Hovedsiden

Liten annonse
  Vraket Vålerenga-spiller ledet an da Storhamar vant overlegent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 15. april 2024 KL:21.25)
  tidligere vålerenga-spiller villiam strøm slo an tonen mot gamle lagkamerater da storhamar vant den første sluttspillfinalen i ishockey solide 5–1 mandag. strøm fikk ikke fortsette i vålerenga etter forrige sesong, men ble hentet til storhamar. mandag sa han takk for sist ved å sende mjøsklubben opp i 1–0 i den første finalekampen på egen is. scoringen kom etter ti minutters spill i første periode. – det var deilig. jeg har bare spilt finale en gang før. da scoret jeg også, så jeg vet at jeg pleier å gjøre det. jeg tenkte det var på tide med et mål mot vålerenga, smilte strøm til tv 2 om målet. kun minuttet etter 1-0-scoringen kom kalddusj nummer to for gjestene fra oslo. og storhamar ga seg ikke før det sto 5–1 på måltavlen. det neste finaleoppgjøret spilles i oslo onsdag. (ntb)

  Golden Knights sikret den siste sluttspillplassen i vest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:10.05)
  tittelforsvarer vegas golden knights feide over minnesota wild med 7-2 på hjemmeis og sikret en plass i nhl-sluttspillet. chandler stephenson markerte seg med fire assists i storkampen, mens tomas hertl scoret sitt første mål for vegas etter overgangen fra san jose sharks. vertene ledet 3-0 etter første periode, og wild kom egentlig aldri nær å true seieren. sju ulike spillere scoret for golden knights. – det er ingen tvil om at dette er noe de (spillerne) ønsker. de ønsker en mulighet til å vinne stanley cup igjen. prosessen hit har hatt noen opp- og nedturer denne sesongen, men vi jobber med å håndtere det på beste måte og være klare, sa trener bruce cassidy til nhl.com. for wild reduserte marat khusnutdinov og ryan hartman. mats zuccarello sto over kampen av familiære årsaker. hans lag er fra før ute av kampen om å nå sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen. følgende lag er klare for sluttspillet i nhls western conference: dallas stars, vancouver canucks, winnipeg jets, colorado avalanche, edmonton oilers, nashville predators, los angeles kings og vegas golden knights. i øst har seks lag sikret sluttbillett så langt: new york rangers, carolina hurricanes, boston bruins, florida panthers, toronto maple leafs og tampa bay lightning. (©ntb)

  Vålerenga klare for NM-finale for første gang på ti år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. april 2024 KL:21.27)
  vålerenga og stavanger oilers har fulgt hverandre tett gjennom best av syv-serien i nm-semifinalen i ishockey, og den avgjørende syvende kampen ble intet unntak. hjemmelaget stavanger oilers tok riktignok ledelsen 2-0 tidlig i den andre perioden, men vålerenga reduserte umiddelbart etter en strålende soloprestasjon fra stian solberg, før to scoringer fra thomas olsen og nevnte solberg på 58 sekunder sørget for at vålerenga ledet 3-2 etter andre periode. den tredje perioden bølget frem og tilbake, hvor oilers utlignet til både 3-3 og 4-4. men med 49 sekunder sendte tommi taimi vålerenga-fansen til himmels da han scoret i overtall. oilers jaktet febrilsk i sluttsekundene, men vålerenga holdt unna og er dermed klare for en nm-finale for første gang siden 2014. der møter de erkerivalen storhamar. første kamp i finaleserien spilles på mandag.

  ishockeylandslaget tapte første vm-oppkjøringskamp 1-3 for danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:21.57)
  et ungt norsk ishockeylandslag innledet vm-oppkjøringen med å tape 1-3 for danmark på bortebane i odense. tobias johanssons utvalgte kom under etter snaue ti minutter da laget måtte spille tre mot fem. nick olesen scoret, og samme mann ga danskene 2-0 fire og et halvt minutt før første pause. henrik haukeland voktet det norske målet og fikk litt bedre arbeidsforhold utover i kampen da de norske spillerne hadde fått matchtempoet inn i kroppen. i midtperioden klarte dessuten thomas berg paulsen å sette reduseringen til 1-2 på en retur fra den danske målvakten. mikkel aagaard fastsatte resultatet i tomt norsk mål mot slutten av kampen. (ntb)


  Oilers slo Vålerenga og forlenget NM-semifinalen: – Magisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:21.29)
  stavanger oilers slo vålerenga 5-3 onsdag og utlignet til 3-3 i semifinalen i ishockey-nm. avgjørelsen faller i stavanger fredag. vålerenga ledet 3-2 i best av sju-serien før oppgjøret i oslo onsdag og hadde dermed muligheten til å avgjøre på hjemmeis. der ble til slutt anthony salinitri helten for oilers med sitt vinnermål, og dermed kan oilers fortsatt håpe på sin tredje strake nm-tittel. – det er steinkult. jeg er veldig fornøyd med hvordan vi gjennomfører kampen i dag. jeg synes vi blir hardt straffet bakover, og den andre perioden var frustrerende. guttene er ekstremt fokusert i dag og justerer litt til tredjeperioden. det fikk vi godt betalt for, sa oilers-trener anders gjøse til tv 2. – det blir magisk, sa gjøse om muligheten for å avgjøre på hjemmebane fredag. (ntb)

  Vålerenga nærmer seg NM-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:21.20)
  kaptein martin røymarks to tidlige scoringer la grunnlaget da vålerenga slo stavanger oilers 3-2 i nm-semifinalen i ishockey mandag. oslo-klubben snuser på finalen. seieren på bortebane betyr at oslo-klubben leder 3-2 i kamper i semifinaleserien. dermed holder det med seier hjemme i jordal amfi for å sikre seg finalebilletten. den kommer torsdag i oslo. storhamar er allerede klare for sin femte strake nm-finale etter å ha slått frisk asker 4-1 i kamper i sin semifinale. (ntb)

  Storhamar klar for NM-finale: – En utrolig lettelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:23.24)
  storhamar er klare for sin femte strake nm-finale i ishockey etter 3-1-seier over frisk asker søndag og 4-1 sammenlagt. siden 2018 har storhamar vært i nm-finale hvert år, foruten 2020 og 2021. de to årene ble det ikke spilt sluttspill, som følge av koronapandemien. – det er en utrolig lettelse, innledet storhamars patrick thoresen til tv 2 om avansementet til nm-finalen. – det er veldig deilig, slik som de andre gangene. nå har vi planer om å vinne denne her, la eirik salsten til i intervju med tv 2.  Storhamar har matchball i NM-semifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:21.48)
  storhamar er én seier unna finale i ishockey-nm etter 2-0-triumf over frisk asker på borteis fredag. med fredagens triumf har storhamar muligheten til å avgjøre på hjemmebane i best av sju-serien søndag kveld. de jakter sin annen strake nm-finale etter at de i fjor ble slått av stavanger oilers. – det var deilig å vinne. det var en viktig seier. vi snakket om at vi skulle gjøre alt vi kan for at dette var siste gang vi skulle spille i denne hallen denne sesongen. nå har vi det i våre egne hender og kan avgjøre på hjemmebane, og det skal vi få til, sa storhamar-spiller andreas martinsen til tv 2. (ntb)


  Oilers tok tilbake ledelsen i NM-semifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:21.41)
  stavanger oilers har igjen overtaket i semifinalen i nm-sluttspillet i ishockey etter 4-0-seieren hjemme mot vålerenga tprsdag kveld. – vi styrer begivenhetene fullt og helt fra start til mål i dag. det er herlig. det gir masse energi, og det er gøy for guttene, sa oilers-trener anders bartlett gjøse til tv 2 etter kampen. oilers leder 2-1 sammenlagt. semifinaleserien avgjøres i best av sju oppgjør, og første lag til fire seirer går videre. (ntb)


  Kaotisk slåsskamp i NHL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:09.05)
  onsdagens lokaloppgjør i nhl mellom new york rangers og new jersey devils utviklet seg til et kaos på tørre never allerede fra start. dommeren rakk så vidt å blåse i gang kampen før samtlige utespillere havnet i basketak to og to. masseslåsskampen har trolig bakgrunn i tidligere episoder der rangers-spilleren matt rempe har taklet devils stygt. 201 centimeter høye og 109 kilo tunge rempe har bare spilt 14 kamper i nhl, men har raskt fått rykte for å være en bråkmaker. i mars ble han utestengt i fire kamper for en albue mot devils-backen jonas siegenthaler. i onsdagens kamp så slåssingen ut til å være avtalt spill, men kurtis macdermid, en av de involverte devils-spillerne, hevder at den uventet på ham. – jeg hadde ingen anelse om at det kom til å skje. det var bare noe som oppsto i øyeblikket, hevder macdermid, ifølge nhls nettsted. youtube-profilen pat mcafee er blant dem som har delt en video av episoden på meldingstjenesten x. foruten macdermid fikk ytterligere tre devils-spillere og fire rangers-spillere matchstraff for episoden. de to som ble identifisert som de som startet slåssingen, rangers` jimmy vesey og devils` curtis lazar, slapp unna med femminutters utvisninger. selve ishockeykampen endte 4-3 i favør rangers. (nhl)

  Frisk med overtidsseier borte mot Storhamar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:22.47)
  frisk asker overrasket og slo storhamar 2-1 borte etter forlengning i det tredje semifinaleoppgjøret i nm-sluttspillet i ishockey onsdag kveld. storhamar satt gjestene under et voldsomt trykk i forlegningen, men keeper mitch gillam sto imot. michael haga utnyttet muligheten og ble den store helten da han satt inn 2-1. – det var veldig deilig. vi var slitne der, så det trengte vi. nå skal vi ta seieren på fredag, sa matchvinneren til tv 2. gillam ble syndebukken i mandagens kamp, men leverte en strålende prestasjon onsdag. – vi ble belønnet for innsatsen i de forrige kampene. det var en stor seier, sa gillam. dermed står det 2-1 sammenlagt i favør storhamar.


  Thoresen fikk to kampers karantene – Wold usikker etter hodesmellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.44)
  storhamar-veteran patrick thoresen er satt på sidelinjen i to kamper etter en hard takling mot hodet til eskil wold i ishockeysluttspillet mot frisk asker. thoresen fikk matchstraff for taklingen i første periode i mandagens oppgjør. storhamar mente i sitt tilsvar at «farten ikke var spesielt høy», og at frisk-spilleren er «taklingsbar og velger å ta imot taklingen ved å gjøre seg mindre og lavere inn mot vantet». det har ikke norges ishockeyforbunds disiplinærutvalg lyttet til. «thoresen – som taklende spiller – må bære det fulle ansvaret i denne situasjonen. taklinger mot hode/nakke utsetter motspiller for stor skaderisiko og er uønsket i ishockey», skriver disiplinærutvalget. wold trente ikke med frisk tirsdag og har vært gjennom undersøkelser for en potensiell hjernerystelse, opplyser far og frisk askers sportssjef vidar wold til ntb. – symptomene nå er at smertene er en smell og forhåpentlig ikke en hjernerystelse. det er usikkert om han blir klar til spill i morgen, sier wold. (ntb)


  Gedigen blemme avgjorde da Storhamar vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.17)
  en kjempeblemme av frisk asker-målvakt mitch gillam ble avgjørende da storhamar slo frisk asker 6-5 i en dramatisk nm-semifinale i ishockey mandag. avgjørelsen falt i forlengningen da gillam ga bort pucken på utrolig vis til marcus bryhnisveen. dermed vant gjestene fra hamar kampen. – hva er det du gjør, mitch gillam? du gir bort hele kampen. det der er den villeste keepertabben jeg noen gang har sett. han blir liggende utrøstelig. han kaster dette bort. er det mulig å gjøre en sånn feil i sudden death, sa tv 2-kommentator jonas bariås. lagkameratene forsøkte å trøste målvakten, mens storhamar-spillerne jublet vilt etter tabben. tidligere i oppgjøret fikk patrick thoresen marsjordre av dommeren for en hard takling mot hodet til frisk asker-spiller eskil wold. dermed satte han sine lagkamerater i storhamar i trøbbel. laget måtte spille fem minutter i undertall, mens thoresen ikke fikk spille videre. storhamar vant den første kampen mellom lagene, og leder 2-0 i kamper før neste oppgjør i hamar.

  TV 2: Frisk Asker har lagt inn protest etter semifinaletap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.41)
  frisk asker-trener roy johansen bekrefter til tv 2 at klubben har fått en protest avvist etter 3-5-tapet i første semifinaleoppgjør i sluttspillet mot storhamar. siste ord er ikke sagt. det er lørdagens kamp som er utgangspunktet for protesten. – arrangøren setter på mållyset og forstyrrer vår målvakt rett før storhamars tredje mål. det har direkte innvirkning på sluttresultatet, sier johansen til tv 2 mandag. på det tidspunktet ledet frisk 3-2. storhamar snudde til slutt kampen og vant 5-3. kampen var det første av potensielt sju mulige semifinaleoppgjør. – reglene er klare: en arrangørfeil som påvirker sluttresultatet skal behandles i protestutvalget, og det forventer vi at norges ishockeyforbund tar tak i, og ikke bare lukker øynene. det må de behandle, ser johansen. frisk-sjefen forteller at protesten har blitt avvist, men at klubben kommer til å anke dommen. – vi forventer at hockeyforbundet behandler saken gjennom den rette instansen, sier johansen. i det andre semifinaleoppgjøret møtes stavanger oilers og vålerenga. førstnevnte vant 4-1 på hjemmebane i det første oppgjøret.

  Oilers knuste Vålerenga i første semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. mars 2024 KL:20.11)
  stavanger oilers slo vålerenga 4–1 i en første nm-semifinalen i ishockey søndag kveld. etter en målløs første periode sendte oslo-gutten ludvig hoff vertene i ledelsen. andreas klavestad doblet ledelsen tre minutter senere, før hoff gjorde sitt andre mål for kvelden etter en drøy halvtime spilt. halvannet minutt før pause økte andré bjelland strandborg oilers` ledelse ytterligere og punkterte på mange måter kampen før siste periode. vålerenga mistet likevel ikke håpet og bare tre minutter inn i tredje periode reduserte mika partanen for gjestene. sluttspillsoppgjørene avgjøres i best av sju kamper. første lag til fire seire avanserer videre til finalen. – jeg føler at vi har kommet litt tilbake sånn vi spilte i fjor, sa andré bjelland strandborg til tv 2. vålerenga har dermed fortsatt god mulighet til å sikre seg en finaleplass, men må flere hakk opp i nivå om det skal bli en realitet. – det var absolutt ikke bra nok. man må komme med en mye bedre energi om man skal vinne her, sa vålerengas mathis olimb til tv 2. (©ntb)

  vålerenga til semifinale i ishockeysluttspillet – slo stjernen 5-1

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:22.24)
  Vålerenga gjorde som Frisk Asker og avsluttet sesongen for et østfoldlag med seier i NM-kvartfinalen lørdag. Stjernen ble slått 5-1 på Jordal amfi. Noen timer tidligere vant Frisk Asker 3-2 borte mot Sparta takket være Michael Hagas vinnermål i forlengningen, og dermed er sesongen over for både Sparta og Stjernen. Vålerenga vant de tre første kampene mot Stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. Lørdag var Vålerenga best og sikret semifinalebilletten. Thomas Olsen leverte to mål og en assist. Før tredjeplasserte Vålerenga tok seg videre hadde seriemester Storhamar og serietoer Stavanger begge tatt seg til semifinale i fire strake kamper. Frisk Asker ble eneste lag som greide å beseire en høyere rangert motstander i kvartfinalen. Laget endte på femteplass i serien sju poeng bak Sparta. (NTB)  Storhamar og Stavanger Oilers til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:21.19)
  serievinner storhamar og stavanger oilers er videre i nm-sluttspillet i ishockey etter perfekte kvartfinaleserier. storhamar utklasset lørenskog 10-1, mens oilers slo lillehammer 3-2 i et tøft og tett oppgjør. begge de to kvartfinaleoppgjørene ble avgjort på borteis med 4-0 sammenlagt. (ntb)

  Sabalenka knust etter ekskjærestens bortgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:07.50)
  tennissirkusets verdenstoer aryna sabalenka har tatt bladet fra munnen etter at ekskjæresten konstantin koltsov gikk bort. – konstantins død er en utenkelig tragedie, og selv om vi ikke var sammen, er hjertet mitt knust, skriver sabalenka på instagram. koltsovs bortgang ble tirsdag bekreftet av det belarusiske ishockeyforbundet. i en uttalelse onsdag opplyste politiet i miami-dade at koltsov «tilsynelatende døde av selvmord». han spilte tre sesonger i nhl med klubben pittsburgh penguins, samt i to ol med det belarusiske landslaget. – vennligst respekter mitt og hans families privatliv i denne tøffe perioden, skriver sabalenka. bildet av sabalenka er fra onsdagens trening i miami, der hun forbereder seg til fredagens tredjerundekamp i wta 1000-turneringen miami open mot spanske paula badosa. (ntb/nrk)


  VIF snudde til storseier etter tidlig kalddusj – nærmer seg NM-semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:21.28)
  vålerenga kom under etter minuttet hjemme mot stjernen, men vendte oppgjøret til 7-1-seier med flott og effektiv ishockey. det gjør at vif leder 3-0 i best av sju kamper i nm-kvartfinalen. det gjør også stavanger og favoritten storhamar etter tirsdagens kamper. vålerenga hadde ikke noe godt tak på stjernen i grunnspillet denne sesongen, men i sluttspillet har oslo-klubben strammet grepet. blåtrøyene får nå fire «matchballer» i kampen om semifinaleplass, den første i fredrikstad torsdag kveld. i sarpsborg sikret frisk asker seg en viktig 3-0-seier som sørger for at de leder 2-1 sammenlagt i kvartfinalen mot sparta. det ble kontrollerte hjemmeseirer for storhamar og stavanger, som suser videre mot semifinale. serievinner storhamar slo lørenskog 5-2 etter litt startvansker, mens anthony salinitri scoret to ganger da stavanger slo lillehammer 4-1. (©ntb)


  Sabalenkas kjæreste bekreftet død: – Må han hvile i fred

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:08.13)
  den tidligere nhl-spilleren konstantin koltsov har gått bort. det bekreftes av det belarusiske ishockeyforbundet. koltsov var også kjæresten til verdenstoer i tennis, aryna sabalenka. i en kort uttalelse skrev forbundet at koltsov «døde plutselig», uten å si hvordan eller hvor han gikk bort. «vi er i sorg. det belarusiske hockeyforbundet uttrykker sin dypeste medfølelse til familien, venner og alle som kjente og jobbet med konstantin», heter det i uttalelsen. koltsov spilte tre sesonger i nhl med klubben pittsburgh penguins, samt i to ol med det belarusiske landslaget. i tillegg til sin spillerkarriere, var koltsov også trener for khl-klubben salavat yulayev ufa og det belarusiske landslaget. «han var en sterk og positiv person, han var elsket og respektert av spillere, kolleger og supportere. må han hvile i fred,» skriver salavat julajev ufa i en uttalelse. konstantin koltsov ble 42 år gammel.

  Lillehammer-Oilers utsatt noen timer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.28)
  den andre nm-kvartfinalen i ishockey mellom lillehammer og stavanger blir spilt senere lørdag. utsettelsen skyldes at gardermoen ble stengt på grunn av uvær. flyet med stavanger oilers-spillerne måtte lande på torp. derfra tok de bussen nordover. kampen skulle ha startet 16.00, men vil nå få et senere starttidspunkt. det melder lillehammer på x. stavanger oilers vant det første oppgjøret på hjemmebane torsdag med 5-1. de øvrige tre kampene i nm-kvartfinalene spilles slik: frisk asker – sparta, lørenskog – storhamar og stjernen – vålerenga. (ntb)

  Lillehammer-Oilers utsatt i noen timer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.28)
  den andre nm-kvartfinalen i ishockey mellom lillehammer og stavanger blir spilt senere lørdag. utsettelsen skyldes at gardermoen ble stengt på grunn av uvær. flyet med stavanger oilers-spillerne måtte lande på torp. derfra tok de bussen nordover. kampen skulle ha startet 16.00, men vil nå få et senere starttidspunkt. det melder nitten.no. stavanger oilers vant det første oppgjøret på hjemmebane torsdag med 5-1. de øvrige tre kampene i nm-kvartfinalene spilles slik: frisk asker – sparta, lørenskog – storhamar og stjernen – vålerenga. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »