Hovedsiden

Liten annonse


  Toppseriekamper stoppet av været

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:13.54)
  to av kampene i sesongåpningen i toppserien er avlyst. verken vålerenga-stabæk eller kolbotn-røa blir spilt i oslo lørdag grunnet uværet som herjer på østlandet. kolbotn bekrefter utsettelsen på instagram lørdag ettermiddag. den nyopprykkede klubben skriver at de skal komme med mer info, og har lagt ut flere videoer som viser at banen er dekket av snø. kampen skulle i utgangspunktet startet klokken 15:00 på grorud stadion i oslo. regjerende mester vålerenga skulle tatt imot stabæk til samme tidspunkt, men en drøy halvtime før kampstart kom beskjeden om at kampen ikke lar seg gjennomføre. resten av kampene i den første serierunden skal gå som planlagt. se lsk kvinner mot brann på nrk2 fra klokken 16:30.

  Spinnvill Premier League-kamp - fra 0-3 til 4-3

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:22.32)
  bournemouth lå under med tre mål til pause hjemme mot luton, men i andreomgang scoret vertene fire ganger og snudde til seier. tahith chong, chiedozie ogbene og ross barkley sendte luton opp i 3-0 før pause, men så skulle vertene våkne. dominic solanke, illja zabarnyj og antoine semenyo sørget for at det sto 3-3 etter 64 minutter. sju minutter før slutt ble semenyo den store helten. bournemouth ligger på 13.-plass på tabellen, mens luton kjemper for å unngå nedrykk med ti kamper igjen av årets sesong. de ligger på 18.-plass med tre poeng opp til trygg grunn. kampen skulle egentlig avvikles før jul, men underveis i oppgjøret fikk luton-kaptein tom lockyer hjertestans. i etterkant besluttet englands fotballforbund at kampen skulle spilles om igjen i sin helhet. lockyer var til stede i bournemouth onsdag for å overvære kampen og samtidig møte menneskene som reddet livet hans, viser et innlegg på lutons x-konto. – da jeg kom inn i tunnelområdet og så helsepersonellet som reddet livet mitt, kjente jeg dem igjen med en gang. de er helter. jeg ble litt emosjonell, og det kommer jeg nok til å bli flere ganger utover kvelden, sa lockyer til bbc før kampstart. det ble også avholdt ett minutts applaus i det 59. spilleminutt i onsdagens kamp. det var da lockyer falt om i oppgjøret før jul. (ntb)

  Litt skadetrøbbel for Molde før Brugge-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:18.56)
  torsdag spiller molde borte mot belgiske club brugge, men i jakten på en kvartfinale i europa må nok romsdalingene klare seg uten et par nøkkelspillere. på onsdagens pressekonferanse forteller molde-trener erling moe at det «ser stygt ut» for eirik haugan og magnus wolff eikrem. haugan pådro seg en strekkskade tidlig i den første omgangen mot club brugge, mens eikrem ikke var med i den kampen. – ellers har vi mathias løvik tilbake, så vi stiller sterkt, sier moe. molde vant 2–1 i hjemmekampen forrige torsdag, og har med det et fint utgangspunkt før returoppgjøret borte mot ronny deilas mannskap i serieligaens åttedelsfinale. kampstart i brugge er klokken 21:00 torsdag helg. du kan følge kampen her og høre den direkte i nrk radio.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »