Hovedsiden

Liten annonse

  Braathen henter inn tidligere Hirscher-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:13.30)
  lucas braathen har fått på plass store deler av teamet han skal ha rundt seg i alpincomebacket, melder tv 2. kanalen har fått bekreftet hvem som går inn i braathens støtteapparat. blant dem er michael pircher, som er hentet fra østerrikes skiforbund. han har tidligere trent verdenscuplegenden marcel hirscher. braathen varslet nylig at han er tilbake som toppalpinist, men 23-åringen skal kjøre for brasil. dette er personene braathen vil ha rundt seg: team manager: bjørn braathen skitrener: peter lederer skitrener: michael pircher assisterende trener: christian hoel servicemann (fra atomic): tor schjetne fysisk trener: kurt kohtbauer (ntb)

  Zuccarello-assist hylles: Nådde 60 målpoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.04)
  minnesota wild vant hele 4-0 borte mot chicago blackhawcks søndag kveld. mats zuccarello noterte seg for en lekker målgivende pasning på wilds andre scoring, da han elegant fant rekkekameraten marco rossi stående umarkert foran mål. – mats zuccarello har strålende overblikk, skriver nhl på x. – zuccarello gjorde chicagos målvakt om til en statue på rossis mål. fikk han rett og slett til å fryse, skriver the athletic-journalist michael russo, som følger minnesota wild tett. med den målgivende pasningen har zuccarello nå 60 målpoeng (11 mål og 49 målgivende) på 67 kamper denne sesongen. det er tredje sesong på rad i minnesota wild at nordmannen passerer 60 målpoeng i løpet av en sesong og fjerde gang i karrieren. første gang var i new york rangers i 2015/16-sesongen, da han hadde 61 målpoeng. med fem kamper igjen av grunnspillet trenger wild et lite mirakel for å ta seg til sluttspillet, hvor de for øyeblikket har ni poeng opp til vegas golden knights.

  Frisk med overtidsseier borte mot Storhamar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:22.47)
  frisk asker overrasket og slo storhamar 2-1 borte etter forlengning i det tredje semifinaleoppgjøret i nm-sluttspillet i ishockey onsdag kveld. storhamar satt gjestene under et voldsomt trykk i forlegningen, men keeper mitch gillam sto imot. michael haga utnyttet muligheten og ble den store helten da han satt inn 2-1. – det var veldig deilig. vi var slitne der, så det trengte vi. nå skal vi ta seieren på fredag, sa matchvinneren til tv 2. gillam ble syndebukken i mandagens kamp, men leverte en strålende prestasjon onsdag. – vi ble belønnet for innsatsen i de forrige kampene. det var en stor seier, sa gillam. dermed står det 2-1 sammenlagt i favør storhamar.


  Vålerenga til semifinale i ishockeysluttspillet – slo Stjernen 5-1

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:22.24)
  vålerenga gjorde som frisk asker og avsluttet sesongen for et østfoldlag med seier i nm-kvartfinalen lørdag. stjernen ble slått 5-1 på jordal amfi. noen timer tidligere vant frisk asker 3-2 borte mot sparta takket være michael hagas vinnermål i forlengningen, og dermed er sesongen over for både sparta og stjernen. vålerenga vant de tre første kampene mot stjernen, men fredrikstadlaget slo tilbake med seier på hjemmebane torsdag. lørdag var vålerenga best og sikret semifinalebilletten. thomas olsen leverte to mål og en assist. før tredjeplasserte vålerenga tok seg videre hadde seriemester storhamar og serietoer stavanger begge tatt seg til semifinale i fire strake kamper. frisk asker ble eneste lag som greide å beseire en høyere rangert motstander i kvartfinalen. laget endte på femteplass i serien sju poeng bak sparta. (ntb)  Liverpool ansatte ny sportsdirektør

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:13.53)
  liverpool fortsetter opprustningen av sitt sjefapparat og har ansatt richard hughes som klubbens nye sportsdirektør. det opplyser den engelske premier league-klubben på sin hjemmeside. 44-årige hughes tiltrer stillingen etter at årets sesong er over. han kommer fra stillingen som teknisk direktør i premier league-rivalen bournemouth. det er liverpools nyansatte fotballdirektør michael edwards som står bak ansettelsen av hughes. liverpool må også ha ny manager til neste sesong ettersom jürgen klopp for lengst har varslet sin avgang. (ntb)  Philipsen spurtet til seier Milano-Sanremo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:16.46)
  jasper philipsen var raskest i avslutningen og krysset målstreken først etter 288 tøffe kilometer fra milano til sanremo. 260 kilometer var syklet da det hele skulle avgjøres opp de to tøffe kneikene cipressa og poggio di san remo. tadej pogacar prøvde seg ved to anledninger opp poggio, men greide ikke å riste av seg mathieu van der poel og de andre konkurrentene, og en mindre gruppe samlet seg til spurt. der var det philipsen som var sterkest og som tok sin første monumentseier noen centimeter foran michael matthews. uno-x-laget var med i rittet, og jonas abrahamsen var best plassert av dem over poggio. han greide ikke å henge med på hardkjøret i finalen. van der poel sesongåpnet lørdag og hadde som mål å forsvare fjorårsseieren i rittet. nederlenderen syklet i regnbuetrøya etter å ha blitt verdensmester i fjor høst. alexander kristoff vant rittet i 2014 og fulgte opp med andreplass året etter. i år greide han ikke å henge med fronten inn i finalen. klassikersesongen fortsetter med flandern rundt 27. mars og paris-roubaix 7. april. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »