Hovedsiden

Liten annonse


  ingebrigtsen utsatt for tyveri: – tragikomisk hvor mye dritt det er nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:08.38)
  i en oppdatering på sosiale medier onsdag kveld, delte live børkja ingebrigtsen at hun hadde blitt frastjålet flere eiendeler fra huset. henrik børkja ingebrigtsen var ikke til stede, da han for tiden er på treningsleir i sierra nevada. ifølge ingebrigtsen skal det ha skjedd mens hun lagde mat, samtidig som det var barn som lekte i et rom like ved inngangspartiet. – jeg har akkurat hatt besøk av politiet, for vi har hatt tyv i gangen her nå, mens jeg var hjemme, sa ingebrigtsen i en video på snapchat. hun fortalte at hun hørte at det gikk i ytterdøra nede og at hun hørte en lyd. da hun skulle kjøre til turntrening, så hun at døra sto åpen. samtidig så hun at en veske, med bilnøkler, og en pose, med en skinnjakke oppi, var borte. – jeg tror ikke vedkommende kan følge meg på sosiale medier, for jeg har hatt et par drittdager. ikke kom her og stjel fra meg i tillegg. fy faen altså, sa ingebrigtsen, og fortsatte: – det er tragikomisk hvor mye dritt det er nå. fy søren, nå gidder jeg ikke mer. nrk har ikke lyktes med å få en kommentar fra ingebrigtsen-paret.

  Ikke blant finalistene til prestisjepris
  ingebrigtsen: alle barna har status som fornærmet | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: etterforskningen mot gjert ingebrigtsen: alle barna har status som fornærmet | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:13.22)
  til tross for at begge ble verdensmestere, er hverken jakob ingebrigtsen og karsten warholm funnet plass til blant finalistene i det internasjnale friidrettsforbundet (wa) sin kåring av verdens beste friidrettsutøver i verden for 2023. det ble klart da wa offentliggjorde de fem finalistene tirsdag. både jakob ingebrigtsen og warholm var blant de elleve nominerte til prisen. under friidretts-vm i august tok jakob ingebrigtsen gull og sølv på henholdsvis 5000 og 1500 meter, mens warholm vant gullet på 400 meter hekk. warholm er den eneste nordmannen som har vunnet prisen tidligere. det skjedde etter ol-gull og verdensrekord i 2021. jakob ingebrigtsen ble nummer to i fjor, bak den svenske stavhopperen armand duplantis. de fem finalistene til prisen er den indiske spydkasteren neeraj chopra (vm-gull og asiatisk mester), den amerikanske kulestøteren ryan crouser (vm-gull og verdensrekord), duplantis (vm-gull, diamond league-mester og verdensrekord), den kenyanske maratonløperen kelvin kiptum (verdensrekord og vinner av london og chicago maraton) og den amerikanske sprinteren noah lyles (vm-gull på 100 og 200 meter).

  Tromsø på tredjeplass med to runder igjen – slo Odd i Skien
  ingebrigtsen: alle barna har status som fornærmet | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: etterforskningen mot gjert ingebrigtsen: alle barna har status som fornærmet | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.56)
  tromsø slo tilbake etter tapet for strømsgodset og slo odd 2-1 i skien søndag. seieren sender dem enda nærmere medalje i eliteserien tromsø har prestert over all forventning denne sesongen og er med i medaljestriden med to runder igjen. klubben er ett poeng bak brann på andreplassen og to poeng foran viking på fjerdeplassen. el hadji diouf var sentral i oppgjøret søndag og satte inn 1-0-målet via stolpen like før tolv spilte minutter. samme mann var tilrettelegger til 2-0 ved halvspilt andreomgang. vingen fant vegard erlien med et strålende innlegg, og spissen kunne enkelt sette inn kampens andre. mikael norø ingebrigtsen reduserte kvarteret før slutt etter strålende angrepsspill, men det endte med tromsø-seier søndag. tromsø har levert varierende resultater den siste tiden, med blant annet 1-2-tap for tabelljumbo aalesund og 4-1-seier mot molde i løpet av sine fire siste. forrige runde røk de 0-1 for strømsgodset. odd har også vist varierende form mot slutten av årets sesong. laget sto med 2-2-1 i statistikk på sine siste fem før runden. det holder til en 10.-plass. tromsø møter haugesund (h) og vålerenga (b) i sine to resterende kamper av sesongen. odd reiser på sin side til lillestrøm neste runde, før de tar imot aalesund i siste runde 3. desember. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »