Hovedsiden

Liten annonse

  Brann vant i avskjeden på Stemmemyren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:18.41)
  brann sikret sesongens første trepoenger da de slo lyn 2-1 på hjemmebane. jenny røsholm olsen sendte lyn opp i føringen ti minutter før hvilen, men anna aahjem sørget for 1-1 før lagene gikk i garderoben. like før timen spilt fullførte karoline haugland snuoperasjonen da hun banket inn kampens tredje. dermed ble årets første seier i toppserien for brann, i det som var deres siste kamp på stemmemyren - banen som har vært hjemmebane til sandviken og de siste årene brann i en årrekke.  sofie karoline haugen legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:13.53)
  skøyteløperen sofie karoline haugen (28) legger opp. det skriver hun på sin instagram-profil. – det er en tid for alt og nå er min tid som toppidrettsutøver over, skriver hun. haugen har syv nm-gull på merittlisten. i tillegg har hun em-bronse på lagsprint og em-sølv på lagtempo. – alle oppturer og nedturer har formet meg til den jeg er i dag og jeg er nå klar for livets mange nye utfordringer.

  Takket nei til landslagsplass: – Utrolig vanskelig valg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:13.08)
  marit ishol skogan, som debuterte i verdenscupen denne sesongen, valgte å si nei til rekruttlandslaget for å fortsette på privatlaget team fosen yard. det opplyser hun til nrk. – jeg har vært åpen om at jeg har vært veldig i tvil og jeg syns det har vært et. jeg brukte hele gårsdagen og tenkte meg grundig om. de har vært klar over det alle sammen. de har også støtta meg, sier skogan til nrk. skogan legger ikke skjul på at valget var vanskelig, men velger likevel å fortsette med det samme opplegget hun har gjort i 2 år. – det handler egentlig mest om at jeg er såpass trygg på det opplegget som vi har kjørt nå på privatlag. det bare føles rett. det har ikke noe med at jeg ikke har troa på landslag, for det er jo en kjempemulighet. men akkurat nå tror jeg at jeg kan ta nye steg på privatlag. tirsdag offentliggjorde norges skiskytterforbund landslagene for kommende sesong. marthe kråkstad johansen kommer inn i elitelaget for ragnhild femsteinevik. sistnevnte hadde en tung sesong sist og fikk ikke gå i verdenscupen eller vm. de øvrige løperne der er ingrid landmark tandrevold, karoline knotten, juni arnekleiv, ida lien og maren hjelmeset kirkeeide. for kvinnene gjøres det en strukturendring under elitenivået. rekrutt og u23 slås sammen til ett lag med tolv utøvere. det handler om å gi de yngste jentene en bedre treningshverdag.

  Grøvdal misset OL-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:12.27)
  karoline bjerkeli grøvdal stilte opp på 10-kilometer gateløp i drammen søndag. der gikk hun for ol-krav, men motvind på andre halvdel gjorde at hun ikke klarte det. etter 5,8 kilometer lå grøvdal an til en kanontid, men da hun snudde og løp tilbake i motvinden ble det tungt. til slutt endte hun på 31,01. ol-kravet er 30,40. – alt lå til rette for å løpe fort her, kanskje bortsett fra litt vind. det var bra til fem-seks kilometer. så må jeg slippe litt til en gruppe. da blir jeg liggende litt alene fra seks til åtte kilometer i motvind, sier grøvdal til nrk. dermed må hun enten klare krave senere i sesongen eller sørge for at hun kvalifiserer seg på ranking til ol. – 31 blank føler jeg er grunn-nivået mitt. det er ikke langt derfra til 30,40. jeg har heldigvis god tid til å ta det kravet. det hadde vært veldig fint å huke av et krav, det er derfor jeg prøvde meg her.


  Tre på rad for Kråkstad Johansen – vant NM-gull på fellesstart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:15.08)
  for tredje år på rad vant marthe kråkstad johansen nm-gull på fellesstart. årets nm går på geilo, og for hver skyting distanserte johansen resten av feltet litt mer. 25-åringen skjøt feilfritt på de tre første seriene, men fikk én bom på siste skyting. det åpnet døra for ida lien, men også hun bommet, og dermed kunne johansen gå ensom ut på den siste runden. – for en skyting, roste nrks kommentator ingrid sørli glomnes. – marthe er veldig sterk i dag. den er den versjonen av henne vi ønsker å se, sier landslagstrener patrick oberegger til nrk. maren hjelmeset kirkeeide kom farlig nær på sisterunden, men gullet tilhører kråkstad johansen. karoline erdal tok bronsemedaljen.

  Arnekleiv vant kongepokalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:15.12)
  juni arnekleiv gikk inn til seier på sprinten under nm i skiskyting og sikret seg også kongepokalen fredag. arnekleiv fra dombås hadde en bom på liggende skyting og var til slutt 13,6 sekunder foran sølvvinner maren sofie brännare-gran. julie tronderud kvelvane fra voss leverte feilfri skyting for første gang og tok bronsen 14,4 sekunder bak vinneren. gro njølstad randby, som imponerte på 10-kilometeren under nm i langrenn med sølv, satte standarden i rennet fra startnummer to. men to strafferunder på stående skyting kostet dyrt og sendte henne et stykke ned på resultatlisten. landslagsløperne ingrid tandrevold og karoline knotten stilte ikke til start på nm-sprinten. (ntb)

  Syk Tandrevold står over NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:09.15)
  sykdom etter verdenscupavslutningen gjør at skiskytter ingrid landmark tandrevold (27) dropper helgens nm på geilo. det melder skiskytterforbundet i en pressemelding. også karoline knotten har meldt forfall. – jeg dro med meg litt sykdom inn i påskeuka og kjenner at kroppen ikke er restituert ennå. da er det mest fornuftig å stå over nm, lade batteriene skikkelig og komme inn til oppkjøringen av en ny sesong med masse overskudd og energi, sier tandrevold. verdenscupvinner johannes thingnes bø står over de individuelle løpene, men skal gå søndagens stafett. – selv om vi selvfølgelig skulle ønske at absolutt alle var her, får vi være glade for at de aller fleste er friske og klare for å ta ut det siste. vi er heldige som får avslutte sesongen under så gode vinterforhold på geilo og med flotte løyper. vi gleder oss, sier landslagssjef per arne botnan. (ntb)  Grøvdal har ombestemt seg – deltar i VM i terrengløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:13.13)
  karoline bjerkeli grøvdal er tydeligvis i slag og har bestemt for å stille i vm i terrengløp i beograd 30. mars. i utgangspunktet hadde ikke norge planer om å stille med folk i mesterskapet i beograd, heter det på hjemmesiden til friidrett.no, men 33-åringen fra isfjorden har endret mening, og da blir det en liten norsk tropp på én utøver i serbia likevel. karoline bjerkeli grøvdal dokumenterte prima form da hun vant halvmaraton i new york denne helgen. hun ble den første europeer til å gjøre det på 14 år. grøvdal løp inn til vinnertiden 1.09.09 etter en sterk avslutning. fra før hadde hun tre 3.-plasser i denne konkurransen. (ntb)  karoline bjerkeli grøvdal vant halvmaraton i new york

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:13.51)
  karoline bjerkeli grøvdal (33) løp inn til sin første seier i new york halvmaraton søndag. det gjorde hun med tiden 1.09.09. romsdalingen kom alene til mål og slo etiopiske gladys chepkurui med 18 sekunder. grøvdal ble nummer tre i den amerikanske halvmaratonen i både 2022 og 2023. søndag var hun endelig best. i fjor høst satte hun norsk rekord (1.07.34) i københavn. løypa i new york var såpass tøff at det var ventet at grøvdal ikke kom til å sette ny pers. (ntb)

  Knotten står over jaktstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:16.04)
  karoline knotten har valgt å stå over lørdagens jaktstart i canmore. skiskytteren ble bare nummer 56 på torsdagens sprint og hadde et vanskelig utgangspunkt. derfor sparer hun i stedet kreftene til søndagens fellesstart, som avslutter verdenscupsesongen. norge stiller da med fire kvinner på start. ingrid landmark tandrevold starter 1.02 bak sprintvinner lisa vittozzi, mens marthe kråkstad johansen har 1.35 opp. ida lien er 1.59 bak lederen og maren kirkeeide har 2.08 å ta igjen. tandrevold leder fortsatt verdenscupen, men er bare sju poeng foran vittozzi med to renn igjen. jaktstarten i canada starter klokken 18.10 og vises direkte på nrk1.

  Ny stående-sprekk for Tandrevold: – Begynte å tenke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:17.29)
  ingrid landmark tandrevold gikk ut som nummer to på dagens jaktstart under verdenscuprunden i soldier hollow i usa, og tok også over ledelsen etter to fulle hus på liggende. men på stående ble det en ny sprekk for skiskytteren, med tre strafferunder – på begge serier. – det virker som det er et helt annet press på ingrid når hun står på skive én, sa tv 2s ekspert ole einar bjørndalen. dermed måtte tandrevold nøye seg med en 11.-plass. – det skikkelig kjedelig. jeg klarte liksom ikke helt å beholde roen i dag. jeg hadde en del bevegelse i våpenet, men det har man i høyden, men i stedet for å senke skuldrene og søke etter blinken, begynte jeg å tenke litt og da begynte det å skjelve i beina, forklarer hun selv til tv 2. franske lou jeanmonnot vant, foran lisa vittozzi fra italia. julia simon tok tredjeplassen, og dermed tapte tandrevold – som leder verdenscupen – også poeng i sammendraget. med tre renn igjen er hun 73 poeng foran vittozzi. – kanskje tenkte jeg mer på det i dag, for jeg visste hvem jeg skjøt mot. jeg har prøvd å skyve det vekk, for det gir meg ikke så mye positiv energi, sier tandrevold til tv 2. karoline knotten sikret en sterk fjerdeplass med 18 treff. – jeg har aldri funket i høyde før, men det har skjedd noe. jeg kan pushe hele veien og føler jeg går litt smart også, sier hun til tv 2. av de øvrige norske ble ida lien nummer 23, marthe kråkstad johansen nummer 25, mens maren kirkeeide var feilfri og gikk seg opp fra 56. til 30.-plass. emilie kalkenberg hadde en tung dag i høyden og ble nummer 52.

  Ny stående-sprekk for Tandrevold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:17.29)
  ingrid landmark tandrevold gikk ut som nummer to på dagens jaktstart under verdenscuprunden i soldier hollow i usa, og tok over ledelsen etter to fulle hus på liggende. men på stående ble det en ny sprekk for skiskytteren, med tre strafferunder – på begge serier. – det virker som det er et helt annet press på ingrid når hun står på skive én, sa tv 2s ekspert ole einar bjørndalen. – det kan skje i høyden at man sliter veldig med å treffe med timing og puls, og det er litt tøft å stå der på skive én, poengterte tiril eckhoff på kanalen. dermed måtte tandrevold nøye seg med en 11.-plass. – det skikkelig kjedelig. jeg klarte liksom ikke helt å beholde roen i dag. jeg hadde en del bevegelse i våpenet, men det har man i høyden, men i stedet for å senke skuldrene og søke etter blinken, begynte jeg å tenke litt og da begynte det å skjelve i beina, forklarer hun selv til tv 2. franske lou jeanmonnot vant, foran lisa vittozzi fra italia. julia simon tok tredjeplassen, og dermed tapte tandrevold – som leder verdenscupen – også poeng i sammendraget. – kanskje tenkte jeg mer på det i dag, for jeg visste hvem jeg skjøt mot. jeg har prøvd å skyve det vekk, for det gir meg ikke så mye positiv energi, sier tandrevold til tv 2. karoline knotten sikret en sterk fjerdeplass med 18 treff. av de øvrige norske ble ida lien nummer 23, marthe kråkstad johansen nummer 25, mens maren kirkeeide var feilfri og gikk seg opp fra 56. til 30.-plass. emilie kalkenberg hadde en tung dag i høyden og ble nummer 52.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »