Hovedsiden

Liten annonse

  Sandefjord tok sterkt poeng tross rødt kort – spilte 3-3 borte mot hjemmesvake KFUM Oslo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:19.08)
  formsvake sandefjord havnet i kjempetrøbbel med rødt kort borte mot kfum oslo søndag, men en dramatisk kamp på ekeberg endte likevel med poengdeling og 3-3. med tjue minutter igjen på klokka steg mame mor ndiaye flott til værs og stanget inn 1-0 for vertene. den ledelsen varte imidlertid ikke lenge, og fra skrå vinkel hamret simon amin inn 1-1. noen minutter senere snappet eman markovic ballen fra kfums forsvarsspillere, og foran mål scoret han sikkert 2-1. tidligere landslagsspiller haitam aleesami sørget imidlertid for utligning til 2-2. med i overkant av ti minutter igjen var kfum noen få millimeter fra å score 3-2, men i stedet var det sandefjord som tok ledelsen. kort tid før slutt sørget imidlertid simen hestnes for at det heseblesende oppgjøret endte 3-3. dermed klatrer sandefjord opp på ni poeng. kfum har på sin side fortsatt til gode å vinne på eget gress denne sesongen. resultater 11. serierunde: haugesund - bodø/glimt (0-1) kfum oslo - sandefjord (3-3) kristiansund - sarpsborg 08 (3-1) strømsgodset - odd (1-1) tromsø - lillestrøm (1-2) (ntb/nrk)

  Glimt tilbake på tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:18.56)
  ulrik saltnes blei kampens helt då bodø/glimt vann 1-0 borte mot fk haugesund på søndag. eit mål av det spektakulære slaget sendte glimt tilbake på tabelltoppen i eliteserien. den første store sjansen kom då patrick berg satte frisparket i stolpen like før 30 spelte minutt. dermed gjekk begge lag i garderoba med stillinga 0-0. i andre omgang gjekk det vegen for bortelaget. nordlendingane beit seg fast etter eit hjørnespark på heimelaget sin banehalvdel. saltnes vendte opp og lobba ballen på utroleg vis over målvakt egil saltnes og i mål. brann overtok tabelltoppen i laurdag, men gultrøyene frå bodø har to kampar til gode. med siger over haugesund og tre nye poeng er dei dermed tilbake på tabelltoppen.
  haugesund utestenger supporter for rasistisk omtale av hovedtreneren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:09.46)
  en supporter får ikke komme på haugesunds stadion de neste 35 kampene etter rasistisk omtale av hovedtrener sancheev manoharan i en podkast-episode. det opplyser klubben en pressemelding torsdag. tidligere har tv 2 omtalt podkast-episoden som skapte sinne i fkh-leiren. der skal manoharan ha blitt sammenlignet med en tegneseriefigur som er en ulovlig innvandrer. – det er rystende. vi har et ansvar for å stoppe slike ting, og derfor synes jeg det er på sin plass å si fra på det kraftigste her, sa manoharan til tv 2 for noen dager siden. – uakseptabel ordbruk nå har klubben tatt grep. – utestengelsen kommer som følge av en helt uakseptabel ordbruk vi som klubb ikke kan akseptere. det skjer gjentatte ganger i samme episode, og det er tidligere også blitt benyttet andre, nedsettende begreper om en av våre ansatte som er langt over streken. sett i lys av det, er vi heller ikke veldig imponert over beklagelsen som er kommet fra podkastens redaksjon i etterkant, sier daglig leder martin fauskanger. personen som nå er utestengt, må dessuten gjennom et holdningsprogram før vedkommende får komme tilbake på stadion. norsk toppfotball reagerer personene bak podkasten har i en uttalelse beklaget hendelsen. – vi beklager at vi i siste episode brukte en referanse som kunne oppfattes som støtende for fkhs trener sancheev manoharan. dette var selvsagt ikke vår intensjon, står det i en uttalelse sendt til tv 2. episoden er senere blitt slettet. også norsk toppfotball reagerer sterkt. – rasisme hører ikke hjemme i fotballen, uansett om du befinner deg på tribunen, på banen eller i et podkaststudio. at fk haugesund reagerer sterkt når en av deres ansatte blir omtalt på denne måten, har vi full forståelse for, sier ntfs administrerende direktør jens haugland. (©ntb)
  sancheev manoharan er ny hovedtrener i haugesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:10.18)
  sancheev manoharan har skrevet under på en kontrakt som hovedtrener for eliteserieklubben haugesund ut 2026. det opplyser haugesund på sine nettsider. – jeg er veldig stolt og takknemlig på vegne av hele teamet for den tilliten som klubben har vist oss. jeg gleder meg til den videre reisen med paul andre, kamil og resten av gjengen. det er vel det jeg kjenner aller sterkest på akkurat i dag, sier manoharan, og snakker om assistent paul andre farstad, keepertrener kamil rylka og fysisk trener harald andreassen. oskar hrafn thorvaldsson ga seg på overraskende vis som haugesund-trener tidligere i mai. manoharan fungerte også som midlertidig hovedtrener i fjor høst. – å få landet denne løsningen er med og gir ro og trygghet i spillergruppa slik at vi kan se fremover sammen uten å ha trenerspørsmålet hengende over oss, sier treneren.

  To debutanter i Ståle Solbakkens landslagstopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:12.56)
  andreas schelderup ble onsdag presentert som en del av ståle solbakkens landslagstopp. – det er en belønning for en god sesong. dette kan være en boost for ham for å ta det neste steget, sier solbakken om schelderup. 19-åringen, som har vært utlånt fra portugisiske benfica, står med ti mål og ellve assist på 38 kamper. han har vært en av lagets beste spillere. med i troppen er også glimt-profilen jostein gundersen. han gjorde i vinter overgang fra tromsø til erkerivalen glimt. – vi har lyst til at han skal bli litt kjent med miljøet og vi bli litt kjent med han, sier solbakken. norge møter først kosovo på ullevaal stadion 5. juni, deretter mot em-klare danmark på brøndby stadion 8. juni. privatlandskampene skal spilles mot kosovo på ullevaal stadion 5. juni, og mot danmark på brøndby stadion 8. juni. her er hele troppen: målvakter: mathias dyngeland (brann), ørjan håskjold nyland (sevilla), egil selvik (haugesund). forsvarsspillere: kristoffer vassbakk ajer (brentford), jostein gundersen (bodø/glimt), andreas hanche-olsen (mainz), marcus holmgren pedersen (sassuolo), julian ryerson (borussia dortmund), david møller wolfe (az), leo skiri østigård (napoli). midtbanespillere: patrick berg (bodø/glimt), sander berge (burnley), oscar bobb (manchester city), aron dønnum (toulouse), antonio nusa (brugge), kristian thorstvedt (sassuolo), morten thorsby (genoa), hugo vetlesen (brugge), martin ødegaard (arsenal), andreas schjelderup (benfica). angrepsspillere: erling braut haaland (manchester city), jørgen strand larsen (celta), alexander sørloth (villarreal).


  Strømsgodset med etterlengtet seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:19.13)
  strømsgodset satte en stopper for flere negative rekker da de vant 2-0 hjemme over haugesund i eliteserien mandag. før mandagens oppgjør sto haugesund med tre strake seirer mot godset. sist drammenslaget slo fkh var tilbake i april 2022. strømsgodset hadde heller ikke slått fkh på hjemmebane siden mars 2019. det var heller ikke mye som tilsa at disse rekkene skulle stanses i mandagens oppgjør. før kampen sto nemlig strømsgodset med tre strake tap i liagen.

  Nær rekord på fotballens festdag – 125.824 tilskuere i Eliteserien og 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:11.32)
  årets 16.-maikamper var under 900 solgte billetter fra ny bestenotering for de to øverste divisjonene i norsk fotball. i alt 125.824 publikummere oppgis å ha vært på torsdagens 16 kamper i eliteserien og 1. divisjon. det er like bak rekorden på 126.715 fra 2022. forrige sesong stoppet 16.-maioppmøtet på 121.344. tallene gjelder solgte billetter og ikke hvor mange som faktisk var inne på stadion. eliteserieklubbene meldte til sammen om 92.657 tilskuere. det er en nedgang fra fjorårets 98.097. rekorden på 106.414 ble satt i 2009. i 1. divisjon endte tallet på 33.167 mot 23.247 fra ett år tilbake. vålerenga bidro sterkt til oppsvinget og sto for nesten en tredel av billettsalget. oslo-laget rykket i fjor ned fra øverste nivå. eliteserien (snitt 11.582) * 21.426: rosenborg – kfum oslo * 16.750: brann – sandefjord * 15.800: viking – lillestrøm * 11.317: fredrikstad – strømgodset * 8257: bodø/glimt – tromsø * 6628: haugesund – kristiansund * 6325: odd – molde * 6154: sarpsborg – hamkam 1. divisjon (snitt 4146) * 10.770: vålerenga – kongsvinger * 5026: stabæk – lyn * 4557: aalesund – sogndal * 4432: sandnes ulf – bryne * 4036: start – egersund * 2188: levanger – ranheim * 1206. mjøndalen – åsane * 952: raufoss – moss (©ntb)


  Kristiansund-kapteinen slaktet eget lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.21)
  kristiansund leverte en tam forestilling i eliteserien 16. mai og tapte fortjent 0-1 borte mot haugesund. det førte til røffe ord fra både trener amund skiri og lagkaptein dan peter ulvestad i pausen. da sto det 0-0, men det så meget skummelt ut for gjestene fra nordmøre. – dette var på grensen til pinlig. vi er energiløse og tør ikke. det ser ut som at vi venter på at haugesund skal gjøre noe. alt må opp – beinflytting, valg med ball, brudd, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, sa ulvestad til tv 2. sebastian tounekti scoret det som skulle vise seg å bli kampens eneste mål etter 47 minutter. (ntb)  HamKam fortsatt uten seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:19.06)
  hamkam var gode i en omgang mot haugesund, men det holdt ikke, og det ble ett poeng etter 2-2 i eliteserien i fotball. hamkam må dermed fortsatt vente på en trepoenger denne sesongen. det første poenget på eget gress kunne derimot innkasseres. med det ene poenget ligger hamkam forsatt nest sist med sine fire poeng, mens haugesund har sju. haugesund kom til kampen etter en intern maktkamp denne uken. lagets islandske trener oskar hrafn thorvaldsson valgte å si opp med umiddelbar virking. trioen sancheev manoharan, paul andré farstad og kamil rylka ledet laget på briskeby. (ntb)

  Norheim reddet poeng for HamKam – fortsatt uten seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:19.06)
  hamkam var gode i en omgang mot haugesund, men det holdt ikke, og det ble ett poeng etter 2-2 i eliteserien i fotball. hamkam må dermed fortsatt vente på en trepoenger denne sesongen. det første poenget på eget gress kunne derimot innkasseres. med det ene poenget ligger hamkam forsatt nest sist med sine fire poeng, mens haugesund har sju. haugesund kom til kampen etter en intern maktkamp denne uken. lagets islandske trener oskar hrafn thorvaldsson valgte å si opp med umiddelbar virking. trioen sancheev manoharan, paul andré farstad og kamil rylka ledet laget på briskeby. (ntb)  Elverum med EM-gull i styrkeløft

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:14.26)
  trønderen marte elverum (33) slo til med et suverent gull i 76-kilosklassen i em styrkeløft i luxembourg. vinnermarginen for den norske utøveren var på hele 75 kilo. elverum løftet 650 kilo totalt, fordelt på knebøy, benkpress og markløft. det ble også em-medaljer i samtlige enkeltøvelser for 33-åringen. hun tok gull i markløft (247,5 kilo), sølv i knebøy (250 kilo) og bronse i benkpress (152,5 kilo), opplyser norges styrkeløftforbund. elverum kommer fra elvran i trøndelag, men representerer kraftsportklubben haugesund. hun var rangert som nummer to i sin klasse i em. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »