra brugge og moussa dembele fra lyon. (ntb)

  Ramos tilbake i Sevilla: – En spesiell dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:14.00)
  midtstopperveteran sergio ramos (37) er på plass i sevilla og kun en legesjekk unna å bli klar for klubben han var i som ungdom. den spanske avisen marca har tatt bildet av ramos som landet på flyplassen i sevilla mandag. – det er en spesiell dag. det er det alltid å reise hjem. nå må vi få gjort testene, sa ramos til mediene som hadde møtt opp. på flyplassen var også sevillas sportsdirektør victor orta. ramos gikk fra sevilla til real madrid og fikk en eventyrlig karriere i hovedstadsklubben fra 2005 til 2021. de siste to årene har han spilt for paris saint-germain før kontrakten hans gikk ut i sommer. (ntb)


  Wijnaldum gjenforent med Henderson – klar for Al-Ettifaq

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. september 2023 KL:23.46)
  georginio wijnaldum (32) har skrevet under for saudiarabiske al-ettifaq. der skal han styre midtbanen sammen med tidligere liverpool-kamerat jordan henderson. paris saint-germain bekrefter overgangen sent lørdag kveld. wijnaldum hadde spilt for liverpool i fem år da han i juli 2021 skrev under for psg. i fjor var han på utlån i roma, men fikk store deler av sesongen spolert som følge av en alvorlig skade. nå er han klar for al-ettifaq, som har tidligere liverpool-kaptein henderson i rekkene og trenes av steven gerrard. overgangskjenneren fabrizio romano har meldt at overgangen skal koste saudiaraberne om lag 115 millioner kroner. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »