Hovedsiden

Liten annonse
  målkalas da liverpool tok sesongens syvende strake seier på anfield

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:17.05)
  en førsteomgang med fire scoringer og uavgjort til pause, ble fulgt opp av tre nye scoringer og en sen avgjørelse av liverpool i en fartsfylt affære på anfield. 20 minutter ut i kampen tok liverpool ledelsen etter en frispark-perle fra trent alexander-arnold. repriser viste at det var fulham-keeper bernd leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i lenos rygg. det tok kun fire minutter før tidligere liverpool-spiller harry wilson utlignet for fulham på det som var bortelagets første sjanse i kampen. liverpool svarte med nok en perlescoring. denne gangen var det alexis mac allister som fyrte av fra langt hold – rett i krysset. men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter. for seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet kenny tete igjen da han forlenget et skudd fra joão palhinha. scoringen ble først annullert for offside, men var brøt inn og godkjente målet. liverpool måtte klare seg uten førstekeeper alisson i søndagens oppgjør. brasilianeren ble skadet i forrige kamp mot manchester city. det var derfor caoimhin kelleher som voktet buret for hjemmelaget. liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. darwin núñez var nære ved å sende liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen. hjemmelaget fortsatte trykket også utover i omgangen, og både núñez og luis díaz bommet på hver sin store mulighet, begge satt opp av mohamed salah. fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. innbytter tom cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket bobby reid opp med en heading i mål. det var kveldens femte scoring, men målfesten var langt ifra over. først utlignet wataru endo med en ny kunstscoring i krysset, før trent alexander-arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi leno. dermed stod det 4-3 til hjemmelaget. flere scoringer ble det ikke på anfield. liverpool tok med det sin syvende strake hjemmeseier denne sesongen. de befinner seg på 2. plass på tabellen med 31 poeng. gjestene står med 15 poeng på en 14. plass etter 14 kamper.
  ødegaard mot liverpool i fa-cupen – newcastle trakk erkerival sunderland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:14.34)
  martin ødegaard og arsenal får tøff motstand i tredje runde av fa-cupen når de tar imot liverpool hjemme. i nord blir det et hett derbyoppgjør. newcastle skal spille borte mot sunderland i tyne-wear-derbyet. det er over sju år siden sist rivalene møttes. sunderland har i flere år slitt i lavere divisjoner, men er nå tilbake i championship, nest øverste nivå. manchester city tar imot huddersfield hjemme, mens manchester united møter wigan borte. dermed blir det ingen lang reise for de røde djevlene. arsenal og liverpool er den største kampen i runde tre, som spilles i løpet av dagene 6. og 7. januar 2024. arsenal er det mestvinnende laget i fa-cuphistorien med 14 finaletriumfer. erling braut haaland og city er regjerende mester. tottenham – burnley, crystal palace – everton og brentford – wolverhampton er de resterende rene duellene mellom premier league-lag. chelsea møter preston borte. (ntb)

  liverpool lekte seg videre i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:23.16)
  liverpool stilte sterkt offensivt og fikk tidlig uttelling i 4-0-seieren over lask. den tok klubben til europaligaens åttedelsfinale som gruppevinnere. luis diaz stanget rødtrøyene i føringen etter tolv minutter, og like etter doblet cody gakpo. han bredsidet ballen enkelt i nettet fra tre meter etter å ha fått en fin pasning fra mohamed salah. tidlig i andreomgangen scoret salah sikkert fra straffemerket, og to minutter på overtid økte gakpo til 4-0. liverpool står med tolv poeng fra fem kamper i pulje e. det er nok til å ta førsteplassen og være klar for åttedelsfinale på nyåret. toulouse er nummer to med åtte poeng etter 0-0 hjemme mot union saint-gilloise. aron dønnum spilte fra start for de franske vertene, mens warren kamanzi slapp til helt på tampen. mathias rasmussen fikk en drøy time for gjestene fra belgia. (ntb/nrk)


  Klopp bekrefter: Alisson og Jota ute i flere uker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:14.20)
  liverpool-keper alisson becker og den brasilianske angrepsspilleren diogo jota er begge ute i flere uker. det bekreftet liverpool-manager jürgen klopp på onsdagens pressekonferanse. – begge er ute. med alisson er det litt mindre alvorlig, så vi må se – ikke dag for dag, han vil ikke spille i morgen, heller ikke på søndag, og sannsynligvis ikke uken etter, sa klopp. – diogo vil ta litt lengre tid, vi vet ikke nøyaktig hvor lang tid, men det er litt mer alvorlig. vi må se, fortsatte han. (ntb)


  Everton-supporterne med klar beskjed etter poengtrekk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.41)
  evertons hjemmebane lyste opp i rødt like før avspark mot manchester united. så og si samtlige tilskuere holdt nemlig opp plakater med premier league-logoen og ordet «korrupt». protesten mot ligaen kommer etter at everton i forrige uke ble trukket ti poeng for ett økonomisk regelbrudd. søndagens kamp er den første everton spiller etter at dommen kom. supporterne til liverpool-klubben fikk imidlertid inn en protest lørdag også, da et banner med samme korrupt-budskap ble fløyet over manchester citys hjemmebane. da selve kampen kom i gang, tok det bare to minutter før gjestene tok ledelsen. og det på nydelig vis, da argentinske alejandro garnacho brassesparket ballen i det lengste hjørnet.

  haug herjet i liverpool-målfest – maanum-scoring for arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:17.13)
  sophie román haug leverte en scoring og to målgivende pasninger for liverpool i 4-0-seieren over brighton. frida maanum scoret for arsenal. haug var nest sist på ballen i forkant av både 2-0 og 3-0, før hun selv fastsatte resultatet på overtid mot «norske» brighton. landslagskollegaene guro bergsvand, maria thorisdottir og elisabeth terland startet for motstanderlaget. liverpool ligger på 4.-plass med 14 poeng i den engelske superligaen. også landslagsspiller frida maanum tegnet seg på scoringslisten i 3-1-seieren over west ham. nettkjenningen kom allerede etter to minutter. arsenal ligger på 2.-plass med 19 poeng. det er tre poeng opp til serieleder chelsea. maren mjelde startet for tittelforsvareren da leicester ble slått 5-2 søndag. guro reiten var ikke med i kamptroppen for de blåkledde. (ntb)

  Ut mot fansen

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:07.28)
  pep guardiola med voldsomme bevegelser mot manchester city-fansen. treneren mener det var altfor stille på etihad stadium i toppkampen mot liverpool.

  Reagerer sterkt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:07.28)
  pep guardiola med voldsomme bevegelser mot manchester city-fansen. treneren mener det var altfor stille på etihad stadium i toppkampen mot liverpool.  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.  Slaktes etter Haaland-show

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:15.25)
  helt til det siste lurte trener pep guardiola på om erling braut haaland ville bli klar. da han ble det, skrev han historie da manchester city og liverpool spilte 1-1. liverpool-keeper alisson slaktes etter kampen.


  Haaland klar etter skadeusikkerhet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:12.32)
  erling braut haaland starter for mancester city i lørdagens kamp mot liverpool, etter en liten leggskade han pådro seg i kampen mot færøyene for norge. storoppgjøret i premier league har kampstart klokken 13.30. kampen kan du følge her. hvis haaland scorer i lørdagens kamp vil han ha nådd 50 premiere league-mål på 48 kamper. det vil være det raskeste noen har oppnådd det antallet i den engelske toppdivisjonen.

  Guardiola om Haaland foran gigantmøte: – Forhåpentlig er han med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:15.05)
  erling braut haaland er i trening, og manager pep guardiola har håp om at nordmannen kan spille lørdagens storkamp mot liverpool i premier league. manchester citys stjernespiss kom småskadd tilbake fra landslagssamling med norge sist helg. haaland har hatt et problem i ankelen, men kunne trene med lagkameratene både torsdag og fredag. – han trente i går med litt ubehag, og vi trener i dag også. forhåpentlig kan han være en del av den (treningen), sa city-manager pep guardiola på pressekonferansen foran lørdagens kamp. serieleder city spiller hjemmekamp mot tabelltoer liverpool. ett poeng skiller dem etter tolv serierunder. det er spørsmålstegn rundt flere city-spillere inn mot kampen. foruten haaland er keeper ederson, nathan aké, sergio gómez aktuelle for kampen etter skade. – vi har noen få problemer, akkurat som andre klubber. vi får se på treningen, og vi får se i morgen. klokken seks i kveld vet jeg sikkert hvem jeg har tilgjengelig til i morgen, sa guardiola. haaland er toppscorer i premier league med 13 fulltreffere så langt. (ntb)

  Guardiola håper Haaland blir kampklar

  Kilde: VG Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:14.34)
  manchester (vg) erling braut haaland (23) fikk en smell i foten og spilte ikke landskampen mot skottland sist søndag. men manager pep guardiola håper nordmannen er på banen mot liverpool allerede lørdag.


  Haaland tilbake på City-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.06)
  erling braut haaland er tilbake på trening med manchester city etter skaden han pådro seg mot færøyene, og som kostet ham landskampen mot skottland. på ett av bildene er haaland, med overtrekkstrøye brukt i forbindelse med formasjonstrening eller internkamp, i samtale med manager pep guardiola. i en av bildetekstene på klubbens nettsted står det at haaland testes («put through his paces») foran liverpool-kampen. manchester city spiller hjemme mot liverpool i premier league lørdag ettermiddag. haaland skadet ankelen da han tråkket feil i forsøk på å nå et innlegg foran åpent mål i sluttminuttene av 2-0-seieren over færøyene på ullevaal forrige torsdag. han ble ikke vurdert som kampklar til kampen mot skottland tre dager senere og reiste ikke med laget til glasgow. (ntb)  Rett til Oslo

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:13.12)
  etter superkampen mot skottland: oscar bobb (20) dro med charterfly til oslo. kometen fikk fri av manchester city. men lørdag venter storkamp mot liverpool.

  Maanum-scoring da Arsenal vant norsk duell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:19.42)
  arsenal krøp opp i ryggen på serieleder chelsea med 3-0-seier borte mot brighton. hele fire norske spillere var på banen i løpet av oppgjøret. den norske trioen maria thorisdottir, guro bergsvand og elisabeth terland startet alle for brighton, mens frida maanum kom inn for gjestene på stillingen 1-0 til arsenal. ti minutter før slutt doblet caitlin foord ledelsen for bortelaget, før maanum selv scoret 3-0 på overtid. svenske stina blackstenius scoret kampens første mål. tre poeng sender arsenal opp i ryggen på tabellener chelsea, og rødtrøyene er to poeng bak de regjerende seriemesterne etter sju runder. celin bizet ildhusøy utlignet for tottenham i bortekampen mot leicester. dermed endte kampen 1-1. det er andre strake kampen at bizet ildhusøy scorer for london-klubben. forrige runde fikk hun nettsus mot liverpool. (ntb)

  Serbia trygget EM-billetten – første deltakelse siden 2000

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.58)
  det serbiske herrelandslaget i fotball er klare for fotball-em i tyskland tross poengdeling mot bulgaria. de slår følge med ungarn til neste års mesterskap. serberne sto med 13 poeng før den siste kvalifiseringsrunden, og i hjemmemøtet med bulgaria trengte de bare ett poeng for å spikre plassen i em 2024. et hodestøt fra srdan babic snaue ti minutter før slutt sørget for 2-2. ungarn var på sin side sikret sluttspillsbillett allerede før søndagens kamper, og hjemme mot montenegro sørget to glimrende mål fra liverpool-spiller dominik szoboszlai for at ungarerne vendte fra 0-1 til 2-1. adam nagy scoret ungarns tredje på overtid. serbia har deltatt i fire av de fem siste vm-sluttspillene, men i em har det ikke blitt deltakelse siden 2000. (©ntb)

  chelsea trygget serieledelsen med 5-1 over liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:17.04)
  maren mjelde ledet sitt chelsea til en solid 5-1-seier over liverpool i den engelske superligaen. laget trygget med det serieledelsen. maren mjelde var lagkaptein og spilte hele kampen i chelsea-forsvaret. lauren james scoret hat trick. hun scoret sitt første mål etter elleve minutter. et selvmål fra mjeldes stopperkollega jess carter ble til 1-1 før aggie beever-jones satte 2-1 på pasning fra james. james scoret sitt annet mål elleve minutter etter hvilen og sitt tredje etter 64 minutter. sjoeke nüsken satte 5-1-målet. liverpool-spissen sophie román haug ble byttet ut etter 86 minutter på banen. chelseas guro reiten har vært ute en stund med skade og var ikke i troppen. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »