Hovedsiden

Liten annonse
  City siktes

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 53 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:17.28)
  manchester city siktes etter scenene som utspilte seg etter simon hoopers avgjørelse i storkampen mot tottenham. engelske journalister melder at erling braut haaland slipper unna.

  Åpner disiplinærsak etter Haaland & cos raseri

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 57 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:17.24)
  erling braut haaland raste mot dommeren på tampen av manchester citys 3-3-kamp mot tottenham. nå er episoden havnet på bordet til englands fotballforbund (fa). jærbuen og flere av lagkameratene mistet besinnelsen da kampleder simon hooper dømte frispark framfor å la city utnytte fordelsparagrafen fullt ut langt inne i overtiden søndag. haaland hadde akkurat sendt jack grealish alene med keeper da spillet ble stoppet. spissen reagerte med et voldsomt sinne og kroppsspråk tett opp i ansiktet på hooper. han var ikke alene. dommeren dro fram det gule kortet til haaland for protestene, men det er ikke sikkert fa nøyer seg med det. forbundet har valgt å åpne disiplinærsak mot manchester city i saken, men ikke mot haaland direkte. det betyr vanligvis at klubben blir ilagt en bot. i mandagens melding fra fa heter det at city anklages for ikke å ha klart å kontrollere egne spilleres oppførsel i de aktuelle sekvensene av kampen. city har nå fram til 7. desembger på å svare på anklagene. (ntb)  Han var nære

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: / 1 time og 25 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:16.56)
  profilert journalist sier ole gunnar solskjær (50) ikke var langt unna å få det til i manchester united: - på sitt beste var oles united-lag bedre enn det vi ser i dag.  Vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:21.32)
  både erling braut haaland og pappa alfie raser etter dommeravgjørelsen på slutten av kampen mellom manchester city og tottenham. - det er ikke en familie med mange ord, sier engelsk kommentator til dagbladet.
  Rasende

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:19.25)
  erling braut haaland bommet på to kjempesjanser i første omgang. manchester city så likevel ut til å dra det i land, men tottenham utliknet til 3-3 på tampen. på overtid raste haaland mot dommer simon hooper.

  Sjokkerer England

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:19.25)
  erling braut haaland bommet på to kjempesjanser i første omgang. synet av de brente sjansene sjokkerer england. manchester city så likevel ut til å dra det i land, men tottenham utliknet til 3-3 på tampen.

  Målkalas da Liverpool tok sesongens syvende strake seier på Anfield

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:17.05)
  en førsteomgang med fire scoringer og uavgjort til pause, ble fulgt opp av tre nye scoringer og en sen avgjørelse av liverpool i en fartsfylt affære på anfield. 20 minutter ut i kampen tok liverpool ledelsen etter en frispark-perle fra trent alexander-arnold. repriser viste at det var fulham-keeper bernd leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i lenos rygg. det tok kun fire minutter før tidligere liverpool-spiller harry wilson utlignet for fulham på det som var bortelagets første sjanse i kampen. liverpool svarte med nok en perlescoring. denne gangen var det alexis mac allister som fyrte av fra langt hold – rett i krysset. men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter. for seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet kenny tete igjen da han forlenget et skudd fra joão palhinha. scoringen ble først annullert for offside, men var brøt inn og godkjente målet. liverpool måtte klare seg uten førstekeeper alisson i søndagens oppgjør. brasilianeren ble skadet i forrige kamp mot manchester city. det var derfor caoimhin kelleher som voktet buret for hjemmelaget. liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. darwin núñez var nære ved å sende liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen. hjemmelaget fortsatte trykket også utover i omgangen, og både núñez og luis díaz bommet på hver sin store mulighet, begge satt opp av mohamed salah. fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. innbytter tom cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket bobby reid opp med en heading i mål. det var kveldens femte scoring, men målfesten var langt ifra over. først utlignet wataru endo med en ny kunstscoring i krysset, før trent alexander-arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi leno. dermed stod det 4-3 til hjemmelaget. flere scoringer ble det ikke på anfield. liverpool tok med det sin syvende strake hjemmeseier denne sesongen. de befinner seg på 2. plass på tabellen med 31 poeng. gjestene står med 15 poeng på en 14. plass etter 14 kamper.


  Ødegaard mot Liverpool i FA-cupen – Newcastle trakk erkerival Sunderland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:14.34)
  martin ødegaard og arsenal får tøff motstand i tredje runde av fa-cupen når de tar imot liverpool hjemme. i nord blir det et hett derbyoppgjør. newcastle skal spille borte mot sunderland i tyne-wear-derbyet. det er over sju år siden sist rivalene møttes. sunderland har i flere år slitt i lavere divisjoner, men er nå tilbake i championship, nest øverste nivå. manchester city tar imot huddersfield hjemme, mens manchester united møter wigan borte. dermed blir det ingen lang reise for de røde djevlene. arsenal og liverpool er den største kampen i runde tre, som spilles i løpet av dagene 6. og 7. januar 2024. arsenal er det mestvinnende laget i fa-cuphistorien med 14 finaletriumfer. erling braut haaland og city er regjerende mester. tottenham – burnley, crystal palace – everton og brentford – wolverhampton er de resterende rene duellene mellom premier league-lag. chelsea møter preston borte. (ntb)

  Trukket fram i natt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:02.41)
  brutal statistikk for trener erik ten hag. manchester united har ikke vunnet på bortebane mot et topp åtte-lag i premier league siden under ole gunnar solskjær. i går kveld kom smellen mot newcastle.

  borterekken brutt for manchester united

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:23.02)
  etter tre strake premier league-seire ble seiersrekken brutt for manchester united da de tapte borte mot newcastle lørdag kveld. 22 år gamle anthony gordon ble matchvinner etter at han sendte vertene i ledelsen ti minutter etter sidebytte. manchester united-angriper antony trodde han utlignet og reddet ett poeng på overtid, men ballen gikk via en offsideplassert harry maguire og målet ble korrekt annullert for offside. manchester united jaktet sin femte strake borteseier, men newcastle, som har vært ett av sesongens beste hjemmelag i premier league, satte tidlig gjestene fra manchester under et voldsomt press. nærmest var kieran trippier da han kun var millimeter unna et drømmemål fem minutter før pause da han smalt et frispark i tverrliggeren og ned på linja. med sesongens åttende seier klatrer newcastle til en femteplass med 26 poeng, syv poeng bak ligaleder arsenal. etter 14 serierunder står manchester united, som på kort varsel måtte bytte ut fly med busstransport til newcastle lørdag formiddag etter værutfordringer, med 24 poeng og befinner seg på en syvendeplass.  The Athletic: Kylling-sjokk

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:21.10)
  en nedslående melding er på menyen for manchester united: premier league-storheten er angivelig under etterforskning etter at flere supportere skal ha blitt syke etter å ha spist på old trafford.  Ny Ødegaard-scoring da Arsenal slo Wolves

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:18.03)
  martin ødegaard scoret for andre kamp på rad da arsenal slo wolverhampton 2-1. tidligere i uken tegnet han seg på scoringslisten med en vakker volley i mesterliga-kampen mot lens. også lørdagens scoring var av det vakre slaget. etter flott kombinasjonsspill mellom oleksandr zintsjenko og gabriel jesus spilte førstnevnte ballen 45 grader ut. der ventet ødegaard og bredsidet kontrollert inn 2-0 for arsenal. bare minutter tidligere hadde bukayo saka sendt the gunners i føringen. på tampen reduserte matheus cunha for wolves, men det ble bare et trøstemål. arsenal topper premier league-tabellen og er fire poeng foran manchester city, som søndag skal i aksjon mot tottenham. sander berge var også i aksjon lørdag ettermiddag. hans burnley nedsablet sheffield united og vant hele 5-0. berge spilte hele kampen. brentford slo på sin side luton 3-1. kristoffer ajer skulle egentlig starte den kampen, men ble skadet under oppvarmingen.


  avis: reisetrøbbel for manchester united - må ta buss til storkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:12.39)
  manchester united-spillerne måtte på kort varsel bytte ut fly med busstransport til lørdagens premier league-kamp mot newcastle. det er lokalavisen manchester evening news som melder om problemene som ødelegger storklubbens planlagte oppkjøring til bortekampen i premier league. flyreisen fra manchester skal på kort varsel ha blitt kansellert som følge av det som omtales som tekniske og værmessige problemer. dermed måtte et alternativt opplegg stables på beina raskt. løsningen ble å benytte buss til newcastle. den turen tar rundt tre timer, ifølge manchester evening news. avisen skriver at united-spillerne skal ha stått klare til å gå ombord i flyet da beskjeden om kanselleringen kom. kampen mellom united og newcastle starter 21.00 norsk tid. (ntb)

  Ganske flaut

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:18.49)
  manchester united-ekspert paul hirst mener rundt ti spillere «ga opp» da ole gunnar solskjær (50) var trener. - det var ganske flaut, egentlig, sier han til dagbladet.

  United-sjefen forsvarer utskjelt keeper: – Statistisk nest best i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.37)
  andré onana har fått en tøff start på målvaktslivet i manchester united. han får full støtte fra manager erik ten hag etter marerittkamper i champions league. – han har en sterk personlighet og vil takle det. alt i alt har han gjort det bra i sine fem første måneder her, sa united-sjefen på fredagens pressekonferanse. onana ble i sommer hentet for å erstatte david de gea. kameruneren kom med gode skussmål etter en knallsesong i inter, men hittil har ikke overgangen til england vært en suksess. særlig i mesterligaen har onana slitt og gjort en rekke tabber. senest i 3-3-dramaet mot galatasaray fomlet han inn to frispark og bidro sterkt til at manchester united er i kjempetrøbbel i puljespillet. 27-åringen fikk hard medfart etter kampen. mange har omtalt ham som et bomkjøp, men ten hag er sikker på at onana er rett mann. – hvis du analyserer det godt, vil du se at han statistisk er nest best i premier league. han er nest best når det kommer til hva det forventes å redde, hevdet nederlenderen før lørdagens tøffe bortekampen mot newcastle. (ntb)

  Får klar advarsel

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.06)
  trener pep guardiola tror det blir mange mål når manchester city møter tottenham. han advarer mot et såret spurs, og sier det blir tøffere å vinne premier league for hvert år.  København tok poeng borte mot Bayern München

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:23.01)
  københavn forlater münchen med ett poeng etter at de spilte 0-0 mot den tyske giganten bayern. mohammed elyounoussi spilte hele kampen for københavn. det betyr at de i skrivende stund, med én kamp igjen, er i førersetet til å slå følge med bayern ut av gruppe a. i siste gruppespillskamp venter galatasaray. fortsatt kan båd københavn, galatasaray og manchester united gå videre. tidligere onsdag spilte galatasaray og manchester united 3-3 i tyrkia.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »