Hovedsiden

Liten annonse
  Ohi-scoring holdt ikke for Brøndby – 17-åring vendte til FCK-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:16.08)
  svenske roony bardghji (17) ble den store helten for fc københavn i 3-2-seieren over brøndby i toppkampen i dansk fotball. ohi omoijuanfo scoret for brøndby i derbyet. nordmannens mål kom etter 69 minutter, og han sendte da vertene opp i 2-1. han lå an til å bli matchvinner da han ble byttet ut i det 80. minutt, men med seks minutter igjen utlignet bardghji før han fem minutter senere avgjorde. den svenske 17-åringen ble byttet inn bare fire minutter før den første scoringen. josip radosevic scoret også for brøndby, mens diogo gonçalves sto for det første fck-målet. fck leder serien med fire poeng ned til brøndby på tredjeplass. det var dermed en toppkamp i københavn-forstaden søndag. silkeborg slo viborg 2-0 og er på annenplass, tre poeng bak fck. birger meling og mohamed elyounoussi spilte begge hele kampen for fck, mens omoijuanfo og henrik heggheim ble byttet ut for brøndby. håkon evjen ble dyttet inn på overtid i jakten på utligning. sebastian sebulonsen forble ubenyttet reserve for brøndby. (ntb)

  Halland Johannessen med etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:14.52)
  tobias halland johannessen angrep i den siste bakken og tok seieren i den femte og siste etappen i tour de luxembourg søndag. nordmannen gikk solo med rundt halvannen kilometer til mål og vant til slutt med åtte sekunder ned til en gruppe på ni mann med sterke klatrere som alex aranburu, valentin madouas og felix gall. nordmannen ble nummer 13 totalt i rittet.

  Ruud sørget for Europas første poeng i Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:09.13)
  etter en miserabel start for europa-laget i laver cup bidro casper ruud med et lyspunkt med seier 7-6, 6–2 over amerikanske tommy paul. første sett, som strakte seg over nesten én time, ble jevnt og gikk til tiebreak, som ruud til slutt vant 8–6. i andre sett fikk nordmannen en noe lettere reise, og vant settet 6–2. ruuds seier ga europa to poeng, og stillingen i laver cup er dermed 2–6.

  Nyland holdt nullen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:18.20)
  den norske landslagskeeperen, ørjan nyland, holdt nullen da sevilla spilte 0-0 borte mot osasuna i la liga lørdag kveld. det var nordmannens første kamp for den spanske storklubben. nyland gjorde i sommer overgang til sevilla, men har måttet se de fire første seriekampene fra benken. sevilla har riktignok fått en fryktelig start på sesongen, med bare fire poeng etter fem seriekamper. det gjør at laget ligger helt nede på 16.-plass på la liga-tabellen. (ntb)

  Tap for Thoresen i bryte-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:13.00)
  morten thoresen gikk mot kinesiske husiyuetu husiyuetu i 67-kilosklassen og tapte 0-5 i sin første kamp i vm i bryting. dermed må nordmannen håpe at kineseren går hele veien til finalen, i håp om å få gå rekvalifisering søndag. bedre har det gått for exauce mukubu. mukubu startet dagen med å slå milad alirzajev med 7-1. i 16-delsfinalen møtte han luis eduardo avendano rojas fra venezuela. det ble rått parti og nordmannen vant på poengmessig overlegenhet 10-0, etter 1.03 minutters bryting. mukubu møter jalgasbay berdimuratov fra usbekistan i åttedelsfinalen senere lørdag.


  Nedtur for Baldauf i kvartfinalen i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:15.49)
  felix baldauf ble et nummer for liten i kvartfinalen mot iranske mohammadhadi a. saravi i 97-kilosklassen i bryte-vm i beograd fredag. det norske håpet røk 1-4 i møtet med saravi og må nå håpe på en ny medaljemulighet gjennom systemet med rekvalifisering. dersom baldauf skal komme inn i bronsekampen igjen, må saravi vinne sin semifinale og sikre seg finaleplass. baldauf innledet mesterskapet med å slå georgieren giorgi melia 3-1 etter en tett og jevn kamp. deretter fikk nordmannen det atskillig enklere mot svenske aleksandar georgije stjepanetic. den duellen gikk baldauf seirende ut av med hele 9-0. kampen var avgjort allerede før pause. oppgjøret ble stanset som følge av at baldauf var i egen klasse poengmessig. så kom tapet for saravi. (ntb)

  Baldauf gjorde kort prosess mot svenske – klar for VM-kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.17)
  felix baldauf skal ut i kvartfinale i 97-kilosklassen i bryte-vm i beograd etter to strake seirer fredag. baldauf innledet mesterskapet med å slå georgieren giorgi melia 3-1 etter en tett og jevn kamp. deretter fikk nordmannen det atskillig enklere mot svenske aleksandar georgije stjepanetic. den duellen gikk baldauf seirende ut av med hele 9-0. kampen var avgjort allerede før pause. oppgjøret ble stanset som følge av at baldauf var i egen klasse poengmessig. (ntb)

  Frustrert Jørgensen tapte i bryte-VM – må håpe på rekvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:14.04)
  håvard jørgensen tapte sin andre kamp i bryte-vm i beograd fredag. dermed må han håpe på en bronsemulighet via rekvalifisering i 72-kilosklassen. jørgensen møtte akit gulia fra india i første kamp og vant enkelt 4-0. i kamp nummer to ble det verre. jørgensen innledet riktignok friskt mot aserbajdsjanske ulvi ganizade og tok ledelsen 3-0. motstanderen utlignet deretter til 3-3, og dermed var presset over på nordmannen i og med at siste poeng i kampen vinner ved poenglikhet. i stedet for å slå tilbake havnet jørgensen under med 3-4 og tapte kampen. nordmannen slo hånden i brytematta flere ganger i frustrasjon etter at utfallet var klart. nå må han håpe på en ekstra medaljemulighet i rekvalifisering. det forutsetter at ganizade tar seg fram til finale. bedre gikk det for felix baldauf i 97-kilosklassen. han vant sin første kamp mot georgieren giorgi melia 3-1. (ntb)

  Kure utslått av bryte-VM – Jørgensen videre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.27)
  per anders kure fikk en ekstra bronsemulighet gjennom rekvalifisering i bryte-vm, men fredag var medaljemuligheten over for nordmannen. egyptiske mohamed ehab mohamed zahab khalil ble for sterk i den første kampen i rekvalifiseringen og vant 4–2 på poeng. kure forsøkte å legge press på motstanderen mot slutten, men khalil forsvarte seg godt. kure fikk den ekstra bronsemuligheten etter at hans overmann i 16-delsfinalen, akzjol makhmudov fra kirgisistan, sikret seg finalebillett i beograd. med fredagens tap klarte heller ikke kure å sikre seg billett til neste års ol i paris. de fem beste i hver vektklasse er kvalifisert for sommerlekene i den franske hovedstaden. det kommer imidlertid ytterligere to muligheter for å kvalifisere seg til ol. i 72-kilosklassen gikk det bedre for håvard jørgensen. han møtte akit gulia fra india i første kamp og vant enkelt 4-0. for jørgensen, som bryter i 72-kilosklasse, venter dermed ny kamp senere fredag. (ntb)  Kure med ekstrasjanse i bryte-VM tross tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:17.40)
  per anders kure får en ny mulighet i bryte-vm etter at hans overmann vant kamp etter kamp torsdag. dermed kan nordmannen sikre seg medalje og ol-plass. kure møtte akzjol makhmudov fra kirgisistan i 16-delsfinalen i 77-kilosklassen. 25-åringen startet bra og jobbet seg raskt opp en 3-0-ledelse, men måtte til slutt se seg slått 3-4 etter en fantastisk avslutning av makhmudov. kirgiseren vant så flere kamper på rad og gikk til finale. suksessen hans gjør at kure får muligheten i rekvalifisering. det betyr at han med maks klaff kan kjempe om en bronsemedalje. de fem beste i vektklassen kvalifiserer for neste års ol i paris. (ntb)

  Marvik klar for åttedelsfinale i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:11.33)
  oskar marvik, også kjent som «tåsenplogen», er klar for åttedelsfinale i 130 kilosklassen i vm i bryting. marvik brøt mot chilenske yasmani acosta fernández i kvalifiseringskampen og vant 2-0. nordmannen er rangert som nummer åtte i verden, mens hans chilenske motstander er rangert som nummer 13. marvik skal bryte åttedelsfinalen senere torsdag ettermiddag.  Østigard kom inn og vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:23.09)
  landslagsstopper leo skiri østigård startet – som vanlig – da napoli innledet mesterligaen borte mot sporting braga onsdag kveld. men allerede etter 13 minutter estattet han en skadet amir rrahmani. med nordmannen på banen vant de italienske seriemestrene 2-1. giovanni di lorenzo satte inn det første målet på overtid i første omgang. seks minutter før full tid utlignet bruma for vertene, men det skulle likevel bli italiensk seier etter et braga-selvmål i det det 88. minutt. fredrik aursnes spilte hele kampen for et benfica-lag som fikk det tøft etter å ha fått midtstopper antónio silva utvist allerde etter 13 minutter mot red bull salzburg. østerrikerne vant 2-0 i lisboa.


  Solskjær avslører tilbud fra Saudi-Arabia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:09.00)
  ole gunnar solskjær har ligget lavt siden han fikk sparken som manager for manchester united i november 2022. nordmannen har gått arbeidsløs siden den gang, men i et intervju med the athletic forteller han at det blant annet har dukket opp et tilbud fra sauisk fotball. – jeg har fått tilbud. senest to fra saudi-arabia. bestekameraten min, som også er agenten min, silte det ut. hvis du har ledet man united, setter du dine egne kriterier om hva du vil jobbe med, sier solskjær til the athletic.

  Haaland overrasket Guardiola

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.14)
  på mandagens trening før manchester citys mesterligamøte med røde stjerne, var det synlig en veldig god tone mellom pep guardiola og erling braut haaland. og i et intervju med tv 2 forteller manageren om forholdet de har. – veldig bra. han kan snakke med meg om hva som helst. jeg har sagt det til ham flere ganger om norge: «gi meg råd om hvor jeg kan dra på ferie med familien min!» jeg har fortsatt ikke gjort det … avslører guardiola. spanjolen forteller også om sitt synlige temperament og om den første samtalen med nordmannen. men på spørsmål fra kanalen om han forventet at haaland skulle bli en så stor suksess som han er blitt, svarer han mer humoristisk. – det jeg ikke forventet, var hvor høy han var. jeg visste han var høy, men jeg måtte jo se på ham sånn her, sier guardiola, som er rundt 15 centimeter lavere enn spissen. han legger til at hvor rolig og profesjonell haaland også overrasket alle sammen.


  Hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  golfesset viktor hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske pga-mesterskapet i helgen. hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i pga-sluttspillet. etter femteplassen i turneringen utenfor london i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. det oppnådde han i fjor. amerikanske scottie scheffler topper rankingen foran rory mcilroy (nord-irland) og jon rahm (spania). den neste for hovland er ryder cup i månedsskiftet. der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot usa. hovland deltar i sin andre ryder cup-utgave.

  Hovland holder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:10.40)
  viktor hovland avsluttet godt i helgen og endte på en femteplass i bmw pga championship på europatouren. turneringen er hovlands siste før ryder cup neste uke og nordmannen ligger trygt plassert på fjerdeplass på verdensrankingen denne uken. scottie sheffler topper stadig verdensrankingen, med rory mcilroy og jon rahm på plassene bak. hovland var i fjor vår helt oppe på tredjeplass på verdensrankingen.

  Sterk annenplass til Hegg i Rio de Janeiro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:05.57)
  skytteren jon-hermann hegg ble nummer to på 50 meter match-øvelsen under verdenscupen i skyting i brasil søndag. plasseringen er heggs beste individuelle i verdenscupen noen gang. – det var forferdelig varmt og krevende under finalen, men jeg jobbet bra mentalt for å holde hodet kaldt. alt i alt mye å være fornøyd med. det er gøy at jeg lykkes med planen og gjennomføringen, sier hegg. i en finale som inneholdt absolutt alt, der alt ble snudd på hodet i løpet av en serie og noen ganger på ett skudd, klarte nordmannen å klatre opp på pallen for andre gang i løpet av denne verdenscuprunden. lørdag ble han nummer tre på 10 meter luftrifle, og fredag var han nummer fire på den tredje ol-øvelsen, 10 meter luftrifle blandet lag, sammen med jeanette hegg duestad. (ntb)

  Tung avslutning for Hovland – Fox vant overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.43)
  viktor hovland startet sisterunden bra, men klarte ikke å blande seg inn i seierskampen i det europeiske pga-mesterskapet. nordmannen endte på femteplass. hovland trengte en superdag for å kunne vinne turneringen, og han var på vei mot noe stort etter tre birdier på de første sju hullene. så ble det trøblete for 25-åringen fra oslo. han havnet i bunkeren på det niende hullet og måtte hente fram en sterk langputt for å berge par. på neste hull havnet utslaget ute blant publikum, og med ett slags straff endte det med bogey på par 3-hullet. nordmannen berget par med et vakkert innspill fra bunkeren på hull 11 og fulgte opp med en fin birdie på 12. hull (par 5). de neste tre hullene jobbet han godt for å sikre par i et heftig regnvær i sør-england. nordmannen misset så vidt med birdieputten på hull 16, og dermed ble det par. på 17. hull traff han imidlertid godt med putteren, og dermed var han tilbake på birdiesporet. på 18. og siste hull spilte hovland igjen bra, og dermed ble det en ny birdie. newzealenderen ryan fox spilte meget solid og tok en noe overraskende seier i turneringen, 18 slag under par. han plasserte seg ett slag foran den engelske duoen tyrrell hatton og aaron rai. (ntb)

  Småseig avslutning for Hovland i England

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.43)
  viktor hovland startet sisterunden bra, men klarte ikke å blande seg inn i seierskampen i det europeiske pga-mesterskapet. nordmannen ligger på delt 4.-plass. hovland trengte en superdag for å kunne vinne turneringen, og han var på vei mot noe stort etter tre birdier på de første sju hullene. så ble det trøblete for 25-åringen fra oslo. han havnet i bunkeren på det niende hullet og måtte hente fram en sterk langputt for å berge par. på neste hull havnet utslaget ute blant publikum, og med ett slags straff endte det med bogey på par 3-hullet. nordmannen berget par med et vakkert innspill fra bunkeren på hull 11 og fulgte opp med en fin birdie på 12. hull (par 5). de neste tre hullene jobbet han godt for å sikre par i et heftig regnvær i sør-england. spillet ble stoppet på grunn av fare for lynnedslag mens hovland var i gang med det 16. hullet. spillerne måtte vente halvannen time på å sette i gang igjen. nordmannen misset så vidt med birdieputten på hull 16, og dermed ble det par. på 17. hull traff han imidlertid godt med putteren, og dermed var han tilbake på birdiesporet. på 18. og siste hull spilte hovland igjen bra, og dermed ble det en ny birdie. (ntb)


  Kan bli ny Ødegaard-kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:15.09)
  klubbkaptein martin ødegaard har storspilt for arsenal det siste året. på fredagens pressekonferanse før premier league-kampen mot everton ble det stilt spørsmål rundt nordmannens kontrakt. ifølge arsenal-trener arteta er det nå tett dialog om en forlengelse med ødegaard. – han er kapteinen vår og er en viktig spiller for oss. vi er veldig glade for å ha ham og ønsker å ha ham over lang tid, sier mikel arteta til britiske medier. – vi er tett med agenten, og når det er bekreftet vil vi offentliggjøre det. ødegaard sin nåværende kontrakt går ut sommeren 2025.


  Ingebrigtsen dobler i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. september 2023 KL:06.17)
  jakob ingebrigtsen hviler ikke på tampen av en lang sesong. kommende helg er det finale i diamond league, og natt til tirsdag bekreftet arrangøren at nordmannen stiller i to distanser. lørdag løper ingebrigtsen «bowerman mile» - en engelsk mil. dagen etter står 3000 meter på programmet. 22-åringen er foreløpig den eneste som dobler i diamond league-finalen. bare de beste i hver øvelse gjennom sesongen får lov til å løpe finalen. ingebrigtsen var ikke automatisk kvalifisert til 3000 meter - som ikke er en tradisjonell diamond league-øvelse - men er trolig blitt tildelt et «wild card» av arrangøren. forrige helg løp sandnesløperen inn til ny verdensrekord på 2000 meter 4.43,13 i brussel.  Johannessen ute av tetsjiktet i Irish Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.20)
  kristian krogh johannessen greide ikke å følge opp torsdagens kjemperunde og falt på listene med en 74-runde i irish open i golf fredag. nordmannen var på delt andreplass etter å ha gått åpningsrunden på 66 slag. sju birdier og en eneste bogey var fasiten første dag. fredag innledet han i samme spor med birdie på tre av de fire første hullene, men resten av veien gikk det trått. det ble fem bogeyer og en runde to slag over par. dermed falt han til delt 32.-plass, men han greide cuten uten problemer og får spille videre i helgen. jordan smith fra england og shubhankar sharma fra india er i delt ledelse. de er begge 13 slag under par halvveis i turneringen, ni slag foran johannessen. (ntb)

  Johannessen i tetsjiktet i europatour-turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:20.34)
  kristian krogh johannessen spilte glitrende golf på 1. runde av irish open og ligger på delt andreplass i et sterkt startfelt. nordmannen gikk åpningsrunden på seks slag under par og er bare ett slag bak lederen, inderen shubhankar sharma. kjente golfspillere som rory mcilroy, tyrrell hatton, shane lowry og adam scott spiller også turneringen. johannessen startet turneringen på det 10. hullet og fikk en meget god start. han noterte birdier på både hull 10, 11 og 13. det ble birdie også på hull 18, 1 og 4, før johannessen noterte dagens eneste bogey på det sjette hullet. han rundet av dagen med en ny birdie på hull 9. fem spillere deler andreplassen i europatourturneringen etter første dag. (ntb)

  Bild: Hertha Berlin ønsker Rune Almenning Jarstein tilbake i spillerstallen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. september 2023 KL:14.08)
  hertha berlin vil ha rune almenning jarstein tilbake som keeper i klubben til tross arbeidsrettssaken partene imellom, melder den tyske avisen bild. partene møttes torsdag i en arbeidstvist i en rettssal i berlin. bild melder at hertha her skal ha ytret at de vil ha keeperen tilbake i stallen. samtidig ble partene i retten anmodet om å komme til et forlik der jarstein får cirka 3,8 millioner kroner i erstatning fra klubben. han har saksøkt klubben og bedt om en betydelig høyere sum. ifølge bild skal partene nå vurdere forslaget til forlik. jarstein varslet søksmål da hertha i fjor sa opp kontrakten hans. nordmannen var blitt suspendert av klubben etter en krangel med keepertreneren, og deretter besluttet klubben å avslutte kontrakten. jarstein mener at han ikke fikk noen rimelig begrunnelse for det. (ntb)  Borch misset i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. september 2023 KL:11.50)
  kjetil borch fikk det ikke til i oppsamlingsheatet i singelsculler i ro-vm. nordmannen var i et tøft heat og ble bare nummer fem, over 11 sekunder bak vinneren oliver zeidler fra tyskland. i stedet blir det semifinale torsdag for å kjempe for c/d-finale for veteranen som tok ol-sølv i tokyo. topp tre i semifinalen ville også sikret billett til paris-ol neste år. nå må 33-åringen i stedet ut i en ny kvalifiseringsrunde til våren.

  Fikk en siste melding

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:09.25)
  trener pep guardiola dukket opp på facetime etter erling braut haalands tre scoringer lørdag. så dro nordmannen til norge med kjæresten isabel haugseng johansen. med seg på veien fikk han en siste melding.

  Brynhildsen med drømmestart for Midtjylland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:21.17)
  tidligere molde-spiller ola brynhildsen fikk en pangåpning etter overgangen til midtjylland. nordmannen brukte bare 24 minutter på å score i debuten søndag. 24-åringen sendte midtjylland i ledelsen mot agf aarhus. kampen pågår fortsatt. brynhildsen ble klar for den danske storklubben sist fredag. det var den siste dagen av overgangsmarkedet i danmark. 24-åringen var en bærebjelke for molde over flere sesonger. angrepsspilleren forlot blåtrøyene etter å ha scoret sju mål og levert to målgivende pasninger i eliteserien denne sesongen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »