Hovedsiden

Liten annonse
  Allan Saint-Maximin på lån til Fenerbahçe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:16.51)
  den tidligere premier league og newcastle-stjernen allan saint-maximin går på lån til den tyrkiske klubben fenerbahçe ut neste sesong. det bekrefter klubben på sine hjemmesider onsdag. saint-maximin signerte for den saudiarabiske klubben al-alhi i fjor sommer, og er nå klar for europeisk klubbfotball igjen. der får han josé mourinho som trener etter at han signerte for den tyrkiske klubben tidligere i sommer.

  newcastle fast bestemt på å beholde england-aktuelle howe: – vi elsker ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.41)
  newcastle vil gjøre alt for å beholde den england-aktuelle treneren eddie howe. engelskmannen er den heteste kandidaten til å ta over etter gareth southgate. tirsdag ble det klart at southgate gir seg som england-trener og dermed må em-finalisten på jakt etter ny trener. howe lanseres som en sannsynlig arvtaker, men newcastle kommer til å kjempe for å beholde manageren. det forteller klubbens administrerende direktør darren eales til bbc. – vi er på en spennende reise og eddie er mannen som skal lede oss på den. vi har forpliktet oss til en langvarig avtale med ham. vi tror han er den rette mannen for newcastle. vi elsker ham, sier newcastle-direktøren. the athletic skriver at howe ikke har noen utkjøpsklausul i kontrakten han undertegnet med klubben sist sommer, men at howe mest sannsynlig ikke vil bli hindret i å ta england-jobben om han blir tilbudt den og ønsker den. englands spiller sin neste kamp 7. september mot irland i nasjonsligaen. the telegraph melder at tidligere liverpool-trener jürgen klopp ikke blir en aktuell kandidat med det første. han skal ta ett år fri fra fotballen. (ntb)

  Real Madrid med flest gjenværende EM-spillere – spansk klubb med overraskende antall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:08.29)
  ingen lag har flere spillere igjen i årets fotball-em enn carlo ancelottis real madrid. la liga-klubbene dominerer før de siste tre kampene i mesterskapet. de hvitkledde fra madrid har fortsatt dani carvajal, nacho fernández, jude bellingham, ferland mendy, eduardo camavinga, aurélien tchouaméni og kylian mbappé igjen i em. mbappé ble real-spiller 1. juli etter at kontrakten med paris saint-germain løp ut. bak real madrid følger liverpool og barcelona med seks spillere hver, mens både paris saint-germain, arsenal og manchester city har fem spillere. det har også real sociedad, som i den spanske troppen har fem bidrag. premier league har 35 gjenværende spillere i mesterskapet. i tillegg til liverpool, arsenal og city har også crystal palace (4), chelsea (3), manchester united, aston villa, west ham brentford, newcastle (2), tottenham og everton spillere som fortsatt kniver om em-gull. ifølge ntbs opptelling er hele 41 forskjellige klubber fortsatt representert. (ntb)

  Medier: Manchester United kutter 250 stillinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:15.23)
  storklubben manchester united kutter inntil 250 av sine 1100 ansatte for å spare penger, skriver the athletic og daily mail. klubben skal ha informert de ansatte om beslutningen i en rekke møter onsdag morgen og formiddag. fra før var det kjent at alle ansatte utenfor klubbens fotballsatsing ble tilbudt sluttpakker. nedskjæringen er et ledd i den nye united-eieren jim ratcliffes strategi for å kutte kostnader i klubben. ratcliffe kjøpte 27,7 prosent av aksjene i premier league-klubben på starten av året. united-staben vokste ifølge the athletic fra 983 ansatte i snitt i 2021 til 1112 i 2023. klubben er per nå englands største i antall ansatte. uniteds amerikanske eiere i glazer-familien er ofte blitt kritisert for å prioritere inntekter foran sportslig suksess, men siden ratcliffe kom inn på eiersiden er det tatt betydelige grep for å styrke den sportslige ledelsen. dan ashworth ble nylig hentet fra newcastle som sportsdirektør, og united har også ansatt omer berrada (fra manchester city) som administrerende direktør og jason wilcox (fra southampton) som teknisk direktør. (ntb)

  Ny sportsdirektør klar for United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:18.36)
  dan ashworth er omsider klar som sportsdirektør for manchester united. det bekrefter begge klubber i en pressemelding. – newcastle united og manchester united har blitt enige om umiddelbar frigivelse av dan ashworth fra hans plikter i newcastle united, skriver klubbene i pressemeldingen. denne stillingen har blitt mye omtalt og det har lenge ligget an til at det er nettopp ashworth som skal få jobben. han har tidligere vært teknisk direktør i brighton og har siden februar 2022 vært sportsdirektør i newcastle. nå får han altså samme stilling i manchester united.

  brighton henter kantspiller fra newcastle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:07.34)
  den gambiske vingen, yankuba minteh, gjør overgang fra newcastle til ligarival brighton. 19-åringen har signert en femårskontrakt. det skriver brighton på sine nettsider. – yankuba er et ungt talent som har tiltrukket seg mye interesse, så vi er glade for å ønske ham velkommen til klubben, sa teknisk direktør david weir. minteh gjorde sommeren 2022 overgang fra gambisk fotball til danske ob, hvor han noterte seg for fire mål og seks målgivende på 17 kamper. i en alder av 18 år imponerte det newcastle nok til å kjøpe han, for så å låne han ut til feyenoord forrige sesong. i nederland ble fasiten elleve mål og seks målgivende på 37 kamper. – han er en spennende angrepsspiller med utrolig fart. han hadde en veldig imponerende sesong med feyenoord, og fikk erfaring i både champions league og europa league, sa weir. minteh har også notert seg for tre mål på seks a-landskamper for gambia. (ntb)


  Terminlisten for Premier League 2024/25 er klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 18. juni 2024 KL:10.05)
  spilleplanen for premier league ble offentliggjort i dag. haaland og manchester city får en tøff åpning borte mot chelsea. arsenal tar imot wolverhampton hjemme, mens liverpool møter ipswich borte. slik spilles hele første runde: fredag 16. august 2024 21:00 man utd - fulham lørdag 17. august 2024 13:30 ipswich town - liverpool arsenal - wolves everton - brighton newcastle united - southampton nottingham forest - afc bournemouth 18:30 west ham - aston villa søndag 18. august 2024 15:00 brentford - crystal palace 17:30 chelsea - man city monday 19 august 2024 21:00 leicester city - spurs vi får en storkamp i tredje runde. da skal manchester united møte liverpool.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »