Hovedsiden

Liten annonse
  Bekreftet: Solskjær tar ikke over Besiktas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:18.09)
  besiktas har utnevnt ny manager, og det er nederlandske giovanni van bronckhorst som tar over storklubben. det til tross for sterke ole gunnar solskjær-rykter. solskjær ble for få timer siden koblet til klubben, og espn hevdet at nordmannen var høyaktuell for å ta over besiktas. van bronckhorst har tidligere ledet klubber som feyenoord, guangzhou og rangers. istanbul-klubben har vært uten fast hovedtrener etter at portugisiske fernando santos mistet jobben i april. sesongen endte med en skuffende sjetteplass i hjemlig liga. besiktas har norske jonas svensson i stallen.


  Jonas Svensson cupmester med Besiktas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:22.25)
  jonas svensson og hans lagkamerater i besiktas kunne juble for cuptittel torsdag. trabzonspor ble slått 3-2 med vinnermål på overtid. svensson spilte hele kampen som høyreback for istanbul-klubben og pådro seg et gult kort. laget kom tidlig under da paul onuachu scoret i det 13. minutt, men rachid ghezzal utlignet på straffespark på overtid i første omgang.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »