Hovedsiden

Liten annonse
  Karsten Warholm dropper trolig NM: – Krevende å finne plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 18. juni 2024 KL:17.11)
  karsten warholm blir trolig ikke å se i friidretts-nm neste uke. mesterskapet i sandnes arrangeres 27. til 29. juni. warholm tok em-gull på 400 meter hekk i roma i forrige uke og har ol i paris som sitt store mål denne sesongen, hvor han skal prøve å forsvare gullet fra lekene i tokyo i 2021. friidretten i ol starter 1. august. – nm har alltid vært et viktig arrangement for karsten. han vil så langt som det lar seg gjøre stille der. men i år blir det litt utfordrende med tanke på sesongen, som er veldig tettpakket med stevner og mesterskap, der ol blir det viktigste, skriver warholms mor og manager, kristine haddal til nrk. – det har derfor vært krevende å finne plass til nm i år. men vi holder alltid mulighetene åpne, så om vi likevel skulle se at det er forenlig med den sportslige planen, så er det mulighet for etteranmelding til arrangementet, skriver haddal. den opprinnelige påmeldingsfristen gikk ut mandag kveld. på den foreløpige deltakerlisten står heller ikke noen av ingebrigtsen-brødrene eller narve gilje nordås.  ingebrigtsen, warholm og nordås er ikke påmeldt nm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (tirsdag 18. juni 2024 KL:10.29)
  ingen av de tre brødrene jakob, filip og henrik ingebrigtsen eller narve gilje nordås er meldt på nm i friidrett. mesterskapet skal holdes på deres hjemmebane i sandes. natt til tirsdag gikk påmeldingsfristen til friidretts-nm ut. – det medfører riktighet at de ikke er meldt på. vi forventer at de stiller alle fire, sier leder for arrangøren jan norheim. norheim forteller at en kan etterpåmelde seg ganske nærme konkurransen. heller ikke karsten warholm er foreløpig meldt på nm i friidrett.

  nesten 900.000 såg ingebrigtsen bli historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:13.45)
  sjåartoppen til nrk i em i friidrett kom da jakob ingebrigtsen vant overlegent på 1500-meteren den siste kvelden. det var 891.000 sjåarar då ingebrigtsen sprong i mål i ensam majestet. i snitt var det 517.000 som følgde sendinga til nrk onsdag kveld. – vi er veldig fornøgde med oppslutninga rundt em i friidrett på alle plattformer. friidretten er i ein ny gullalder, og interessa er enorm, seier sportsredaktør espen olsen langfeldt i nrk. ingebrigtsen blei onsdag den mannlige utøvaren med flest em-gull gjennom historia. 23-åringen har tatt seks em-gull på seks forsøk.


  historisk utbetaling – så mye tjente warholm og ingebrigtsen på em-suksessen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:10.31)
  karsten warholm (ett gull) og jakob ingebrigtsen (to gull) var blant ti utøvere som fikk med seg en eksklusiv pengebonus fra friidretts-em i roma. det europeiske friidrettsforbundet (ea) hadde i år for første gang satt av en pott til å premiere de ypperste em-utøverne. fem kvinner og fem menn fikk 50.000 euro hver. det var 49 medaljeøvelser i em, men kun ti gullvinnere ble premiert økonomisk. prestasjonene ble bedømt etter was poengsystem. det er blitt utbetalt bonuser i vm siden 1997. i sommer blir alle friidrettsgull i ol for første gang premiert med 50.000 dollar (530.000 kroner). (ntb)
  ingebrigtsen holdt krystallsyke skjult for sportssjefen
  ingebrigtsens gladbeskjed før ol: – en ganske deilig følelse | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: ingebrigtsens gladbeskjed før ol: – en ganske deilig følelse | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:20.02)
  på direkte fjernsyn lørdag kveld, etter 5000-meteren i em, fortalte henrik ingebrigtsen at han har fått påvist krystallsyken. – det har vært noen ganske tunge og slitsomme perioder. noen perioder funker det ganske bra, andre dager funker det dårlig. jeg tror det vi ser i dag er en litt dårlig dag. på de dårlige dagene har jeg nok med å stå på beina, fortalte han. landslagsledelsen ble like overrasket som tv-seerne over ingebrigtsens sykdom. i forkant av em var det hard kamp om en plass på 5000 meter i norges tropp, hvor ull/kisa-sjef hans jørgen borgen reagerte kraftig på at awet kibrab ble vraket til fordel for eldstebror ingebrigtsen. da erlend slokvik tok ut laget visste han ikke om tilstanden til ingebrigtsen. – nei, han har ikke nevnt det for meg. så må det sies at om han har hatt et anfall tidligere, så trenger ikke det å ha noe å si for prestasjonen nå. det er noe som kommer og går, sier sportssjefen til nrk. aftenposten omtalte saken først. ifølge friidrettsforbundets regler er utøverne pliktig å melde inn alt av skader og sykdom i en app. – henrik har vært flink til å rapportere inn de skadene han har hatt. akkurat denne lå ikke der, så derfor visste jeg ikke om det. – synes du burde fått vite det før uttaket? – det tar vi internt. – kunne det hatt noe å si for uttaket? – nei, det tror jeg ikke. for det tilfelle det er snakk om, det er lenge siden. han har ikke hatt noe rundt konkurranser, sier slokvik. nrk har bedt om en kommentar fra ingebrigtsen via pressekontakt espen skoland. «han har hatt god progresjon i vår og har følt seg klar til å løpe. i går hadde han dessverre en dårlig dag», skriver han i en sms.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »