Hovedsiden

Liten annonse
  Slik starter Norge mot Finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:17.12)
  norges kvinnelandslag i fotball starter med følgende lag i kveldens em-kvalifiseringskamp mot finland: fiskerstrand - hansen, harviken, bergsvand, bjelde - bøe risa, syrstad engen, maanum - reiten, sævik, graham hansen avspark er klokken 18:00. kampen sees på nrk2. i fraværet av maren mjelde og ada hegerberg, har landslagstrener gemma grainger gitt caroline graham hansen kapteinsbindet. sist kvalifiseringskamp mot italia (4. juni) var guro reiten kaptein. etter fire kamper ligger norge på 2. plass med 4 poeng. 2 poeng bak gruppeleder nederland.


  hegerberg ikke med i skjebnekampene til norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:11.06)
  både kaptein og visekaptein maren mjelde og ada hegerberg var ikke i landslagstroppen til em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. det opplyser landslagsjef gemma grainger på en pressekonferanse tirsdag. – hegerberg må hvile etter skaden sin, og rehabiliteringen er viktig for at hun skal komme tilbake i best mulig form, sier grainger og legger til: – både mjelde og hegerberg skulle gjerne ha vært en del av troppen, men det er riktig avgjørelse av begge to å stå over de to kampene. norge møter finland 12. juli på bortebane, og nederland på brann stadion 16. juli. norge står med fem poeng etter fire kamper, og ligger på en foreløpig 2. plass før de to siste kampene. nederland leder gruppa med syv poeng, mens italia ligger på tredje med 5 poeng. finland ligger sist med fire poeng.  montemurro blir hegerbergs nye trener i lyon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:17.55)
  joe montemurro er ansatt som ny trener for lyons kvinnelag, som har ada hegerberg i stallen. han har signert en toårskontrakt. 54-åringen er fra australia, men han har allerede hatt suksess med kvinnelagene til store europeiske klubber. fra 2017 til 2021 var han trener for arsenal i england, fra 2021 til i sommer for juventus i italia. med arsenal vant han superligaen i 2019 og ligacupen året før. laget ble også toer i serien en gang og tapende finalist to ganger hver i fa-cupen og ligacupen. juventus førte han til seriegull i 2022 og til cuptittel både i 2022 og 2023. nå skal han etterfølge sonia bompastor, som er blitt ny chelsea-manager etter at emma hayes ble usas landslagssjef. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »