Hovedsiden

Liten annonse


  Groenewegen spurtet til seier i Arctic Race

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:15.59)
  den nederlandske spurtkanonen dylan groenewegen var sterkest i avslutningen og vant 2. etappe av arctic race of norway fredag. groenewegen sikret seieren i en massespurt på den 154,3 kilometer lange etappen fra mosjøen til brønnøysund. 29-åringen regnes som feltets sterkeste spurter og levde opp til forventningene. coop-rytteren johan ravnøy lå i et brudd som ble tatt igjen med drøyt 10 kilometer igjen til mål da andreas leknessund tettet luken opp mot torghatten. sven erik bystrøm prøvde å kjøre fra feltet i nedoverbakkene etter stigningen, men fikk ikke den nødvendige luken til å sikre etappeseier. den franske cofidis-rytteren axel zingle vant torsdagens åpningsetappe, der edvald boasson hagen lå godt an like før mål, men ikke hadde mye å gi på slutten. rittet fortsetter lørdag med en etappe fra namsos til skallstugu i levanger, før avslutningsetappen i trondheim søndag. (ntb)

  Her krasjer Tour-rytteren inn i følgebilen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. juli 2022 KL:15.19)
  det ble trangt for syklister, følgebiler og pressemotorsykler da tour de france syklet gjennom den lille pyreneelandsbyen izeste torsdag. i det veien snevret seg inn, kom syklisten jack bauer i stor fart og ønsket å passere en av følgebilene. det ønsket også en motorsykkel, og newzealenderen hadde ikke noe annet valg enn å kjøre inn i bilen. heldigvis greide han å bremse nok til at han unngikk de store skadene, og bikeexchange-rytteren kom seg tilbake på sykkelen. like foran krasjet dsm-rytter nils eekhoff inn i en annen motorsykkel. andreas leknessund er en av over 20 ryttere i brudd på tourens siste fjelletappe. rittet kan du følge på nrk sport på radio.

  Nok en etappeseier for Tadej Pogacar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:16.49)
  kampen om sammenlagt seieren fortsetter etter den 17. etappen i touren. etter dagens etappe leder fortsatt danske jonas vingegaard sammenlagt foran slovenske tadej pogacar. med drøye 25 kilometer igjen prøvd norske andreas leknesund seg på å stikke av fra resten av bruddet. men leknesund og resten av bruddkameratene ble kjørt inn av sammenlagtfavorittene. etter en intens duell opp det siste fjellet, spurtslo tadej pogacar danske jonas vingegaard og tok etappeseieren. pogacar er fortsatt over to minutter bak dansken i sammendraget. den 17. etappen fra saint-gaudens til peyragudes er bare 130km, men anses som blytung på grunn av de heftige stigningene. den norske tour-debutanten andreas leknessund var med i bruddet, men ble senere beordret til å vente på lagets kaptein. den 23-årige tromsøværingen har imponert stort under årets tour for team dsm.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »