Hovedsiden

Liten annonse
  Fiasko for Hamilton – røk rett ut i Kina-kvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:09.36)
  den britiske superstjernen lewis hamilton får et blytungt utgangspunkt i søndagens formel 1-løp i shanghai etter å ha endt tredje sist i lørdagens kvalifisering. mercedes-føreren fikk kjempeproblemer allerede i den første av tre kvalifiseringsrunder og klarte ikke ta seg videre til omgang to. til slutt hadde han bare to førere bak seg. hamilton forsøkte å sette en rask rundetid på tampen av åpningsomgangen, men gjorde en stor feil og tapte mye tid. dermed måtte han slukøret sette kursen for paddocken. – er dette årets dårligste kvalifisering for hamilton? det må jo være det? sa viaplay-ekspert henning isdal. – vi ser at toto wolff er sur, supplerte kommentator atle gulbrandsen med henvisning til mercedes-teamsjefen. hamilton selv beklaget egen kjøring over teamradioen. (ntb)


  Caroline Graham Hansen ikke på Norges trening – NFF varsler kunngjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:13.06)
  caroline graham hansen var ikke å se da norge trente på lillestrøm onsdag i forkant av em-kvalifiseringskampen mot finland. medieansvarlig henning sverdrup opplyser til ntb at norges fotballforbund (nff) vil komme med en kunngjøring innen kort tid. da vil det også komme en oppdatering rundt arsenal-spiller frida maanum. hun kollapset i helgens ligacupfinale mot chelsea og var ikke å se da norges tropp samlet seg i oslo denne uken. (ntb)

  Maanum skal ta nye tester i dag: – Ingenting som tilsier at det skal være noe alvorlig galt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:10.01)
  frida maanum skal gjennom nye tester tirsdag, etter søndagens kollaps på banen. – frida skal ta flere tester i dag. det er ingenting som tilsier at det skal være noe alvorlig galt, sier mor liz-heidi lehonardsen til nrk. det var på overtid i søndagens ligacupfinale mot chelsea at arsenal-spiller maanum ble liggende på banen, før hun ble trillet av banen på båre med oksygenmaske over ansiktet. årsaken til kollapsen er fortsatt ukjent, men arsenal – som vant finalen 1–0 – var raskt ute og formidlet at maanum var ved bevissthet. – det er ingenting som tilsier at hun ikke er i like fin form nå som hun var før søndagens kamp. det var selvfølgelig dramatisk da det skjedde, og man tenker det verste, men nå er jeg rolig og tror at dette skal gå bra, sier mor lehonardsen. maanum er fremdeles med klubblaget arsenal i london. det er ikke sikkert at hun slutter seg til norges landslagstropp før ukens em-kvalifisering. det bekrefter nff til nrk. – vi har tett dialog, men ingen avgjørelse er tatt, forteller medieansvarlig henning sverdrup til nrk. den norske landslagstroppen samlet seg i oslo mandag. fredag starter kvalifiseringen til em i 2025 for norge hjemme mot finland, før det er bortekamp mot nederland neste tirsdag.

  Maanum fortsatt usikker til EM-kvalifiseringskamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:10.01)
  frida maanum er fremdeles med klubblaget arsenal i london etter søndagens kollaps på banen. det er ikke sikkert at hun slutter seg til norges landslagstropp. det bekrefter nff til nrk. – vi har tett dialog, men ingen avgjørelse er tatt, forteller medieansvarlig henning sverdrup til nrk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »