Hovedsiden

Liten annonse
  Eikeri videre i Roland-Garros for andre gang på én dag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:21.08)
  ulrikke eikreri tok seg søndag kveld videre i partennisturneringen i roland-garros. det skjedde bare timer etter at hun tok seg videre i kvinnedobbel. i partennis spiller eikrei sammen med argentineren maximo gonzalez. de møtte aldila sutjiadi fra indonesia og jackson withrow fra usa. kampbildet ble ganske likt det som som var i eikeris første seier for dagen i kvinnedobbel sammen med nederlandske arantxa rus. nok en gang ble det 2-1 i sett til eikeri og hennes makker. denne gangen med settsifrene 7-5, 1-6, 10-7. (ntb)


  Chelsea snudde til seier over Nottingham – syltynt Luton-håp lever videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:20.40)
  nottingham forest må vente til siste serierunde med å juble for fornyet plass i premier league. chelsea snudde og vant 3-2 på bortebane lørdag. etter at luton tapte mot west ham tidligere lørdag, var de avhengige av at nottingham tapte mot chelsea for at drømmen om premier league-spill neste sesong skulle leve videre. selv om chelsea tok seieren, er det trolig for lite for luton som i tillegg til å være tre poeng bak nottingham, har mye dårligere målforskjell. målforskjellen til nottingham forest er tolv mål bedre enn lutons. derfor lever sjansen best kun på papiret: en brakseier mot fulham må følges opp av et like stort braktap for nottingham forest mot burnley. mykhailo mudryk sendte chelsea i ledelsen borte mot nottingham, og willy boly sørget for utligning etter kvarteret spilt. callum hudson-odoi, som er oppfostret i chelsea-akademiet, bøyde ballen i lengste hjørne og sendte hjemmefansen til himmels et kvarter før slutt, men chelsea skulle komme tilbake. raheem sterling og nicolas jackson sørget for borteseier. chelsea er nummer sju i pl med to kamper igjen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »