Hovedsiden

Liten annonse
  Anderlecht og Arnstad får dansk hovedtrener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 2. desember 2022 KL:11.25)
  anderlecht har ansatt brian riemer som ny hovedtrener. dansken går fra å være thomas franks assistent i premier league-klubben brentford. brentford opplyser om ansettelsen i en twitter -melding. anderlecht har hatt en trøblete sesong med åtte tap på de første 16 kampene. felice mazzù fikk sparken i slutten av oktober etter å ha tatt over i sommer. før det var det den tidligere storspilleren vincent kompany som hadde ansvaret. den norske u21-landslagsspilleren kristian arnstad er en del av anderlecht-stallen. 19-åringen har spilt elleve kamper, seks av dem fra start, denne sesongen. – jeg er samtidig veldig glad på hans vegne at han har fått en velfortjent mulighet for å bli hovedtrener i en toppklubb med en fantastisk historie i belgia og hele europa, sier thomas frank som mister sin høyre hånd anderlechts sportsdirektør jesper fredberg er også fra danmark. (©ntb)
  Håndball-VM på Viaplay til 2031

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. desember 2022 KL:09.06)
  en ny avtale med det internasjonale håndballforbundet sikrer viaplay rettighetene til å vise håndball-vm for kvinner og menn fram til 2031. avtalen omfatter herrenes håndball-vm i polen og sverige i 2023, vm i norge, danmark og kroatia i 2025, samt mesterskapene i 2027, 2029 og 2031. for kvinnenes del er gjelder avtalen håndball-vm i norge, sverige og danmark i 2023, vm i tyskland og nederland i 2025, samt mesterskapene i 2027, 2029 og 2031, opplyser viaplay i en pressemelding. viaplays sportssjef i norge, kristian oma, er fornøyd med avtalen. viaplay sendte også em i håndball i slovenia, montenegro og nord-makedonia i november. 1,2 millioner nordmenn så finalen mellom norge og danmark, der norge gikk seirende ut. (ntb)


  Vipers slo Sola med elleve mål og sin sjuende strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. november 2022 KL:20.52)
  vipers kristiansand tok sin sjuende seier av sju mulige da sola ble sendt hjem med et 25-36-tap i eliteserien i håndball for kvinner. vipers kristiansand tok imot sola og det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. ole gustav gjekstads mannskap stoppet ikke før de var elleve mål foran. landslagsspiller ragnhild valle dahl ble toppscorer med ti mål, mens hos sola var det live rushfeldt deila som ble toppscorer med fire fulltreffere. storhamar slo til borte mot fredrikstad og hamar-laget vant med 27-22. olivia löfqvist ble toppscorer for gjestene med sju mål. byåsen tapte en spennende og kamp borte mot fana. laget fra trondheim var i tomålsledelse sju minutter før slutt, men måtte se at fana stakk av med en 28-27-seier anført av toppscorer aurora hatle som stoppet på ti mål. volda tok imot molde, men måtte se at serietoerne var minst ett nummer for store og vant 38-22. sherin obaidli var kampen dominerende spiller med elleve mål. søsteren mona stoppet på ni mål. (ntb)


  Uttak til landskamper i ishockey mot Slovakia og Latvia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:11.11)
  den norske landslagssjefen i ishockey, tobias johansson, har tatt ut troppen til landskamper mot slovakia og latvia i bratislava 15. og 16. desember: tobias johansson hadde sine første kamper som norsk landslagssjef i trondheim i november mot latvia og danmark. det ble ett tap og en seier. det var med et lag fullt av ferske spillere. denne gangen er veteraner som mathis olimb og alexander bonsaksen med igjen. målvakter: jonas arntzen (örebro), henrik holm (stavanger), tobias normann (sparta). backer: alexander bonsaksen (frisk asker), sander vold engebråten (storhamar), johannes johannesen (mora), christian kåsastul (frisk asker), max krogdahl (västervik), erlend lesund (rögle), emil lilleberg (oskarshamn), mattias nørstebø (björklöven). løpere: michael haga (black wings wien), ludvig hoff (stavanger oilers), kristian jakobsson (sparta), andreas martinsen (lillehammer), mathis olimb (vålerenga), mats rosseli olsen (frölunda), thomas olsen (vålerenga), thomas berg paulsen (stavanger oilers), martin røymark (vålerenga), eirik salsten (storhamar), andré bjelland strandborg (stavanger), mathias trettenes (hpk), markus vikingstad (fischtown pinguins). (ntb)

  Stavanger Oilers knuste Vålerenga – serielederen måtte slite

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:21.22)
  stavanger oilers klatret til 3.-plass i eliteserien ishockey ved å slå vålerenga 6-2 på bortebane. serieleder sparta måtte slite for å slå ringerike. oilers tok ledelsen snaut halvveis i første periode ved bryce gervais og ga den aldri fra seg. etter to perioder sto det 2-3, men gjestene økte ledelsen tre ganger i den siste perioden. gervais scoret to mål og hadde også en assist. ikke lenge etter ledermålet ble det slagsmål mellom vålerengas didrik nøkleby svendsen og gjestenes tommy kristiansen etter en stygg takling fra oilers-spilleren, og begge fikk matchstraff. på vei ut gjorde kristiansen en ufin gest mot hjemmefansen. stjernen knuste kriserammede manglerud star 7-1 med tre mål av austin cangelosi og forsvarte 2.-plassen, mens serieleder sparta måtte vente lenge på scoring mot ringerike. gjestene holdt nullen til det var spilt 53.42 minutter, men da fikk henrik knold inn ledermålet. martin grönberg fastsatte resultatet til 2-0 i tomt bur 17 sekunder før slutt. dermed har sparta fortsatt seks poengs luke på tabelltopp. frisk asker slo lillehammer 5-2 og trygget 5.-plassen. kampen mellom storhamar og grüner ble utsatt på grunn av sykdom hos sistnevnte. (©ntb)
  U21-landslaget imponerte – slo Tsjekkia 4–0 i årets siste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:16.29)
  norges em-klare u21-landslag i fotball avsluttet året med en imponerende 4-0-seier over tsjekkia tirsdag, selv om flere viktige spillere manglet. vålerenga-spillerne osame sahraoui og tobias christensen var to av fire nye i startoppstillingen tre dager etter den sterke 1-1-kampen borte mot frankrike, og de ga norge to måls ledelse da de scoret med tre minutters mellomrom før pause. august mikkelsen fikk sin u21-landslagsdebut da han kom inn for sahraoui ved pause. han skaffet straffesparket kristian arnstad omsatte i scoring i det 76. minutt og slo hjørnesparket som robin dahl østrøm skjøt i mål på volley og fastsatte resultatet to minutter senere. også arnstad og østrøm var innbyttere. førstnevnte hadde vært på banen bare tre minutter da han scoret. tsjekkia er også klar for em-sluttspillet i romania og georgia, men laget ble satt grundig på plass av et norsk lag som hadde avgitt flere spillere til ståle solbakkens a-landslagstropp. (©ntb)

  Hoseth blir hovedtrener for færøysk klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:19.26)
  magne hoseth blir ny hovedtrener for den færøyske fotballklubben kí klaksvík. det bekrefter klubben selv på twitter. de skriver at han har signert for de to kommende sesongene. hoseth har vært assistenttrener for kristiansund siden januar 2020.

  Eitrem perset med over halvannet sekund - Kongshaug like utenfor pallen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:14.02)
  de norske skøyteherrene leverte meget bra under lørdagens 5000 meter i verdenscupen i heerenveen, og de gode resultatene fortsatte under lørdagens 1500 meter. skøytekometen sander eitrem og hallgeir engebråten ble nummer to og tre på lørdag. søndag gikk de to sammen i par og da var det engebråten som var best av de to. engebråten gikk inn til 1.44,20, hans beste resultat på en lavlandsbane. eitrem var fire hundredeler bak, og tiden 1.44,24 var en forbedring av hans personlige rekord med over halvannet sekund (fra 1.45,82). det holdt til en syvende- og åttendeplass for de to nordmennene. enda bedre gikk det med peder kongshaug, som også han gjorde sitt beste løp på en lavlandsbane med tiden 1.43,86 og ble nummer fire. distansen ble vunnet av kongshaugs makker, canadieren connor howe, med tiden 1.43,38. allan dahl johansson ble nummer 12 med tiden 1.44,77, mens kristian ulekleiv endte på 17. plass med 1.45,69.

  Ti strake seirer for Kolstad i eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:20.36)
  serieleder kolstad la på til ti seirer av like mange mulige da tabelljumbo sandnes ble slått 32–23 på bortebane i eliteserien håndball for menn lørdag. den storsatsende klubben har skaffet seg en stor luke på tabelltopp. elverum og drammen er begge seks poeng bak, og førstnevnte har også spilt en kamp mer. torbjørn bergerud hadde redningsprosent på 56 i sin del av kampen for kolstad, mens lars eggen rismark heller ikke gjorde det enkelt for hjemmespillerne. han hadde redningsprosent på 35. 13 utespillere tegnet seg på scoringslista for kolstad. magnus langeland og adrian aalberg scoret fire ganger hver, mens simen ulstad lyse bidro med ni assist. elverum vant 29–27 borte mot kristiansand. daniel gillis lennart blomgren scoret ni mål for elverum, som har 2.-plassen iallfall til drammen møter femteplasserte bækkelaget onsdag i rundens siste kamp. runar sandefjord slo nestjumbo haslum 29–26 og klatret til fjerdeplassen. halden avanserte også med 30–25 borte mot fjellhammer, mens nærbø klatret opp i ryggen på øif arendal med 33-24-seier. øif er fortsatt på den siste sluttspillplassen, men nærbø og fjellhammer er poenget bak. (©ntb)

  Kongshaug imponerte i Heerenveen: Satte personlig rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 19. november 2022 KL:13.26)
  i b-gruppa på 5000 meter viste peder kongshaug seg frem fra sin beste side. nordmannen hadde fra før en personlig rekord på 6.17,50 fra salt lake city i fjor, men vant b-gruppa på sterke 6.13,51 lørdag. kristian ulekleiv ble nummer tre med tiden 6.18,61, en forbedring av hans personlige rekord med nesten ti sekunder.
  Norsk krisehjelp til Storbritannia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 17. november 2022 KL:10.51)
  langløpslaget team aker dæhlie innleder et samarbeid med storbritannias landslag. det britiske landslaget har slitt økonomisk etter at de fikk forbundsstøtten kuttet etter ol i beijing. – jeg tror langrenn har store utfordringer. mange nasjoner sliter økonomisk. de har veldige store talenter, men de får aldri muligheten til å bli gode, sier britenes landslagstrener hans kristian stadheim.
  Sparta med sterk borteseier i Stavanger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:20.41)
  sparta sarpsborg fortsatte storformen da de vant 3-2 på borteis mot stavanger oilers i eliteserien i ishockey tirsdag. gjestene tok en tidlig ledelse da kristian jakobsson banket inn 1-0 etter bare 2,34 minutter inn i første periode. hjemmelagets ludvig hoff utlignet 6,55 inn i andre periode. det hjalp lite da sebastian selin først sendte sparta i ledelsen igjen, åtte minutter senere, før han økte til 3-1 13,32 inn i tredje periode. hoff reduserte to drøye minutter før slutt, men det ble også kampens siste mål. dermed fortsetter sparta på toppen av eliteserietabellen med 44 poeng etter 19 serierunder. vålerenga er nærmeste utfordrer fire poeng bak, med én kamp mer spilt. seieren var spartas niende strake. sist de avga poeng var da de tapte 2-3 hjemme for lillehammer etter sudden death. oilers ligger på 4.-plass i eliteserien, sju poeng bak ligalederen. (©ntb)

  Sein straffe sende Kongsvinger vidare mot eliteserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. november 2022 KL:19.03)
  kongsvinger spela i over ein time med ti mann, men slo likevel start 1-0 i kristiansand. kil er dermed eitt steg nærmare eliteserien, medan start er slått ut. målet kom på straffe etter 88 minutt. keeper felte ludvig langrekken som var på veg gjennom, og lars krogh gerson scora sikkert på straffen. kils trace murray fekk raudt kort etter 28 minutt, og etter det var det start som pressa. dei hadde sjanse på sjanse, inkludert eit tverrliggartreff. men fekk ikkje mål. 10 minutt på overtid blei kongsvinger redusert til ni mann då fredrik holmé fekk sitt andre gule kort. kongsvinger vann sin tredje strake bortekamp i kvalifiseringa - 1-0 over sandnes-ulf, 2-1 over kfum og no altså 1-0 over start.. no ventar heime- og bortekamp mot sandefjord i kamp om den siste plassen i eliteserien. kongsvinger, som spela i 2. divisjon i fjor, blei nummer 6 i årets 1. divisjon.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »