Hovedsiden

Liten annonse


  Saudiske fotballforbundet tar grep etter piskeskandale: – Sjokkert over de skammelige scenene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. april 2024 KL:15.23)
  det saudiske fotballforbundet (saff) er i sjokk over at al-ittihad-spiss abderrazak hamdallah ble pisket av en supporter og skal nå gjennomgå regelverket. det skriver forbundet i en pressemelding. «saff og spillerforeningen i saudi-arabia (pfa) er sjokkert over de skammelige scenene da en tilskuer gikk til fysisk angrep på en al-ittihad-spiller, innledes det. hendelsen skjedde etter at al-ittihad hadde tapt den saudiarabiske supercupfinalen 1-4 for al-hilal tidligere i april. etter oppgjøret kastet hamdallah vann på en supporter, som svarte med å piske den 33-årige marokkaneren. «heldigvis er disputer med supportere ekstremt sjeldent. det er grunnen til at handlingene til denne «såkalte» supporteren går mot alt den saudiske fotballen representerer, og vi fordømmer hendelsen fullstendig», skriver forbundet. hamdallah var i marokkos vm-tropp i 2022 og spilte for 1.-divisjonsklubben aalesund for elleve år siden. (ntb)

  Grøvdal misset OL-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:12.27)
  karoline bjerkeli grøvdal stilte opp på 10-kilometer gateløp i drammen søndag. der gikk hun for ol-krav, men motvind på andre halvdel gjorde at hun ikke klarte det. etter 5,8 kilometer lå grøvdal an til en kanontid, men da hun snudde og løp tilbake i motvinden ble det tungt. til slutt endte hun på 31,01. ol-kravet er 30,40. – alt lå til rette for å løpe fort her, kanskje bortsett fra litt vind. det var bra til fem-seks kilometer. så må jeg slippe litt til en gruppe. da blir jeg liggende litt alene fra seks til åtte kilometer i motvind, sier grøvdal til nrk. dermed må hun enten klare krave senere i sesongen eller sørge for at hun kvalifiserer seg på ranking til ol. – 31 blank føler jeg er grunn-nivået mitt. det er ikke langt derfra til 30,40. jeg har heldigvis god tid til å ta det kravet. det hadde vært veldig fint å huke av et krav, det er derfor jeg prøvde meg her.  Hedvig Wessel ble verdensmester i frikjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.37)
  den norske frikjøreren hedvig wessel ble fredag verdensmester for første gang. wessel var raskest ned petit bec i de sveitsiske fjellene sikret dermed sammenlagtseieren i verdenscupen i frikjøring. – jeg har drømt om dette i så mange år, og trodde jeg skulle gi opp drømmen for et par år siden. heldigvis gjorde jeg ikke det, sier wessel ifølge sportsmagasinet fri flyt. wessel var også nær å vinne verdenscupen sammenlagt forrige sesong, men klarte det ikke. i år fikk hun revansjen sin.

  Mørbanket Opseth på krykker: – Var veldig heldig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:20.41)
  silje opseth fikk en dramatisk dag i bakken i vikersund søndag. i prøveomgangen falt hun etter et hopp på 236,5 meter, før hun satte verdensrekord da hun sto på 230,5 meter i den andre omgangen halvannen time senere. etter rennet var hun gjennom flere sjekker, hvor hun fikk stadfestet at hun ikke pådro seg noen brudd og at det står bra til med både kne og hode. mandag kveld møtte hun nrk, med et plastret ansikt og med krykker. – jeg tror det ser verre ut enn det er. heldigvis. jeg tror jeg var veldig heldig, sier opseth. – hvilken følelse våknet du opp med i kroppen i dag? – ganske sår. stiv og støl. egentlig vondt i hele kroppen da jeg skulle rikke meg ut av senga. det er hovedsakelig det at jeg er kraftig forslått, sier hun. – jeg tråkket ganske heftig over på den ene ankelen, så jeg skal ta en mr av den senere denne uka. og så er jeg bare mørbanket. opseth forteller at hun er lettet over at det ikke gikk verre. – da jeg så på videoen i etterkant, så tenkte jeg «shit, det var merkelig at kneet eller noe ikke røk der». for det kunne fort skjedd. jeg er takknemlig for at det gikk bra. opseth står over tirsdagens nrk-sendte nm i stor bakke i lillehammer.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »