Hovedsiden

Liten annonse
  Brudd i ansiktet for Tour-aktuell nordmann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:16.28)
  uno-x-rytter johannes kulset pådro seg flere brudd i ansiktet etter å ha veltet under en treningsleir i spania onsdag. 20 år gamle kulset er en av norges mest klatresterke ryttere. nå råder det usikkerhet rundt veien videre for uno-x-rytteren. «johannes kulset krasjet dessverre under lagets treningsleir i spania onsdag. han har brukket noen bein i ansiktet og returnerer nå til oslo for å oppsøke en spesialist», skriver det norske laget på instagram. smellen kommer uhyre beleilig for kulset, som er nevnt blant rytterne som er aktuell for tour de france-troppen til uno-x. i uno-x-laget er det svært få ryttere som følger kulset i fjellene. således vil han være aktuell for tour de france-troppen for å være et sterkt kort i de tøffeste etappene. en annen høyaktuell tour de france-deltaker, tobias halland johannessen, har slitt med en kneskade den siste tiden. nå opplyser laget til ntb at han er tilbake i full trening. (ntb)

  Tour de France-håpet lever for Uno-X-stjerne: – Kan være i 100 prosent slag innen uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:10.51)
  sykkelprofilen tobias halland johannessen (24) har vært ute med skade siden liege-bastogne-liege i april. han har fortsatt tro på å rekke tour de france. det opplyser anders eia linnestad i uno-x til ntb torsdag. – siste status på tobias er at han er i full trening med fokus mot tour de france. han tror selv han kan være i 100 prosent slag innen uttaket skal gjøres, skriver han i en sms. halland johannessen ikke syklet et ritt siden monumentet liege-bastogne-liege 21. april. der veltet han og fikk en tøff smell i kneet, men fullførte likevel til 25.-plass. den siste måneden har halland johannessen måttet endre egne planer. det ble ingen start i tour of norway, som innledes torsdag.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »