Hovedsiden

Liten annonse


  Tilbake i møte etter to timers pause

  Kilde: E24 | Publisert: (lørdag 24. september 2022 KL:12.02)
  lørdag klokken 10.00 møttes partene hos riksmegleren i oslo, for å prøve å finne en løsning på lærerstreiken som har vart siden juni. flere av partene følte på presset før møtet.
  Imponerende flaggskip lansert ‒ og den er allerede på vei til Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 21. september 2022 KL:15.10)
  xpeng må sette en slags rekord for biler fra kina. for den nye g9, lansert onsdag klokken 13 over i kina, er allerede på vei til norge. bilene xpeng sammenligner sitt nye suv-flaggskip g9 med, viser med all klarhet hva de tenker rundt den ganske store, raske og luksuriøse modellen. for når det kommer til […] innlegget imponerende flaggskip lansert ‒ og den er allerede på vei til norge dukket først opp på bil24.no.

  Elon Musk på ONS: – Støre har helt rett

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:09.28)
  verdens rikeste mann og den største stjernen under ons, elon musk, er på plass i byen. klokken 09.20 landet han med sin privatjet på stavanger lufthavn, sola – og ble kjørt rett til messeområdet på tjensvoll.

  Elon Musk på ONS: – Jeg elsker Norge

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:09.28)
  verdens rikeste mann og den største stjernen under ons, elon musk, er på plass i byen. klokken 09.20 landet han med sin privatjet på stavanger lufthavn, sola – og ble kjørt rett til messeområdet på tjensvoll.

  Elon Musk på ONS: – Jeg elsker Norge

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:09.28)
  verdens rikeste mann og den største stjernen under ons, elon musk, er på plass i byen. klokken 09.20 landet han med sin privatjet på stavanger lufthavn, sola – og ble kjørt rett til messeområdet på tjensvoll.  Her lander Elon Musk på Sola

  Kilde: E24 | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:09.28)
  verdens rikeste mann og den største stjernen under ons, elon musk, er på plass i byen. klokken 09.20 landet han med sin privatjet på stavanger lufthavn, sola - og ble kjørt rett til messeområdet på tjensvoll.

  Brann jakter ville rekorder på vei mot opprykk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. august 2022 KL:07.47)
  brann har sust av gårde i 1.-divisjonsfotballen denne sesongen. flere rekorder kan stå for fall. et opprykk er trolig snart klart når hele ni runder gjenstår. bergenserne har til gode å tape etter 21 kamper. med seier over ranheim i kveld kan det være minimum 19 poeng ned til 3.-plassen. fasiten for brann er 18 seirer og tre uavgjort. de tre poengdelingene har alle kommet på hjemmebane. 62 mål er scoret, som er 19 flere enn stabæk som har nest flest. aalesund har poengrekorden i 1. divisjon. den ble satt i 2019 og lyder på 79 poeng (25-4-1). brann kan også bli det første laget som unngår poengtap gjennom en hel sesong i 1. divisjon. med 62 mål er det 21 scoringer som må til for å ta bodø/glimts målrekord i 2017. det er de rødkledde på god vei til. for at brann skal ta målekorden, trengs et målsnitt på 2,3 mål per kamp ut sesongen. til nå har snittet vært på 2,9. første mulighet for å være nærmere eliteserien og rekordene er i kveld mot ranheim. kampstart på det tredjeplasserte laget er klokken 18.


  Syk Karlsson står over dagens konkurranser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. august 2022 KL:10.09)
  frida karlsson stiller ikke til start på toppidrettvekas avsluttende konkurranser. den svenske langrennsstjerna har blitt syk. lørdag er det først 10 kilometer med individuell start på programmet for kvinnene, før hele toppidrettsveka skal avsluttes med jaktstart klokken 16.00.


  Ukrainsk fotball gjenopptar seriespill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. august 2022 KL:16.22)
  samtidig som landet herjes av krig, startet en ny ligasesong i ukraina. sjakhtar donetsk og metalist 1925, begge fra hardt rammede øst-ukraina, var først ut. kampen startet klokken 12 tirsdag på olympiastadion i kyiv under kontrollerte forhold. ingen fans var tillatt på stadion, som rommer 65.000 tilskuere, og spillerne ville blitt evakuert til tilfluktsrom dersom flyalarmen hadde gått. kampen endte 0-0. senere på dagen spiller chornomorets odesa – veres rivne, zorya luhansk – vorskla poltava og kolos kovalivka – krybbas. alle oppgjørene vil bli spilt i eller rundt hovedstaden kyiv for tomme tribuner av sikkerhetsmessige årsaker. ligastarten skjer etter velsignelse fra ukrainas president volodymyr zelenskyj og tolv timer før landet feirer sin nasjonaldag. – målet med en oppstart er å få tilbake en viss følelse av et normalt liv, opplyste president andriy pavelko i det ukrainske fotballforbundet til nyhetsbyrået ap i starten av juni. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »