Hovedsiden

Liten annonse

  Nytt hackerangrep mot TV-sending under polsk EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:20.47)
  hackere forstyrret sendingen i polen under landets kamp mot østerrike i fotball-em fredag. det er andre gang det skjer under mesterskapet. nyhetsbyrået reuters viderebringer informasjonen om at polske fotballfans fikk seg en lite hyggelig overraskelse under fredagens kamp hos kringkasteren tvp. – vi beklager for de tekniske problemene vi hadde under dagens kamp, heter det i en melding fra tvp. de første undersøkelsene har avdekket at hackerne brukte et såkalt ddos-angrep, som betyr å overbelaste serverne slik at de svikter. noe av det samme skjedde under åpningskampen mot nederland. i etterkant av det oppgjøret gikk den polske viseministeren for digitalisering, pawel olszewski, ut i mediene og la skylden på russland. – det ble kjapt løst. om ikke våre tjenester hadde fungert ordentlig, kunne det ha gått galt, sa han i intervjuet. ifølge tvp ble angrepet mot nederland-kampen gjennomført fra en ip-adresse i polen. det er ikke kjent hvor fredagens angrep kom fra. seerne kan «trøste» seg med at kampen kanskje ikke var så mye å se. polen tapte 1-3 for østerrike. dermed er de hvitkledde sist i puljen etter to kamper og trenger nærmest et mirakel for å gå videre. (ntb)
  Måtte slutte i ishockeyforbundet – nå har han fått ny jobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:12.52)
  ottar eide er ansatt som ny generalsekretær i norges motorsportforbund. han måtte i fjor gi seg i ishockeyforbundet. i august i fjor ble det kjent at norges ishockeyforbund ville lande på et stort underskudd og sto i en svært krevende økonomisk situasjon. i kjølvannet ble det konkludert med at daværende generalsekretær eide ikke lenger hadde styrets tillit. prosessen med å avslutte arbeidsforholdet til eide endte samtidig med at forbundsledelsen måtte beklage egen fremgangsmåte. det ble blant annet vist til belastningen eide ble påført i form av trykk fra mediene. ved siden av å være generalsekretær i hockeyforbundet har eide tidligere arbeidet som underdirektør i kulturdepartementet.

  Molde-smell mot Sarpsborg 08

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:19.04)
  sarpsborg 08 reiste seg etter flere stygge tap, intern møtevirksomhet og negative overskrifter i mediene. mandag ble det 4-2-seier og tre kruttsterke poeng mot molde. pawel chrupalla, stefan johansen og sondre ørjasæter (2) scoret målene for gjestene i det som ble en solid revansje etter en særdeles turbulent uke. den stygge 1-7-smellen hjemme mot hamkam 16. mai ble etterfulgt av et fire timer langt internt krisemøte. på tampen kom en svært omdiskutert situasjon. molde ville ha straffe da anders hagelskjær gikk i bakken i feltet. i den påfølgende kontringen satte sondre ørjasæter inn 4-2 for gjestene. dommer marius lien ble bedt om å vurdere straffesituasjonen av var-rommet, men besluttet at avgjørelsen hans skulle bli stående. dermed endte det 2-4.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »