Hovedsiden

Liten annonse
  Utrolig Stabæk-kollaps: Ledet 4-0 - tapte 4-5

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mai 2024 KL:20.59)
  etter 56 minutter så det ut til at stabæk var på vei mot en storseier hjemme mot nyopprykkede egersund i 1. divisjon mandag kveld. da hadde akkurat rasmus eggen vinge lagt på til 4-0 for hjemmelaget, men så snudde kampen totalt. egersund scoret i det 61. minuttet, 69. minuttet, 71. minuttet og utlignet så i kampens 87. minutt. tre og et halvt minutt på overtid var den utrolige snuopphentingen et faktum, da henrik elvevold scoret kampens siste mål og sørget for at bortelaget på utrolig vis vant 5-4. – har sett mye i fotball, men aldri det på nadderud i kveld. egersund snur 0-4 til 5-4 på en halv time. største comeback siden bent leikvoll, skriver fotballekspert lars tjærnås på x, med referanse til atle antonsen-karakteren kjent fra «nissene på låven».

  Rosenborg brøt marerittrekke – vant første på syv kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:18.53)
  etter en svært mager mai for rosenborg, var alfred johanssons menn sulteforet på en seier – og endelig satt den. etter mye om og men klarte trønderne å overliste nyopprykkede kristiansund, etter to omganger med sjansebonanza fra hjemmelagets side. det var imidlertid kristiansund som var mest effektive foran mål i den første omgangen. etter et godt slått frispark fra mikkel rakneberg, viste jesper isaksen muskler i boksen – og stanget inn ledelse til de mørkeblå fra nordmøre. – det er rett og slett et veldig godt slått frispark, men igjen slipper rosenborg inn på dødball. det står til stryk, sa tv2s fotballekspert jesper mathisen. pausepraten så imidlertid ut til å hjelpe rbk-laget, for fire minutter etterpå utlignet vertene. til slutt satte trønderne spikeren i kista etter en iskald avslutning fra marius broholm på tampen av ordinær tid. kampen endte 2–1. – det føles dritdigg. det var på tide. vi jobbet som faen, det er dritdeilig, sier matchvinner marius broholm til tv 2. før søndagens oppgjør hadde ikke de hvitkledde vunnet på seks kamper, etter den nylige fadesen mot tromsø – og tapet mot nyopprykkede kfum 16. mai.

  KFUM Oslo nære sjokkseier mot Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:20.53)
  nyopprykkede kfum oslo sjokkerte borte mot serieleder bodø/glimt fredag kveld, men det holdt kun til 2-2. kfum skapte de første farlighetene drøye ti minutter ut i kampen med en heading like over mål. etter 18 minutter fikk hjemmelaget en dobbeltsjanse da de vant ballen høyt oppe på egen banehalvdel. men dessverre for bodø/glimt klarte verken august mikkelsen eller håkon evjen å få skuddene i mål. like før pause tok bodø/glimt ledelsen. jens petter hauge forserte ned langs venstrekanten og inne i feltet fant han albert grønbæk, som satte inn sitt syvende ligamål fra kort hold. på overtid av førsteomgang svarte likevel kfum. en lang ball i bakrom nådde petter nosa dahl, som er på lån fra nettopp bodø/glimt, banket ballen i mål via tverrliggeren. dermed stod det 1-1 til pause. – det var fantastisk å sette den scoringen der. få noen til å spise ordene sine litt, sa utleide nosa dahl til tv, uten å utdype noe mer. – det er for dårlig over hele linja, sa bodø/glimt-kaptein patrick berg til tv 2 om førsteomgangen. kfum yppet seg også etter hvilen, og etter 64 minutter sendte johannes nunez bortelaget i ledelsen med ett skudd i nærmeste hjørne. da måtte hjemmelaget opp og frem, for å unngå sitt andre strake hjemmetap. nino zugelj tok ansvar og fosset fremover, før han spilte fri hauge foran mål. sistnevnte gjorde ingen feil og utlignet etter 75 minutter. begge lag hadde gode muligheter til å ta alle tre poengene mot slutten, men uten å score. uavgjort gjør at bodø/glimt fortsatt leder serien, mens kfum befinner seg på 5. plass.

  Drømmedag for Fredrikstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:18.58)
  fredrikstad leverte nok en praktkamp og slo lillestrøm 3-0 på bortebane mandag. julius magnusson, oscar aga (straffe) og sondre sørløkk scoret målene for nyopprykkede ffk, som nå er nummer tre i eliteserien og ikke har tapt siden serieåpningen.

  FFK lekte seg med Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.24)
  fredrikstad imponerte igjen og senket strømsgodset 3-1. nyopprykkede fredrikstad står med fire strake seirer i eliteserien og har kun tapt en kamp så langt. det skjedde i serieåpningen mot regjerende seriemester bodø/glimt. – det var en fantastisk opplevelse. vi går ut og tar tak i kampen og kjører over dem fra start. vi får en på trynet, men reiser oss igjen. jeg er utrolig stolt av laget. en kjempekamp, sa ffk-spiller simen rafn til tv 2 etter kampen. allerede etter tre og et halvt minutt kunne hjemmelaget juble for scoring. bjørlo svingte inn et frispark i feltet, og stray molde stanget det i mål. noen minutter etterpå slo strømsgodset et frispark inn i boksen. lars-christopher vilsvik fikk slått ballen videre inn ved femmeteren, hvor philip aukland var uheldig og satte ballen i eget nett. etter et kvarter gikk ffk tilbake i føringen da eirik ulland andersen stusset inn et selvmål på corner. fem minutter før pause økte bjørlo til 3-1 på straffespark. etter 66 minutter fastsatte innbytter oscar aga resultatet til 4-1. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »