Hovedsiden

Liten annonse
  Brann utestenger supporter i 35 kamper – kastet bluss som traff barn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (onsdag 29. november 2023 KL:13.37)
  personen som kastet et bluss som traff flere på tribunen under branns seier over bodø/glimt, utestenges i 35 kamper. det opplyser brann i en pressemelding. blusset ble kastet fra øvre del og ble kastet ned mot første rad på brann stadion før pause i søndagens oppgjør. tre barn og to voksne ble truffet. – heldigvis førte dette ikke til personskade, men det kunne gått svært galt. vedkommende ble raskt pekt ut av supporterne på tribunen, han ble tatt hånd om av politiet og ført bort fra stadion. personen har blitt politianmeldt. brann sanksjonerer med utestengelse i 35 kamper, sier branns daglig leder christian kalvenes. (©ntb)

  Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag kveld. en er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder christian meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom brann og glimt. flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©ntb)

  Bluss traff barn under Brann-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.57)
  politiet fikk kontroll på en person etter at det ble kastet bluss på tribunene under eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag. bergens tidende og bergensavisen får episoden, som skjedde etter 27 minutter, bekreftet av operasjonsleder knut dahl-michelsen. – noen har blitt truffet av bluss under kampen. blussene skal ha blitt kastet ned mot første rad, forteller dahl-michelsen til ba. blant annet ble to voksne og tre barn truffet, men det oppsto ikke personskade. hendelsen skjedde på en av hjemmeseksjonene på brann stadion. – ingen personskader heldigvis, men klær skal ha fått brannskader. politiet fikk i etterkant kontroll på en person, som ble bortvist fra stadion. (ntb)

  Øyre Slind sikret seier etter thriller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:12.34)
  astrid øyre slind innfridde i generalprøven til verdenscupen i ruka. knuste langrennseliten på 10 kilometer fristil. – jeg syns egentlig det var tyngre i dag enn i går, men heldigvis var det flere som følte det samme. da holdt det akkurat, sier astrid øyre slind til nrk etter målgang. målet var å slå alle. noe bronsevinneren fra tremila under vm i planica fjor gjorde da hun utklasset samtlige på 10 kilometer fristil. heidi weng, som sikret seier på 10 kilometer klassisk lørdag, var usikker før start og trodde det kunne bli mange om beinet. – i dag vet jeg ikke, sa weng konstant til nrk før start. med et senere startnummer enn både og øyre slind og claudel lå hun 4,9 sekunder bak førstnevnte ved åpningspunktet. og det var nettopp denne trioen fristil-rennet skulle handle om. kun claudel klarte å knappe inn på øyre slind i tet, mens weng fortsatte å slite. i mål var den franske jenta sju tideler bak team aker dæhlie-løperen. – det var veldig tight. det var veldig godt å høre speakeren telle ned og se at det var litt langt igjen for claudel, sier øyre slind. weng gikk inn til en tredjeplass.

  Solbakken avslører kvalikmisnøye: – Var ikke «happy»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.19)
  før søndagens em-kvalikkamp mellom skottland og norge er skottene allerede kvalifisert til mesterskapet, mens norge har levert en skuffende prestasjon. skottland-trener steve clarke mener de hadde en stor fordel av hvordan kampoppsettet ble i norges gruppe. – måten terminlisten ble lagt opp på, med tre hjemmekamper i starten, gjorde at vi klarte å ta med oss maksimalt med poeng fra disse kampene. da vi fikk 2-1-seieren i oslo hadde vi kvaliken i egne hender, og heldigvis lot vi det ikke glippe, sier clarke til nrk. skottland hadde tre hjemmekamper på de fire første kampene og vant alle tre mot kypros, spania og georgia. i den eneste bortekampen på de fire første, borte mot norge, snudde de kampen mot slutten og vant 2-1. ståle solbakken røper overfor nrk at han var langt fra fornøyd med oppsettet norge fikk utdelt av uefa. – før var det sånn at landene ble enige, og hvis de ikke ble enige ble det avgjort med en maskin. nå fikk vi bare presentert at det ble sånn, og at vi startet borte mot spania og georgia, forteller solbakken. han understreker at norge gjorde to gode bortekamper i starten og vil ikke bruke det som en unnskyldning. men han legger ikke skjul på viktigheten av å komme godt i gang i en kvalik med bare åtte kamper. – i tillegg gjorde den tredje kampen vår (skottland hjemme) at det mentale aspektet i gruppa snudde. hadde vi vunnet den, hadde vi vært ok i gang siden vi hadde gjort unna to av de vanskeligste bortekampene. men det er klart, vi var ikke «happy» med det oppsettet. men det var ikke noe sted å protestere, sier solbakken. han mener spania trolig fikk det beste oppsettet av alle. – du sier dere ikke har noe sted å protestere. er det ingen dere kan melde fra til i uefa om at dere for eksempel ønsker annenhver kamp hjemme og borte? – nei, det finnes ikke lenger. nå ringte are (hokstad, administrerende koordinator) meg kort tid etterpå, og jeg var der hvor du er nå. vi flydde jo rundt ukraina (til georgia) også, så den flyturen var dobbelt så lang også. jeg var på, men det var ikke noe å gjøre.

  Verdenscupåpningen glipper for Weng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:18.16)
  tiril udnes weng står over den nasjonale langrennsåpningen på beitostølen, og blir heller ikke klar til verdenscupåpningen i ruka. det bekrefter sist vinters sammenlagtvinner i verdenscup overfor nrk. lotta udnes weng forteller at søsteren ble sengeliggende i ti dager etter å ha fått korona. – hun ble slått ut av koronaen og må nok bruke litt på å komme seg inn. heldigvis har hun fripass fram til jul så hun slipper å stresse, sier lotta.

  Aursnes og Tengstedt avgjorde sju minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:07.17)
  benfica gikk seirende ut av lisboa-derbyet mot sporting etter at fredrik aursnes og casper tengstedt kombinerte og sikret 2-1-seier sju minutter på overtid. dermed tok benfica også over tabelltoppen fra sporting. det er riktignok bare målforskjell som skiller dem fra byrivalen. tengstedts scoring var benficas andre i tilleggstid etter at joao neves hadde utlignet til 1-1 tre minutter tidligere. danskens mål kom etter et lavt innlegg inn i feltet fra aursnes som først så ut til å lande hos benficas rafa silva. da silva feiltimet ballen, var tengstedt heldigvis rett bak, klar til å sende ballen i mål.

  Storhamar styrer mot nytt millionunderskudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:11.11)
  sportslig går det så det suser, men det koster for storhamar ishockey. klubben går mot et nytt stort millionunderskudd, skriver hamar arbeiderblad. ifølge avisen kan klubben ende opp med rundt fem millioner kroner i minus, omtrent det samme som i 2022. – utfordringen til styret er at 95 prosent av kostnadene allerede var forpliktet før vi fikk en reell oversikt over fjorårets underskudd og den totale kostnadsbasen. vi har heldigvis vært i en situasjon der cc gruppen har forpliktet seg til en langsiktig avtale som gjør at vi kan finansiere fjorårets og årets underskudd, sier styreleder njål berge i storhamar. klubben skal ifølge h-a.no også skylde hamar olympiske anlegg (hoa) halleie for hele sesongen. hoa drifter de to ishallene i hamar. (ntb)

  Frisk tar beskyttelsesgrep etter dødsfallet i britisk hockey: – Kan ikke ta risikoen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:09.48)
  ishockeyklubben frisk asker har vedtatt at alle spillere på a-laget skal bruke halsbeskyttelse både på trening og under kamp. det skriver klubben i en pressemelding. – det er idiotisk, sett i ettertid, at ikke dette er regulert i utstyrsreglementet. heldigvis er slike ulykker som inntraff lørdag, noe som svært sjeldent skjer. men, man vet aldri når ulykken er ute og vi kan ikke ta risikoen ved å vente på en eventuell regelendring, sier daglig leder nicolay sørensen. grepet kommer som følge av at den amerikanske spilleren adam johnson (29) ble truffet av en skøyte i halsen og døde av skadene i helgen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »