Hovedsiden

Liten annonse
  Hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  golfesset viktor hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske pga-mesterskapet i helgen. hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i pga-sluttspillet. etter femteplassen i turneringen utenfor london i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. det oppnådde han i fjor. amerikanske scottie scheffler topper rankingen foran rory mcilroy (nord-irland) og jon rahm (spania). den neste for hovland er ryder cup i månedsskiftet. der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot usa. hovland deltar i sin andre ryder cup-utgave.

  Johannessen i tetsjiktet i europatour-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:20.34)
  kristian krogh johannessen spilte glitrende golf på 1. runde av irish open og ligger på delt andreplass i et sterkt startfelt. nordmannen gikk åpningsrunden på seks slag under par og er bare ett slag bak lederen, inderen shubhankar sharma. kjente golfspillere som rory mcilroy, tyrrell hatton, shane lowry og adam scott spiller også turneringen. johannessen startet turneringen på det 10. hullet og fikk en meget god start. han noterte birdier på både hull 10, 11 og 13. det ble birdie også på hull 18, 1 og 4, før johannessen noterte dagens eneste bogey på det sjette hullet. han rundet av dagen med en ny birdie på hull 9. fem spillere deler andreplassen i europatourturneringen etter første dag. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »